Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
150 USD
93 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Scandic Wroclaw(Wrocław)
73 USD
69 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 28/07
123 USD
120 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
86 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
Europeum Hotel(Wrocław)
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
84 USD
73 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Haston City Hotel(Wrocław)(Świetna cena!)
54 USD
44 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Uwaga, okazja! 12% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 12% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (50 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

90 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Hotel Tumski(Wrocław)(Świetna cena!)
44 USD
43 USD
Agoda.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Uwaga, okazja! 22% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 22% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (55 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

54 USD
45 USD
Priceline
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 29/07
71 USD
68 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
Recenzje (562)
Filtruj recenzje
562 wyniki
Oceny podróżnych
67
212
176
55
52
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
67
212
176
55
52
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
22 z 27 wśród 562 recenzji
Zrecenzowano 6 września 2017

Czysto...schludnie i spokojnie, acz zawiewało z lekka PRLem ;-) Może pokój był jeszcze przed remontem. Śniadania słabe.Personel bardzo przyjazny i pomocny. Dobra lokalizacja to zdecydowany atut tego miejsca.

  • Data pobytu: październik 2016, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Recepcja, Hotel PoloniaOdpowiedź udzielona 8 września 2017

Szanowna Pani Anno, dziękujemy za pozostawione ocenę i opinię, które są dla nas bardzo ważne. Cieszymy się, że oferta śniadaniowa oraz lokalizacja hotelu spełniły Pani oczekiwania. Jest nam bardzo miło że doceniła Pani w swojej ocenie pracę personelu i mamy nadzieję że odwiedzi nas Pani ponownie. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności . Zachęcamy do kolejnych rezerwacji. Dołożymy wszelkich starań by kolejny Pani pobyt był udany. Pozdrawiamy - personel Hotelu Polonia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2017

Pierwszy pokój jaki nam przydzielono był nie do opisania TRAGEDIA !!! BRUD, SMRÓD I KURZ. Stwierdziliśmy, że jest to wręcz szkodliwe dla zdrowia - szczególnie dla naszych dzieci. Nawet pościel była obrzydliwie brudna. Na wykładzinie ślady po wymiocinach. Kiedy chcieliśmy zrezygnować zaproponowano nam 2 pokój, jak twierdzono po remoncie. Jest to niedopuszczalne, aby komukolwiek przydzielić pokój tak brudny!!! NIGDY WIĘCEJ !!! PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM OBIEKTEM.

  • Data pobytu: sierpień 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
3  Dziękujemy, 123Obiektywny
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2017

Jesli chodzi o czesc gastronomiczną , nie były w pełni sprawne ekspresy do kawy. na tak duzą ilosc gosci nie ogarniały. Moze czas pomyślec o wymianie ? Co do pokoi widac ze cały czas trwa odnawianie i tutaj wszystko idzie w dobrym kierunku. Jednak przydałaby sie odpowiednia wentylacja. trochę duszno w pokojach... moze klmatyzator ?i

  • Data pobytu: sierpień 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, dariuszk102
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Recepcja, Hotel PoloniaOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2017

Szanowny Panie, dziękujemy za pozostawione ocenę i opinię, które są dla nas bardzo ważne, ponieważ pozwalają spojrzeć z punktu widzenia Gościa. Najmocniej przepraszamy za wszelkie niedogodności związane z Pana pobytem. Pana uwagi dotyczące śniadań zostały przekierowane do odpowiedniego działu. Hotel jest w trakcie modernizacji, aby podnieść jakość świadczonych usług. Chcielibyśmy poinformować, że recepcja dysponuje wentylatorami wypożyczanymi na prośbę gościa. Zachęcamy do kolejnych rezerwacji. Dołożymy wszelkich starań by kolejny Pana pobyt był udany. Pozdrawiamy - personel Hotelu Polonia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 sierpnia 2017

Bardzo przyjemny hotel w ścisłym centrum Wrocławia. Oddalony ok. 10 min. pieszo od dworca i ok. 15 min. na starówkę. Świetna i bardzo pomocna obsługa oraz bardzo dobre jedzenie. Serdecznie polecam!!!!

  • Data pobytu: sierpień 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Kate_43535
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Recepcja, Hotel PoloniaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2017

Szanowna Pani, pragniemy Pani podziękować za zaufanie i wysoką opinię o hotelu Polonia. Ocena jest dla nas bardzo ważna, ponieważ pozwala spojrzeć z punktu widzenia Gościa. Pragniemy zapewnić, iż dołożymy wszelkich starań, aby kolejny pobyt Pani był udany i przebiegał w miłej atmosferze. Zapraszamy serdecznie. Z wyrazami szacunku, personel Hotelu Polonia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2017

Miło, chociaż jak na 3-gwiazdkowy hotel, można by spodziewać się czegoś więcej, np. czajnika elektrycznego i herbaty w pokoju oraz bardziej zróżnicowanych śniadań.
Lokalizacja świetna, pokój ładnie urządzony, obsługa życzliwa.

  • Data pobytu: sierpień 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, alijennn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Recepcja, Hotel PoloniaOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2017

Szanowny Goście, dziękujemy za pozostawienie oceny oraz komentarza, które są dla nas bardzo cenne. Cieszymy się, że lokalizacja hotelu, wystrój pokoju oraz obsługa personelu spełniły Państwa oczekiwania. Przepraszamy za niedogodności podczas zakwaterowania, w tym uwagi dotyczące śniadania. Prosimy o zgłaszanie próśb na recepcji, ponieważ jest możliwość wypożyczenia tam czajnika do pokoju. Chcielibyśmy również zachęcić do ponownych rezerwacji w naszym hotelu. Dołożymy wszelkich starań, aby kolejny pobyt mogli Państwo zaliczyć do w pełni udanych. Pozdrawiamy - personel Hotelu Polonia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji