Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
110 USD
92 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Europeum Hotel(Wrocław)
73 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Uwaga, okazja! 11% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 11% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (82 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Scandic Wroclaw(Wrocław)
71 USD
66 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
91 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Haston City Hotel(Wrocław)(Świetna cena!)
54 USD
47 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 27/07
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
122 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
85 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
46 USD
44 USD
Priceline
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 29/07
88 USD
68 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
Hotel Tumski(Wrocław)(Świetna cena!)
43 USD
41 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Uwaga, okazja! 25% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 25% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (55 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Recenzje (405)
Filtruj recenzje
405 wyniki
Oceny podróżnych
109
195
70
17
14
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
109
195
70
17
14
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 405 recenzji
Zrecenzowano 19 listopada 2017

Plusy
+ dobra lokalizacja , blisko dworca i nowego centrum handlowego
+ miły i zaangażowany personel
+ parking , delikatnie oddalony ale dostępny

Minusy
- problemy z ciepłą wodą (rano)

Widać że najlepsze lata hotel ma już za sobą.

  • Data pobytu: listopad 2017, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, ach c
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo dziękujemy ze ciepłe słowa skierowane w stronę recepcji, jest nam miło. W niedalekiej przyszłości planujemy remont pokoi także mamy nadzieje iż hotel będzie zachęcał do kolejnego pobytu. Serdecznie zapraszamy!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 października 2017

Hotel w doskonałej lokalizacji, dosłownie kilka kroków od dworca.
Duże, świetnie wyposażone, czyste pokoje.
Obsługa daje z siebie 200% normy! Pomocni, uśmiechnięci, kompetentni.
Śniadania przepyszne, aż trudno było mi opuścić jadalnie. Absolutnie warte swojej ceny.
Chętnie kiedyś powrócę :)

  • Data pobytu: październik 2017, podróż w pojedynkę
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MONIKA K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Pani Moniko,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo nam miło ze ciepłe słowa skierowane w stronę recepcji i za docenienie restauracji. Mamy nadzieje iż odwiedzi Nas Pani ponownie. Serdecznie zapraszamy!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 października 2017

wcale nie znaczy, że reprezentuje dobry poziom. Wyposażenie hotelu jest już mocno wyeksploatowane, w pokojach brudne wykładziny czy obicia krzeseł lub sof. Hotel położony przy bardzo ruchliwej ulicy, z tramwajami, które wprawiają cały budynek w stan nieustającego dudnienia, co powoduje, że noc w tym hotelu jest bardzo krótka. Śniadania na niskim poziomie, z najtańszych produktów i jeszcze z kuriozalnym zakazem Dyrekcji Hotelu, że nie można zabrać do pokoju filiżanki kawy czy herbaty. Niestety nie byłem wstanie dostrzec żadnego klimatu wynikjącego z historii tego miejsca. Zdecydowanie nie

  • Data pobytu: październik 2017, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Kret K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Wszelkie uwagi jakie otrzymujemy od gości są dla Nas bardzo ważne. Hotel mieści się w centrum miasta jest to jego wada i tez zaleta, przykro nam ze doznał Pan wszelkich niedogodności związanych z restauracją. Pragnę nadmienić iż planowany jest remont pokoi. Mamy nadzieje iż mimo wszystko odwiedzi Nas Pan ponownie. Serdecznie zapraszamy!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 października 2017

Pokoje jak komnaty, łazienki jak pokoje,duży telewizor,miła obsługa, winda, kamerdyner, restauracja, dobrze wygłuszone okna. Hotel znajduje się przy bardzo ruchliwej i głośnej ulicy, od podwórza natomiast pracują wentylacje i klimatyzacje, więc szum jest przez całą dobę.Pokoje warto rezerwować nie bezpośrednio,lecz przez strony rezerwacyjne,bywa wówczas wbrew pozorom o wiele taniej.Hotel jest w świetnej lokalizacji:obok centra handlowe, dworzec pkp,teatr muzyczny, teatr lalek, opera-wszystko 100-200m.Polecam!

Wskazówka dotycząca pokojów: Od podwórza nie ma hałasu tramwajów i aut,ale jest dość duży szum wentylacji.
  • Data pobytu: październik 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, krysgow
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był udany. Hotel usytuowany jest w centrum miast są tego czasami wady i zalety, za wszelkie niedogodności przepraszam.Mamy nadzieje iż mimo wszystko odwiedzi Nas Pan ponownie. Serdecznie zapraszamy!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 października 2017

Świetna lokalizacja przy dworcu, całkiem ładny wystrój, dobrze urządzony pokój. Śniadania całkiem niezłe. Przez dwa dni które byłem miałem strasznie wolny internet i bardzo często się zrywał, nie wiem, czy było to chwilowe i miałem pecha czy zdarza się to częściej.

  • Data pobytu: czerwiec 2017, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Mateusz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Panie Mateuszu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był udany.Pragnę nadmienić iż planowana jest wymiana ruterów na piętrach i w najbliższym czasie internet będzie działał dużo szybciej. Mamy nadzieje iż odwiedzi Nas Pan ponownie. Serdecznie zapraszamy!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji