Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Wrocław
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (293)
Filtruj recenzje
293 wyniki
Oceny podróżnych
51
109
91
29
13
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
51
109
91
29
13
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 293 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019

fajny hotel , natomiast brak lodówki w pokoju i do tego klimatyzacja nie schładzał więc był zaduch.
Bardzo dobre śniadania, obsługa w porządku. Parking hotelowy co prawda płatny, ale można było swobodnie wjechać i wyjechać w ciągu dnia. super lokalizacja hotelu. godny polecenia

Wskazówka dotycząca pokoi: duszno w pokoju, mimo, że była niby klimatyzacja. Brak lodówki w pokoju.
Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Campanile.com - Louvre Hotels Group
Dziękujemy, Kasiacieszyn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata K, Gérant, Hotel Campanile - Stare MiastoOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Szanowne Państwo,
Dziękujemy za pozostawienie opinii, każda opinia dla nas jest ważna i pozwala nam podnieść poziom naszej obsługi. Cieszymy się że docenia Państwo naszą lokalizację blisko Centrum miasta oraz standard naszych śniadań.
Zapraszamy ponownie.
Pozdrawiam,
Oksana K.
Kierownik recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 września 2019

Ogólne wrażenia super. Lokalizacja hotelu to przede wszystkim wielki plus, bo na piechotę spokojnie można spacerkiem dojść do Rynku czy też na Ostrów Tumski. Wyposażenie pokoi poprawne. Wszędzie czysto. Oczywiście widać, że gdzieś tam tynk odpada i mógłby się przydać remont, ale jest ogólnie w porządku. Jedyne do czego mogę się przyczepić to poduszki... chyba w ogóle lepiej z nich zrezygnować, bo te które oferuje hotel są masakryczne - sfilcowane w środku w jakieś kulki, jak głowę się na nich położy to w ogóle nie czuć, że leży się na czymś... tak jakby ich w ogóle nie było plus kulkowe odciski na twarzy ;) Może ktoś pomyśli o zmianie na lepsza jakość, choć tyćkę, bo nie da się wyspać na nich. :( Reszta na plus.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, mothcik
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata K, Manager, Hotel Campanile - Stare MiastoOdpowiedź udzielona 9 września 2019

Szanowne Państwo,
Dziękujemy za pozostawienie opinii. Bardzo cieszymy się że docenia Państwo naszą lokalizacje blisko Starego miasta i że Pani pobyt był udany.
Zapraszamy ponownie,
Pozdrawiam,
Oksana K.
Kierownik recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Przerosło moje oczekiwania. Lecz wystapil jeden błąd i pomimo rezerwacji łóżka małżeńskiego otrzymałem dwa pojedyncze. Była by ocena doskonale. Świetne śniadanie. Doskonała możliwość zrobienia sobie do picia soku ze świeżych owocow

Wskazówka dotycząca pokoi: Otrzymałem złe łóżko
Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Campanile.com - Louvre Hotels Group
Dziękujemy, Tomasz2019super
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata K, Manager, Hotel Campanile - Stare MiastoOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowny Panie,
Dziękujemy za pozostawienie opinii, każda opinia dla nas jest ważna i pozwala nam podnieść poziom naszej obsługi. Cieszymy się że Pana pobyt był udany.
Pozdrawiam,
Oksana K.
Kierownik recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Już wielokrotnie korzystałem z gościnności hoteli sieci Campanile i nie ukrywam ,że tym razem byłem trochę zawiedziony warunkami pobytu. Personel dokładał wszelkich starań aby zminimalizować niedoskonałości,ale moim zdaniem pokoje i ich wyposażenie powinny zostać gruntownie "odświeżone". Poza tym odniosłem wrażenie ,że pokoje są zbyt małe jak na ten standard hotelu.

Wskazówka dotycząca pokoi: Proponuję poddać gruntownemu odnowieniu.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Campanile.com - Louvre Hotels Group
Dziękujemy, Wojtek723
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata K, Manager, Hotel Campanile - Stare MiastoOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowny Panie,
Dziękujemy za pozostawienie opinii, każda opinia dla nas jest ważna i pozwala nam podnieść poziom naszej obsługi. Cieszymy się że docenia Pan personel Hotelu.
Pozdrawiam,
Oksana K.
Kierownik recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

jestem bardzo zadowolona, lokalizacja, miejsce obsługa, śniadanie na pięć. Polecam wszystkim , jako spotkania biznesowe, wycieczki czy też wypady rodzinne. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Campanile.com - Louvre Hotels Group
Dziękujemy, 682meg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji