Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ok hotel w świetnym miejscu”
Hotel Tumski — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Hotel Tumski
Miejsce nr 41 wśród 73 hoteli w Wrocławiu
Zrecenzowano 1 lipca 2016 z urządzeń przenośnych

W hotelu przebywaliśmy podczas jarmarku adwentowego. Przede wszystkim hotel jest super położony, na wyspie, a przy nim barka tumska. Na rynek dość blisko, spacerkiem paręnaście minut. Jedzenie dość dobre, a pokoje standardowe i czyste. Polecam dla osób, którym zależy, by zatrzymać się w centrum Wrocławia za przyzwoitą cenę.

Data pobytu: grudniu 2015, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Adriana R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupa L, Junior Media Manager, Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 6 lipca 2016

Droga Adriano!

Bardzo dziękujemy za wybór naszego hotelu i miło nam, że pobyt w nim zaliczają Państwo do udanych. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi goście przebywali w jak najlepszych warunkach. Jesteśmy wdzięczni za polecenie naszego hotelu, a przy najbliższej wizycie we Wrocławiu zapraszamy z powrotem.

Pozdrawiam,

Joanna Twardowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (168)
Hotel Tumski — pojawiły się nowe recenzje!
Sprawdź najnowsze recenzje
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

15 z 19 wśród 168 recenzji

Zrecenzowano 19 maja 2016

Jedynym atutem hotelu jest lokalizacja na Starym Mieście, widać ,że czas świetności hotel ma już za sobą, wyposażenie jest zniszczone. Największy minus za niewygodne łóżka i niezwykle wąskie kołdry. Posiłki w restauracji smaczne, ale ceny co najmniej ****.
Sniadania dość dobre, duży plus za pyszne wędliny, nie "sztuczne". Mieszkaliśmy na 3 piętrze, irytująca była zepsuta winda, przez 2 z 3 dni pobytu. Ogólnie hotel przeciętny, irytująca czasem jest obsługa, na podanie menu pierwszego dnia i czekałam 15min.,na złożenie zamówienia kolejne 20, ale następnego dnia już było OK.

  • Data pobytu: maju 2016, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, RenataXL
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 maja 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel lata świetności ma już za sobą, przydałby się remont. Łóżko podwójne dość wąskie i niezbyt wygodne. Dostaliśmy pokój na 4 piętrze, a winda zepsuta. Dla starszych osób może to być problem, bo to wysokie piętra. Łazienka ok, czysto, suszarka działała.
Duży plus za położenie hotelu i za smaczne śniadanie.

Data pobytu: maju 2016, podróż z rodziną
Dziękujemy, Joanna C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 maja 2016

  • Data pobytu: maju 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Amoma.com
Dziękujemy, 462piotr
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupa L, Junior Media Manager , Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 11 maja 2016

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano 19 kwietnia 2016

Rewelacyjne położenie hotelu, sympatyczny personel, wygodne pokoje.
Wszystko czego pragniemy :) Polecam serdecznie. Wspaniały hotel na rodzinny wyjazd, zwierzęta są mile widziane. Wrócę tutaj - to pewne :)

Wskazówka dotycząca pokojów: wspaniały widok = pokoje z widokiem na rzekę
  • Data pobytu: kwietniu 2016, podróż z rodziną
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Dorota K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupa L, Junior Media Manager , Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 21 kwietnia 2016

Droga Doroto,
bardzo dziękujemy za miłe słowa i czas poświęcony na wystawienie opinii. Cieszymy się, że pobyt w naszym hotelu był tak udany! Mam nadzieję, że odwiedzisz nas jeszcze nie raz.

Pozdrawiam,
Joanna Twardowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Wrocław)
w odległości 1.8 km
Hotel Europejski
Hotel Europejski
Nr 25 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 376
w odległości 0.8 km
Mercure Wroclaw Centrum
Mercure Wroclaw Centrum
Nr 10 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 872
w odległości 0.9 km
Hotel Patio
Hotel Patio
Nr 26 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 257
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1.1 km
Hotel Dikul Centrum
Hotel Dikul Centrum
Nr 20 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 182
w odległości 1.8 km
Hotel Piast
Hotel Piast
Nr 16 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 311
w odległości 1.3 km
Europeum Hotel
Europeum Hotel
Nr 3 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 424
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Tumski? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Tumski — dodatkowe informacje

Adres: ul. Wyspa Słodowa 10, Wrocław 50-266, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Województwo dolnośląskie > Wrocław
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 41 wśród 73 hoteli w Wrocławiu
Zakres cen: 165 zł–345 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Hotel Tumski 3*
Liczba pokoi: 57
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
Jest taki hotel we Wrocławiu, w którym spełniają się wszystkie marzenia. To tu zatrzymasz się na romantyczny weekend, zorganizujesz profesjonalną konferencję lub bajeczne przyjęcie okolicznościowe bez zmartwień związanych z organizacją. Hotel Tumski to jedyny obiekt na terenie Dolnego Śląska, który może pochwalić się tak bliskim położeniem atrakcji turystycznych, jednocześnie nie pozbawiając gości prywatności i spokoju. Bliskie sąsiedztwo Ostrowa Tumskiego jak i centrum gwarantuje świetne skomunikowanie z każdą częścią miasta i atrakcjami. Wyjątkowa lokalizacja Przez wiele lat działania miejsce zyskało niezwykłą renomę i uznanie wśród odwiedzających gości. Decydując się na organizację spotkania biznesowego możesz mieć pewność, że sala konferencyjna zostanie profesjonalnie przygotowana, a uczestnicy będą mieli okazję spróbować wyjątkowych potraw, bazujących na lokalnych i świeżych składnikach, jakie oferuje restauracja. Szukając wyjątkowego miejsca wiele osób coraz częściej szuka wyjątkowej i niezapomnianej scenerii, dzięki której zaślubiny staną się niezapomnianym przeżyciem. Takie właśnie będzie wesele w mieście Wrocław, którego ukoronowaniem będzie obiad w Hotelu Tumskim. Dla fanów marynistycznych klimatów otwarta jest również Barka Tumska, która jest całoroczną restauracją na wodzie oferującą zróżnicowane menu, w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Przyjedź i zwiedź Wrocław na wyciągnięcie ręki. ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA, Booking.com, Hotels.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Tumski. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Tumski Hotel Wroclaw

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem