Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bardzo dobra współpraca przy organizacji konferencji/spotkań”
Hotel Tumski — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
Hotel Tumski
Miejsce nr 43 wśród 74 hoteli w Wrocławiu
Zrecenzowano 19 stycznia 2016

Bardzo dobra współpraca przy organizacji konferencji/spotkań. Bardzo sobie chwalę wieloletnią współpracę z hotelem, a w szczególności z działem rezerwacji. Tak miłej a jednocześnie kompetentnej obsługi w dziedzinie organizacji wydarzeń nie spotkałem w żadnym innym wrocławskim hotelu (w którym oczywiście coś organizowałem). Bardzo elastyczne podejście, duża troska o klienta.

  • Data pobytu: listopadzie 2015, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Jakub S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupa L, Social Media Ninja, Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2016

Drogi Panie Jakubie S,

Jest nam niezmiernie miło że otrzymaliśmy od Pana tak miłą opinię.
Cieszy nas fakt, że docenia Pan nasze podejście do klienta i profesjonalizm.
Mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję zorganizować wspólnie z Panem jeszcze nie jedną konferencję.

Pozdrawiamy Serdecznie,
Anna Bienias

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (183)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

26 z 30 wśród 183 recenzji

Zrecenzowano 31 grudnia 2015

Jedzenie i jego prezentacja była pierwszej klasy - duży wybór na śniadanie z formie bufetu. Pokoje czyste i schludne, ze standardowym wyposażeniem. Wspaniała lokalizacja na Ostrowiu Tumskim, z którego rozciąga się piękny widok na rzekę z restauracji.

  • Data pobytu: maju 2015, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Wiesław S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupa L, Junior Media Manager, Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 1 stycznia 2016

Szanowny Wiesławie,

bardzo dziękujemy za poświęcony czas na wystawienie opinii. Bardzo cieszymy się, że spodobała Ci się lokalizacja, jak i widok z okna. Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz odwiedzisz nasz hotel i Wrocław.

Z wyrazami szacunku,
Lidia Zawistowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 grudnia 2015

Duzy pokój 3-osobowy w narożniku z widokiem na Odrę, Lokalizacja na wyspie blisko centrum dla mnie super. Standard w porządku bez klimatyzacji, można otworzyć okno - na plus. Śniadanie i jedzenie w Karczmie Młyńskiej bardzo dobre. Polecam.

  • Data pobytu: grudniu 2015, podróż z rodziną
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Mmartynika
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupa L, Junior PR Menager, Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 18 grudnia 2015

Droga Pani Mmartyniko,

Jest nam niezmiernie miło że otrzymaliśmy od Pani tak miłą opinię.
Cieszy nas fakt że doceniła Pani takie kwestie jak nasze śniadania i lokalizacja.
Mamy nadzieję że będziemy mieć okazję gościć Panią w przyszłości.

Pozdrawiamy,
Lidia Zawistowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 grudnia 2015

Polecam, bardzo dobre położenie blisko centrum i całego starego miasta i Ostrowia Tumskiego ), miła obsługa, niska cena ("skorzystam z oferty dnia - czy coś takiego), przytulny pokój z pełnym wyposażeniem TV internet mapa gratis, ładny

  • Data pobytu: grudniu 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, joko0
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupa L, Social Media Ninja, Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 16 grudnia 2015

Dzień dobry! :)
Dziękujemy za Twoją recenzję. Bardzo cieszymy się, że pobyt u nas był udany. Mamy nadzieję, że odwiedzisz nas ponownie.
Pozdrawiamy,
Hotel Tumski

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 grudnia 2015

Korzystałem z dwóch opcji: hotelu i hostelu. Hotel w porządku, czysto pokoje ok, spanie wygodne. Hostel bardzo dobry i tani. Niestety głośno tak samo w hotelu za niezłe pieniądze i w hostelu za nieduże. Odgłosy ulicy bardzo uciążliwe w czym zasługa barki - restauracji należącej do hotelu jak i z drugiej strony pustostanu przy uliczce zagospodarowanego w nocy przez meneli. Mimo wszystko polecam.

  • Data pobytu: lipcu 2015, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 144maciejm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grupa L, Lidia Zawistowska, Hotel TumskiOdpowiedź udzielona 9 grudnia 2015

Szanowny Panie,

dziękujemy bardzo za poświęcony czas na napisanie opinii na temat Hotelu Tumskiego.

Z wyrazami szacunku,
Lidia Zawistowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Wrocław)
w odległości 1,8 km
Hotel Europejski
Hotel Europejski
Nr 27 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 388
w odległości 1,1 km
Hotel Campanile - Stare Miasto
Hotel Campanile - Stare Miasto
Nr 41 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 220
w odległości 2,3 km
Ibis Wroclaw Centrum
Ibis Wroclaw Centrum
Nr 3 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 333
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 1,8 km
Ibis Styles Wroclaw Centrum
Ibis Styles Wroclaw Centrum
Nr 8 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 650
w odległości 0,8 km
Mercure Wroclaw Centrum
Mercure Wroclaw Centrum
Nr 10 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 904
w odległości 1,1 km
Hotel B&B Wrocław Centrum
Hotel B&B Wrocław Centrum
Nr 14 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 347
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Hotel Tumski? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Hotel Tumski — dodatkowe informacje

Adres: ul. Wyspa Słodowa 10, Wrocław 50-266, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Województwo dolnośląskie > Wrocław
Udogodnienia:
Bar/salon Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 43 wśród 74 hoteli w Wrocławiu
Zakres cen: 150 zł–322 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Hotel Tumski 3*
Liczba pokoi: 57
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
Jest taki hotel we Wrocławiu, w którym spełniają się wszystkie marzenia. To tu zatrzymasz się na romantyczny weekend, zorganizujesz profesjonalną konferencję lub bajeczne przyjęcie okolicznościowe bez zmartwień związanych z organizacją. Hotel Tumski to jedyny obiekt na terenie Dolnego Śląska, który może pochwalić się tak bliskim położeniem atrakcji turystycznych, jednocześnie nie pozbawiając gości prywatności i spokoju. Bliskie sąsiedztwo Ostrowa Tumskiego jak i centrum gwarantuje świetne skomunikowanie z każdą częścią miasta i atrakcjami. Wyjątkowa lokalizacja Przez wiele lat działania miejsce zyskało niezwykłą renomę i uznanie wśród odwiedzających gości. Decydując się na organizację spotkania biznesowego możesz mieć pewność, że sala konferencyjna zostanie profesjonalnie przygotowana, a uczestnicy będą mieli okazję spróbować wyjątkowych potraw, bazujących na lokalnych i świeżych składnikach, jakie oferuje restauracja. Szukając wyjątkowego miejsca wiele osób coraz częściej szuka wyjątkowej i niezapomnianej scenerii, dzięki której zaślubiny staną się niezapomnianym przeżyciem. Takie właśnie będzie wesele w mieście Wrocław, którego ukoronowaniem będzie obiad w Hotelu Tumskim. Dla fanów marynistycznych klimatów otwarta jest również Barka Tumska, która jest całoroczną restauracją na wodzie oferującą zróżnicowane menu, w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Przyjedź i zwiedź Wrocław na wyciągnięcie ręki. ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Hotel Tumski. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Tumski Hotel Wroclaw

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem