Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mój ulubiony”
Hotel Tumski — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Hotel Tumski
Miejsce nr 41 wśród 73 hoteli w Wrocławiu
Zrecenzowano 30 stycznia 2016

Mój ulubiony hotel we Wrocławiu. Obłędna lokalizacja (na wyspie), blisko do centrum, czyste pokoje i świetna obsługa. Niestety pokoje nie posiadają klimatyzacji, ale można otwierać okna co ratuje w upały.

  • Data pobytu: lipcu 2015, podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Emilia D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupa L, Public Relations Manager, Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 8 lutego 2016

Droga Emilio,

bardzo dziękujemy za pozytywny komentarz i czas poświęcony na wystawienie opinii. Bardzo nas cieszy zadowolenie naszych klientów. Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz nas odwiedzisz :)

Pozdrawiam,
Lidia Zawistowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (169)
Hotel Tumski — pojawiły się nowe recenzje!
Sprawdź najnowsze recenzje
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

20 z 24 wśród 169 recenzji

Zrecenzowano 19 stycznia 2016

Bardzo dobra współpraca przy organizacji konferencji/spotkań. Bardzo sobie chwalę wieloletnią współpracę z hotelem, a w szczególności z działem rezerwacji. Tak miłej a jednocześnie kompetentnej obsługi w dziedzinie organizacji wydarzeń nie spotkałem w żadnym innym wrocławskim hotelu (w którym oczywiście coś organizowałem). Bardzo elastyczne podejście, duża troska o klienta.

  • Data pobytu: listopadzie 2015, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Jakub S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupa L, Social Media Ninja, Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2016

Drogi Panie Jakubie S,

Jest nam niezmiernie miło że otrzymaliśmy od Pana tak miłą opinię.
Cieszy nas fakt, że docenia Pan nasze podejście do klienta i profesjonalizm.
Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję zorganizować wspólnie z Panem jeszcze nie jedną konferencję.

Pozdrawiamy Serdecznie,
Anna Bienias

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 grudnia 2015

Jedzenie i jego prezentacja była pierwszej klasy - duży wybór na śniadanie z formie bufetu. Pokoje czyste i schludne, ze standardowym wyposażeniem. Wspaniała lokalizacja na Ostrowiu Tumskim, z którego rozciąga się piękny widok na rzekę z restauracji.

  • Data pobytu: maju 2015, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Wiesław S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupa L, Junior Media Manager, Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 1 stycznia 2016

Szanowny Wiesławie,

bardzo dziękujemy za poświęcony czas na wystawienie opinii. Bardzo cieszymy się, że spodobała Ci się lokalizacja, jak i widok z okna. Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz odwiedzisz nasz hotel i Wrocław.

Z wyrazami szacunku,
Lidia Zawistowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 grudnia 2015

Duzy pokój 3-osobowy w narożniku z widokiem na Odrę, Lokalizacja na wyspie blisko centrum dla mnie super. Standard w porządku bez klimatyzacji, można otworzyć okno - na plus. Śniadanie i jedzenie w Karczmie Młyńskiej bardzo dobre. Polecam.

  • Data pobytu: grudniu 2015, podróż z rodziną
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Mmartynika
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupa L, Junior PR Menager, Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 18 grudnia 2015

Droga Pani Mmartyniko,

Jest nam niezmiernie miło że otrzymaliśmy od Pani tak miłą opinię.
Cieszy nas fakt że doceniła Pani takie kwestie jak nasze śniadania i lokalizacja.
Mamy nadzieję że będziemy mieć okazję gościć Panią w przyszłości.

Pozdrawiamy,
Lidia Zawistowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 grudnia 2015

Polecam, bardzo dobre położenie blisko centrum i całego starego miasta i Ostrowia Tumskiego ), miła obsługa, niska cena ("skorzystam z oferty dnia - czy coś takiego), przytulny pokój z pełnym wyposażeniem TV internet mapa gratis, ładny

  • Data pobytu: grudniu 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, joko0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupa L, Social Media Ninja, Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 16 grudnia 2015

Dzień dobry! :)
Dziękujemy za Twoją recenzję. Bardzo cieszymy się, że pobyt u nas był udany. Mamy nadzieję, że odwiedzisz nas ponownie.
Pozdrawiamy,
Hotel Tumski

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Wrocław)
w odległości 1.8 km
Hotel Europejski
Hotel Europejski
Nr 25 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 376
w odległości 0.8 km
Mercure Wroclaw Centrum
Mercure Wroclaw Centrum
Nr 10 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 872
w odległości 0.9 km
Hotel Patio
Hotel Patio
Nr 26 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 257
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1.1 km
Hotel Dikul Centrum
Hotel Dikul Centrum
Nr 18 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 182
w odległości 1.8 km
Hotel Piast
Hotel Piast
Nr 16 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 312
w odległości 1.3 km
Europeum Hotel
Europeum Hotel
Nr 5 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 426
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Tumski? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Tumski — dodatkowe informacje

Adres: ul. Wyspa Słodowa 10, Wrocław 50-266, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Województwo dolnośląskie > Wrocław
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 41 wśród 73 hoteli w Wrocławiu
Zakres cen: 164 zł–340 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Hotel Tumski 3*
Liczba pokoi: 57
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
Jest taki hotel we Wrocławiu, w którym spełniają się wszystkie marzenia. To tu zatrzymasz się na romantyczny weekend, zorganizujesz profesjonalną konferencję lub bajeczne przyjęcie okolicznościowe bez zmartwień związanych z organizacją. Hotel Tumski to jedyny obiekt na terenie Dolnego Śląska, który może pochwalić się tak bliskim położeniem atrakcji turystycznych, jednocześnie nie pozbawiając gości prywatności i spokoju. Bliskie sąsiedztwo Ostrowa Tumskiego jak i centrum gwarantuje świetne skomunikowanie z każdą częścią miasta i atrakcjami. Wyjątkowa lokalizacja Przez wiele lat działania miejsce zyskało niezwykłą renomę i uznanie wśród odwiedzających gości. Decydując się na organizację spotkania biznesowego możesz mieć pewność, że sala konferencyjna zostanie profesjonalnie przygotowana, a uczestnicy będą mieli okazję spróbować wyjątkowych potraw, bazujących na lokalnych i świeżych składnikach, jakie oferuje restauracja. Szukając wyjątkowego miejsca wiele osób coraz częściej szuka wyjątkowej i niezapomnianej scenerii, dzięki której zaślubiny staną się niezapomnianym przeżyciem. Takie właśnie będzie wesele w mieście Wrocław, którego ukoronowaniem będzie obiad w Hotelu Tumskim. Dla fanów marynistycznych klimatów otwarta jest również Barka Tumska, która jest całoroczną restauracją na wodzie oferującą zróżnicowane menu, w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Przyjedź i zwiedź Wrocław na wyciągnięcie ręki. ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm TripOnline SA, Booking.com, Hotels.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Tumski. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Tumski Hotel Wroclaw

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem