Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (247)
Filtruj recenzje
247 wyniki
Oceny podróżnych
59
98
60
22
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
59
98
60
22
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 247 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Wczesna pobudka przez ekipę remontującą, widok z małego okna - ostatnie piętro na budowę. Pogoda dopisała, moc była w zwiedzaniu miasta. Jedzenie wyśmienite i miła obsługa rekompensowały niedogodności.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, MaJe1703
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Hotel *** w centrum miasta zasługuje na * ze względu na położenie w centrum miasta.
Śniadania drogie 40zł/osobę, parking płatny 30zł/dobę, brak czajnika i lodówki, pościel porwana, okna brudne, brak pań z obsługi w weekend, hałasy w nocy z wyspy Słodowej (głośna muzyka i krzyki), od 6-7 rusza budowa na przeciwko hotelu (odgłosy wiercenia, młotków itp)
W pokoju z dostawką bardzo mała przestrzeń (problem z ulokowaniem bagażów)
Hotel nie dla wyjazdów rodzinnych z dziećmi.
Nie polecam!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, DorotaK1164
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupaLEO, Recepcja, Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Szanowna Pani Doroto,
Dziękuje za udzielenie opinii o Pani pobycie w naszym hotelu. Jest ona nam bardzo pomocna w celu poprawienia wszelkich niedogodności z jakimi się Pani spotkała u nas.
Cieszy mnie, że spodobała się Pani lokalizacja naszego obiektu w centrum miasta.
Ceny naszych śniadań są takie ze względu na produkty jakich używamy podczas przygotowywania naszych posiłków. Są to najwyższej klasy, świeże, lokalne produkty.
Ze względu na duże obłożenie oraz lokalizację w centrum Wrocławia nasz parking jest dodatkowo płatny.
Prosimy zawsze zgłaszać wszelkie problemy lub uwagi do recepcji. Nasza załoga postara się pomóc najlepiej jak tylko potrafi.
Niestety ze względu na to, iż budowa nie znajduję się na naszym terenie, nie mamy na nią wpływu.
Zapraszam do odwiedzin w sezonie 2020 kiedy będziemy już po remontach w naszych pokojach oraz budowa ma się już zakończyć.
Pozdrawiam,
Natalia Taborek

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Hotel jest już starszy, tu i ówdzie wymaga renowacji. Personel bardzo miły, jednak panie sprzątające co przypomina filmy lat 80tych, głośne, dzielą sie swoimi historiami życia ze wszystkimi śpiącymi gośćmi. Tłuką sie na korytarzu. Poza tym okay.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, ksucko892570
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupaLEO, Front Office Manager, Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Szanowny Gościu,
Dziękuję za opinię i celne uwagi.
W najbliższym czasie planujemy renowację, udało nam się już odrestaurować sale konferencyjne i część łazienek. Jeszcze w tym roku rozpoczniemy remont pokoi.
Na najbliższym spotkaniu z działem służby pięter mamy zaplanowane szkolenie, na którym poruszymy temat głośnych rozmów na korytarzach.
Cieszę się, że personel zrobił na Państwu dobre wrażenie, mam nadzieję, że dadzą nam Państwo szansę pokazać się z jak najlepszej strony w przyszłym roku.
Pozdrawiam serdecznie,
Natalia Taborek


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019

Hotel bardzo słaby. Jedyne co w nim dobre to lokalizacja. Pokój brudny, dopiero po "zwróceniu" uwagi na pajęczyny i smród w pokoju, został on wyczyszczony i przygotowany do użytku. Jedzenie fatalne. Hotel reklamuje się trzema gwiazdkami, ale to chyba mocno przesadzone.
Blisko centrum i to jedyny plus hotelu.
Wymaga wielu zmian !!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Misia2308
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GrupaLEO, Front Office Manager, Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Szanowny gościu,
Dziękuję za poświęcony czas na wyrażenie opinii o naszym obiekcie.
Jest mi przykro, że przydzielony dla Państwa pokój nie spełnił oczekiwań, z przeprowadzonej analizy ustaliliśmy, że nie został on dopuszczony do sprzedaży przez inspektora pięter. Zaktualizowaliśmy procedury i taka sytuacja nie ma prawa się wydarzyć w przyszłości.
Nasze restauracje były wielokrotnie nagradzane w ciągu ostatniego roku, jednak zdajemy sobie sprawę, że trudno jest trafić w gusta wszystkich naszych gości.
Na początku bieżącego roku pozytywnie przeszliśmy ponowną kategoryzację.
Zaplanowaliśmy szereg remontów i mamy nadzieję, że skorzystają Państwo z naszych usług w przyszłości.
Natalia Taborek

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 maja 2019

Uwielbiam ten hotel głównie za jego lokalizacje. Ostrów Tumski jest piękny :)
Co do samego obiektu to jest ok, może małe odświeżenie by się przydało ale jest czysto, są smaczne śniadania, Karczma na dole też jest spoko. Barka też jest super!
Fajny hotel, świetnie zlokalizowany za rozśądne pieniądze.

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MateuszT1129
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji