Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Smaczne”
Grape Restaurant — recenzja

Grape Restaurant
Nr 58 wśród 1 155 Restauracje (Wrocław)
Kuchnie: Europejska
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie. Miła atmosfera w przyjemnym miejscu Idealne miejsce do odpoczynku. ŻYCZĘ SMACZNEGO

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, hankosgym
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (149)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 149 recenzji

Zrecenzowano 11 sierpnia 2019

Od rezerwacji po rachunek profesjonalizm na każdym kroku. Nic dodać nic ująć ale Trip wymaga 100 znaków ;-)

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Łukasz N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Navigator825221, Dyrektor generalny, Grape RestaurantOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Szanowny Panie Łukaszu,

Bardzo dziękuję za zaufanie jakim obdarzył Pan naszą Restaurację Grape i pozostawienie opinii. Jest nam niezmiernie miło , że spełniliśmy Pana oczekiwania i oczywiście zapraszamy na ponowną wizytę.

Pozdrawiam serdecznie
Idalia Maciusz
Dyrektor Grape Hotel &Restaurant

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 lipca 2019

Preferuję odważne menu z niekonwencjonalnymi połączeniami smaków, które być może na pierwszy rzut oka do siebie nie pasują

dlatego słowem wstępu duży ukłon i czapki z głów dla kucharzy, za dania, które miałam okazje spróbować, były zaskakujące, choć w zupełnie inny sposób

idealne przygotowanie dań, przemyślane i dopracowane smaki w menu na prawdę robią wrażenie

O niektórych restauracjach można pisać dużo, używając słowa „ale”. W tym wypadku należy po prostu napisać „w punkt”

Jest to również pierwsza restauracja, o której bez wyrzutów sumienia mogę powiedzieć, że ma bardzo równe menu. Niezależnie czy jest to przystawka, danie główne czy deser, poziom jest bardzo wysoki

na pewno wrócę

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Karolina W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Navigator825221, Dyrektor generalny, Grape RestaurantOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Szanowna Pani Karolino,

Bardzo dziękuję za Pani opinię dotyczącą naszej restauracji. Przyznam, że Pani ocena wprawiła mnie w onieśmielenie, a jednocześnie utwierdziła w przekonaniu jak wspaniały zespół pasjonatów ma nasz team. Z przyjemnością podzielę się Pani uznaniem z zespołem, który ciągle pracuje nad doskonaleniem tego miejsca.
Zapraszamy do ponownej wizyty z nadzieją, że będzie ona równie udana, a nawet lepsza

Pozdrawiam serdecznie
Idalia Maciusz
Dyrektor Grape Hotel & Restaurant

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 czerwca 2019

Przepyszne jedzenie, bardzo miła obsługa. Do tego restauracja w pięknej willi z zadbanym ogrodem. Polecam wszystkim, którzy oczekują usługi na najwyższym poziomie. Sama na pewno będę często wracać.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Marta T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Navigator825221, Dyrektor generalny, Grape RestaurantOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019

Szanowna Pani Marto,

Bardzo dziękuję za podzielenie się z nami opinią na temat pobytu w naszej restauracji. Bardzo nas cieszą tak pozytywne oceny i motywują do ciągłego podnoszenia jakości świadczonych przez nas usług. Będzie nam miło gościć Panią ponownie. Serdecznie zapraszamy.

Idalia Maciusz - dyrektor Grape Hotel & Restaurant

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Poszliśmy do Grape Restaurant z okazji dnia matki. Niestety nie była to udana wizyta. Jakość serwisu pozostawiała dużo do życzenia. Dania docierały do nas w zupełnie przypadkowej kolejności (efekt był taki, że w danym momencie talerz na stole miała tylko jedna osoba). Tatar był zwyczajny, dorsz przesolony, a deser z rabarbarem bez smaku. Jedynym daniem, które jakkolwiek się broniło była ośmiornica, aczkolwiek cena 80 zł za jedną mackę jest trochę przesadą. Olbrzymi minus za brak chociaż jednej pozycji w menu dopasowanej do potrzeb wegan lub osób chorujących na celiakię. Dodatkowo dowiedzieliśmy się, że nie dostaniemy karty win bo jest... nieaktualna. W menu brakuje tak podstawowych pozycji jak chociażby zupa albo sałatka - są dostępne ale tylko w zestawie lunchowym, składającym się kilku dań. Zdecydowanie nie jest to restauracja do której będziemy chcieli wrócić.

Termin wizyty: maj 2019
4  Dziękujemy, 631katarzynaz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Grape Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Grape Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem