Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
109 USD
92 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Scandic Wroclaw(Wrocław)
78 USD
72 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Europeum Hotel(Wrocław)
84 USD
73 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
91 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
85 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
Haston City Hotel(Wrocław)(Świetna cena!)
51 USD
44 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Uwaga, okazja! 12% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 12% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (50 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Hotel Tumski(Wrocław)(Świetna cena!)
43 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Uwaga, okazja! 22% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 22% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (55 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

120 USD
Agoda.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
54 USD
45 USD
Priceline
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 29/07
70 USD
68 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
Recenzje (406)
Filtruj recenzje
406 wyniki
Oceny podróżnych
109
196
70
17
14
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
109
196
70
17
14
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 406 recenzji
Zrecenzowano 18 października 2017

wcale nie znaczy, że reprezentuje dobry poziom. Wyposażenie hotelu jest już mocno wyeksploatowane, w pokojach brudne wykładziny czy obicia krzeseł lub sof. Hotel położony przy bardzo ruchliwej ulicy, z tramwajami, które wprawiają cały budynek w stan nieustającego dudnienia, co powoduje, że noc w tym hotelu jest bardzo krótka. Śniadania na niskim poziomie, z najtańszych produktów i jeszcze z kuriozalnym zakazem Dyrekcji Hotelu, że nie można zabrać do pokoju filiżanki kawy czy herbaty. Niestety nie byłem wstanie dostrzec żadnego klimatu wynikjącego z historii tego miejsca. Zdecydowanie nie

  • Data pobytu: październik 2017, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Kret K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Wszelkie uwagi jakie otrzymujemy od gości są dla Nas bardzo ważne. Hotel mieści się w centrum miasta jest to jego wada i tez zaleta, przykro nam ze doznał Pan wszelkich niedogodności związanych z restauracją. Pragnę nadmienić iż planowany jest remont pokoi. Mamy nadzieje iż mimo wszystko odwiedzi Nas Pan ponownie. Serdecznie zapraszamy!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 października 2017

Pokoje jak komnaty, łazienki jak pokoje,duży telewizor,miła obsługa, winda, kamerdyner, restauracja, dobrze wygłuszone okna. Hotel znajduje się przy bardzo ruchliwej i głośnej ulicy, od podwórza natomiast pracują wentylacje i klimatyzacje, więc szum jest przez całą dobę.Pokoje warto rezerwować nie bezpośrednio,lecz przez strony rezerwacyjne,bywa wówczas wbrew pozorom o wiele taniej.Hotel jest w świetnej lokalizacji:obok centra handlowe, dworzec pkp,teatr muzyczny, teatr lalek, opera-wszystko 100-200m.Polecam!

Wskazówka dotycząca pokojów: Od podwórza nie ma hałasu tramwajów i aut,ale jest dość duży szum wentylacji.
  • Data pobytu: październik 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, krysgow
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był udany. Hotel usytuowany jest w centrum miast są tego czasami wady i zalety, za wszelkie niedogodności przepraszam.Mamy nadzieje iż mimo wszystko odwiedzi Nas Pan ponownie. Serdecznie zapraszamy!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 października 2017

Świetna lokalizacja przy dworcu, całkiem ładny wystrój, dobrze urządzony pokój. Śniadania całkiem niezłe. Przez dwa dni które byłem miałem strasznie wolny internet i bardzo często się zrywał, nie wiem, czy było to chwilowe i miałem pecha czy zdarza się to częściej.

  • Data pobytu: czerwiec 2017, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Mateusz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Panie Mateuszu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był udany.Pragnę nadmienić iż planowana jest wymiana ruterów na piętrach i w najbliższym czasie internet będzie działał dużo szybciej. Mamy nadzieje iż odwiedzi Nas Pan ponownie. Serdecznie zapraszamy!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 października 2017

Pierwsze wrażenie pozytywne. Dobra lokalizacja tuż przy dworcu głównym. Parking dla samochodu po przeciwnej stronie ulicy - lekkie utrudnienie, ale dobrze, że jest, bo na ulicy nie można parkować.
Pokój czysty, zadbany, łózko wygodne.
TV na ścianie z przyzwoitym wyborem kanałów.
Łazienka... tu się przyczepię. Widać ząb czasu, od dawna nie remontowana i choć czysta to widać, że to i owo jest zużyte i nie pasuje do ogólnego dobrego wizerunku.

Wskazówka dotycząca pokojów: W pokojach z oknami na ulicę jest głośno, a w pokojach od strony podwórka cicho jak na wsi.
  • Data pobytu: październik 2017, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Dariusz M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był udany.Pragnę nadmienić iż w części pokoi już zostały wymienione kabiny i planowane sa dalsze remonty. Mamy nadzieje iż odwiedzi Nas Pan ponownie. Serdecznie zapraszamy!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 września 2017

Atmosfera w hotelu super. Pokoje niestety takie sobie wszędzie plamy na wykładzina, pokoje pachną starym PRLem. Śniadania obfite i sporo ale codziennie to samo. Nie polecam obiadów drogo i tak sobie, na miescie taniej i dużo smaczniej. Personel bardzo miły i uczynić, na piątkę. Ogolnie- blisko dworca, dobre położenie na wypady na stare miasto. Ale cena nie adekwatna do warunków. Jeszcze raz pozdrawiam cały personel hotelu- jesteście bardo wspaniali.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokoje od ulicy hałas, pokoje od zaplecza hałas wiatraków klimatyzacji. Warto brać apartament. Nie polecam obiadów dodatkowo płatnych.
  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Krzysztof P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Front Office Manager, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 9 września 2017

Szanowny Panie Krzysztofie,
bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się, że panująca u nas atmosfera, tworzona przez nasz personel sprostała Pańskim wymaganiom. Bardzo przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakie spotkały Pana podczas pobytu. Jesteśmy w trakcie remontów, zdajemy sobie sprawę, że jeszcze nie wszystko wygląda tak, jak byśmy chcieli. Jesteśmy w trakcie wymiany kabin prysznicowych i wykładzin. W listopadzie zamykamy hotel na pewien czas, aby dokonać gruntownych zmian. Zapraszamy Pana ponownie po remoncie, aby mógł Pan ocenić nasze starania. Jeszcze raz bardzo dziękujemy za docenienie starań personelu. Również serdecznie pozdrawiamy.

Z wyrazami szacunku
Załoga Hotelu Europejskiego

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji