Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Europejski
Pobliskie hotele
116 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
99 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Basen
62 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Uwaga, okazja! 11% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 11% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (70 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

85 USD
79 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
87 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Europeum Hotel(Wrocław)
84 USD
75 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Uwaga, okazja! 31% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 31% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (109 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Scandic Wroclaw(Wrocław)
69 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Hotel Tumski(Wrocław)
76 USD
73 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
70 USD
68 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
55 USD
53 USD
Priceline
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
Recenzje (399)
Filtruj recenzje
400 wyniki
Oceny podróżnych
109
193
67
17
14
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
109
193
67
17
14
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
12 z 17 wśród 400 recenzji
Zrecenzowano 18 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Byliśmy 3 dni, przestronne pokoje, czyste, schludne, bardzo sympatyczna obsługa, smaczne śniadania, mimo hałasu za oknem w pokoju bardzo cicho. klimatyzowany pokój, blisko wszędzie. Miejsce godne polecenia i warte powrotu.

Data pobytu: lipiec 2017, podróż z rodziną
Dziękujemy, kasia w
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był udany. W imieniu personelu dziękuje za miłe słowa pod ich adresem. Serdecznie zapraszamy do nas ponownie!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 lipca 2017

Przyjechaliśmy do tego hotelu na weekend z żoną i małym rocznym dzieckiem. Ogólne wrażenia są całkiem pozytywne tzn miła obsługa , ładne lobby i ogólne wrażenie wizualne pozytywne , jest tylko jedno ale. Pani recepcjonistka widząc że jesteśmy z małym dzieckiem powiedziała nam że da nam bardzo ładny pokój i nawet był niezły ale jedyny mankament to brak ciepłej wody ( po dłuższym czasie takowa się pojawiła ale raczej była mocno letnia) . Generalnie w przypadku małego dziecka które trzeba wykąpać to trochę słabo , dorosły sobie poradzi .Awaria została zgłoszona i ja to rozumem że takowe się zdarzają więc nie pisał bym na ten temat nic jakby nie to że widzę po komentarzach poprzedników że faktycznie na najwyższym piętrze jest problem z ciepłą wodą więc jestem przekonany że Pani na recepcji o tym wiedziała i mimo to że widziała że jesteśmy z małym dzieckiem a takowy pokój na najwyższym piętrze nam zaoferowała i przy okazji zasugerowała płatność tuż po przybyciu przed obejrzeniem pokoju ponieważ "jutro będzie bardzo duże zamieszanie widząc już dziś po ilości rezerwacji"

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, kamil953
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był udany. W imieniu personelu dziękuje za miłe słowa pod ich adresem. Serdecznie zapraszamy do nas ponownie!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 lipca 2017

Czysto, schludnie, blisko celu - dla każdego środka transportu. Bardzo miła obsługa.







Bardzo miła obsługa. Pokoje czyste. Wyposażenie standardowe bez zarzutu. Lokalizacja w pobliżu wielu środków komunikacji.



  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Gosc_Lukasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik recepcji, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 5 stycznia 2018

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był udany. W imieniu personelu dziękuje za miłe słowa pod ich adresem. Serdecznie zapraszamy do nas ponownie!- Z wyrazami szacunku Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 maja 2017

Zadbany i czysty niedrogi hotel w centrum naprzeciw dworca PKP.
Miła obsługa.

Minusem może być pokój od strony ulicy, gdzie huk tramwaju przy otwartym oknie może być denerwujący dla osób z lekkim snem.

Wskazówka dotycząca pokojów: Sugeruje nie wybierać pokoju od strony ulicy - torowiska tramwajowe daje się we znaki przy otwartym oknie.
  • Data pobytu: maj 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, majkks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Manager, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2017

Szanowny Gościu,
Dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie opinii. Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas był udany. W imieniu personelu dziękuje za miłe słowa pod ich adresem. Uprzejmie informujemy, iż posiadamy pokoje od strony podwórka gdzie nie dociera miejski zgiełk. Przy następnym pobycie uwzględnimy to życzenie proszę tylko o dodanie takiej preferencji. Serdecznie zapraszamy do nas ponownie!- Z wyrazami szacunku Manager Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 maja 2017

hotel całkiem ładny, zadbany, czysty. Pokój sprzątany codziennie. Śniadania dobre. Natomiast pokój, który dostałam, mieścił się na ostatnim piętrze od podwórza,gdzie wentylatory generowały tak duży hałas, że w nocy nie dało się spać, a w dzień otworzyć okna. I były momenty, że brakowało ciepłej wody w kranie. Poza tymi poważnymi minusami reszta na plus.

  • Data pobytu: maj 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, monikat813
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Manager, Hotel EuropejskiOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2017

Szanowny Gościu,

Bardzo dziękujemy za czas poświęcona na pozostawienie opinii. Cieszymy się, że odpowiadał Państwu standard naszego hotelu a serwowane śniadania przypadły do gustu. Przepraszamy za niedogodności związane z głośną praca głównego wentylatora oraz brakiem ciepłej wody Problem ten został zgłoszony do naszego Działu Technicznego, który dokładnie to sprawdzi. Zapraszamy Państwa serdecznie ponownie, dołożymy wszelkich starań aby pobyt minął bez zarzutu. Z wyrazami szacunku - Manager Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji