Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (424)
Filtruj recenzje
424 wyniki
Oceny podróżnych
110
201
74
23
16
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
110
201
74
23
16
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
13 z 18 wśród 424 recenzji
Zrecenzowano: 26 października 2017

Hotel w doskonałej lokalizacji, dosłownie kilka kroków od dworca.
Duże, świetnie wyposażone, czyste pokoje.
Obsługa daje z siebie 200% normy! Pomocni, uśmiechnięci, kompetentni.
Śniadania przepyszne, aż trudno było mi opuścić jadalnie. Absolutnie warte swojej ceny.
Chętnie kiedyś powrócę :)

Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, MONIKA K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Pani Moniko,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo nam miło ze ciepłe słowa skierowane w stronę recepcji i za docenienie restauracji. Mamy nadzieje iż odwiedzi Nas Pani ponownie. Serdecznie zapraszamy!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 października 2017

wcale nie znaczy, że reprezentuje dobry poziom. Wyposażenie hotelu jest już mocno wyeksploatowane, w pokojach brudne wykładziny czy obicia krzeseł lub sof. Hotel położony przy bardzo ruchliwej ulicy, z tramwajami, które wprawiają cały budynek w stan nieustającego dudnienia, co powoduje, że noc w tym hotelu jest bardzo krótka. Śniadania na niskim poziomie, z najtańszych produktów i jeszcze z kuriozalnym zakazem Dyrekcji Hotelu, że nie można zabrać do pokoju filiżanki kawy czy herbaty. Niestety nie byłem wstanie dostrzec żadnego klimatu wynikjącego z historii tego miejsca. Zdecydowanie nie

Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, kretk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Wszelkie uwagi jakie otrzymujemy od gości są dla Nas bardzo ważne. Hotel mieści się w centrum miasta jest to jego wada i tez zaleta, przykro nam ze doznał Pan wszelkich niedogodności związanych z restauracją. Pragnę nadmienić iż planowany jest remont pokoi. Mamy nadzieje iż mimo wszystko odwiedzi Nas Pan ponownie. Serdecznie zapraszamy!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 października 2017

Pokoje jak komnaty, łazienki jak pokoje,duży telewizor,miła obsługa, winda, kamerdyner, restauracja, dobrze wygłuszone okna. Hotel znajduje się przy bardzo ruchliwej i głośnej ulicy, od podwórza natomiast pracują wentylacje i klimatyzacje, więc szum jest przez całą dobę.Pokoje warto rezerwować nie bezpośrednio,lecz przez strony rezerwacyjne,bywa wówczas wbrew pozorom o wiele taniej.Hotel jest w świetnej lokalizacji:obok centra handlowe, dworzec pkp,teatr muzyczny, teatr lalek, opera-wszystko 100-200m.Polecam!

Wskazówka dotycząca pokoi: Od podwórza nie ma hałasu tramwajów i aut,ale jest dość duży szum wentylacji.
Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, krysgow
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był udany. Hotel usytuowany jest w centrum miast są tego czasami wady i zalety, za wszelkie niedogodności przepraszam.Mamy nadzieje iż mimo wszystko odwiedzi Nas Pan ponownie. Serdecznie zapraszamy!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 października 2017

Świetna lokalizacja przy dworcu, całkiem ładny wystrój, dobrze urządzony pokój. Śniadania całkiem niezłe. Przez dwa dni które byłem miałem strasznie wolny internet i bardzo często się zrywał, nie wiem, czy było to chwilowe i miałem pecha czy zdarza się to częściej.

Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Mateusz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Panie Mateuszu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był udany.Pragnę nadmienić iż planowana jest wymiana ruterów na piętrach i w najbliższym czasie internet będzie działał dużo szybciej. Mamy nadzieje iż odwiedzi Nas Pan ponownie. Serdecznie zapraszamy!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 października 2017

Pierwsze wrażenie pozytywne. Dobra lokalizacja tuż przy dworcu głównym. Parking dla samochodu po przeciwnej stronie ulicy - lekkie utrudnienie, ale dobrze, że jest, bo na ulicy nie można parkować.
Pokój czysty, zadbany, łózko wygodne.
TV na ścianie z przyzwoitym wyborem kanałów.
Łazienka... tu się przyczepię. Widać ząb czasu, od dawna nie remontowana i choć czysta to widać, że to i owo jest zużyte i nie pasuje do ogólnego dobrego wizerunku.

Wskazówka dotycząca pokoi: W pokojach z oknami na ulicę jest głośno, a w pokojach od strony podwórka cicho jak na wsi.
Termin pobytu: październik 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, 169dariuszm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był udany.Pragnę nadmienić iż w części pokoi już zostały wymienione kabiny i planowane sa dalsze remonty. Mamy nadzieje iż odwiedzi Nas Pan ponownie. Serdecznie zapraszamy!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji