Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (590)
Filtruj recenzje
590 wyniki
Oceny podróżnych
72
218
183
62
55
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
72
218
183
62
55
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
31 z 36 wśród 590 recenzji
Zrecenzowano: 12 września 2017

Hotel nie należy do nowych, lecz jest bardzo komfortowy. Widać, że stopniowo odnawiany. Lokalizacja jest wspaniała. Niedaleko dworca PKP, przystanku tramwajowego, kilka minut spacerem na stary rynek, czy do Sky Tower. Pokój oraz łazienka były przestronne oraz czyste. W łazience dostępna suszarka do włosów. Okna pokoju wychodziły na wewnętrzny dziedziniec więc było cicho(nie słychać ruchu ulicznego). Przy kolejnej wizycie we Wrocławiu na pewno skorzystamy z usług tego obiektu ponownie.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje z widokiem na wewnętrzny dziedziniec wydają się być cichsze.
Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Qbawe
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Recepcja, Hotel PoloniaOdpowiedź udzielona 16 września 2017

Szanowny gościu, dziękujemy za pozostawione ocenę i opinię. Było nam bardzo miło gościć Pana/Pani w naszym obiekcie. Zachęcamy do kolejnych rezerwacji. Dołożymy wszelkich starań by kolejny Pana pobyt był udany. Pozdrawiamy - personel Hotelu Polonia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2017

Czysto...schludnie i spokojnie, acz zawiewało z lekka PRLem ;-) Może pokój był jeszcze przed remontem. Śniadania słabe.Personel bardzo przyjazny i pomocny. Dobra lokalizacja to zdecydowany atut tego miejsca.

Termin pobytu: październik 2016
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Recepcja, Hotel PoloniaOdpowiedź udzielona 8 września 2017

Szanowna Pani Anno, dziękujemy za pozostawione ocenę i opinię, które są dla nas bardzo ważne. Cieszymy się, że oferta śniadaniowa oraz lokalizacja hotelu spełniły Pani oczekiwania. Jest nam bardzo miło że doceniła Pani w swojej ocenie pracę personelu i mamy nadzieję że odwiedzi nas Pani ponownie. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności . Zachęcamy do kolejnych rezerwacji. Dołożymy wszelkich starań by kolejny Pani pobyt był udany. Pozdrawiamy - personel Hotelu Polonia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2017

Pierwszy pokój jaki nam przydzielono był nie do opisania TRAGEDIA !!! BRUD, SMRÓD I KURZ. Stwierdziliśmy, że jest to wręcz szkodliwe dla zdrowia - szczególnie dla naszych dzieci. Nawet pościel była obrzydliwie brudna. Na wykładzinie ślady po wymiocinach. Kiedy chcieliśmy zrezygnować zaproponowano nam 2 pokój, jak twierdzono po remoncie. Jest to niedopuszczalne, aby komukolwiek przydzielić pokój tak brudny!!! NIGDY WIĘCEJ !!! PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM OBIEKTEM.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
3  Dziękujemy, 123Obiektywny
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2017

Jesli chodzi o czesc gastronomiczną , nie były w pełni sprawne ekspresy do kawy. na tak duzą ilosc gosci nie ogarniały. Moze czas pomyślec o wymianie ? Co do pokoi widac ze cały czas trwa odnawianie i tutaj wszystko idzie w dobrym kierunku. Jednak przydałaby sie odpowiednia wentylacja. trochę duszno w pokojach... moze klmatyzator ?i

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, dariuszk102
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Recepcja, Hotel PoloniaOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2017

Szanowny Panie, dziękujemy za pozostawione ocenę i opinię, które są dla nas bardzo ważne, ponieważ pozwalają spojrzeć z punktu widzenia Gościa. Najmocniej przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z Pana pobytem. Pana uwagi dotyczące śniadań zostały przekierowane do odpowiedniego działu. Hotel jest w trakcie modernizacji, aby podnieść jakość świadczonych usług. Chcielibyśmy poinformować, że recepcja dysponuje wentylatorami wypożyczanymi na prośbę gościa. Zachęcamy do kolejnych rezerwacji. Dołożymy wszelkich starań by kolejny Pana pobyt był udany. Pozdrawiamy - personel Hotelu Polonia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2017

Bardzo przyjemny hotel w ścisłym centrum Wrocławia. Oddalony ok. 10 min. pieszo od dworca i ok. 15 min. na starówkę. Świetna i bardzo pomocna obsługa oraz bardzo dobre jedzenie. Serdecznie polecam!!!!

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Kate_43535
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Recepcja, Hotel PoloniaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2017

Szanowna Pani, pragniemy Pani podziękować za zaufanie i wysoką opinię o hotelu Polonia. Ocena jest dla nas bardzo ważna, ponieważ pozwala spojrzeć z punktu widzenia Gościa. Pragniemy zapewnić, iż dołożymy wszelkich starań, aby kolejny pobyt Pani był udany i przebiegał w miłej atmosferze. Zapraszamy serdecznie. Z wyrazami szacunku, personel Hotelu Polonia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji