Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (293)
Filtruj recenzje
293 wyniki
Oceny podróżnych
51
109
91
29
13
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
51
109
91
29
13
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 293 recenzji
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Przerosło moje oczekiwania. Lecz wystapil jeden błąd i pomimo rezerwacji łóżka małżeńskiego otrzymałem dwa pojedyncze. Była by ocena doskonale. Świetne śniadanie. Doskonała możliwość zrobienia sobie do picia soku ze świeżych owocow

Wskazówka dotycząca pokoi: Otrzymałem złe łóżko
Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Campanile.com - Louvre Hotels Group
Dziękujemy, Tomasz2019super
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata K, Manager, Hotel Campanile - Stare MiastoOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowny Panie,
Dziękujemy za pozostawienie opinii, każda opinia dla nas jest ważna i pozwala nam podnieść poziom naszej obsługi. Cieszymy się że Pana pobyt był udany.
Pozdrawiam,
Oksana K.
Kierownik recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019

Już wielokrotnie korzystałem z gościnności hoteli sieci Campanile i nie ukrywam ,że tym razem byłem trochę zawiedziony warunkami pobytu. Personel dokładał wszelkich starań aby zminimalizować niedoskonałości,ale moim zdaniem pokoje i ich wyposażenie powinny zostać gruntownie "odświeżone". Poza tym odniosłem wrażenie ,że pokoje są zbyt małe jak na ten standard hotelu.

Wskazówka dotycząca pokoi: Proponuję poddać gruntownemu odnowieniu.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Campanile.com - Louvre Hotels Group
Dziękujemy, Wojtek723
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata K, Manager, Hotel Campanile - Stare MiastoOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowny Panie,
Dziękujemy za pozostawienie opinii, każda opinia dla nas jest ważna i pozwala nam podnieść poziom naszej obsługi. Cieszymy się że docenia Pan personel Hotelu.
Pozdrawiam,
Oksana K.
Kierownik recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2019

jestem bardzo zadowolona, lokalizacja, miejsce obsługa, śniadanie na pięć. Polecam wszystkim , jako spotkania biznesowe, wycieczki czy też wypady rodzinne. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Campanile.com - Louvre Hotels Group
Dziękujemy, 682meg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2019

Mam mieszane uczucia, gdyż hotel ogólnie fajny, ale ewidentnie trafiłam na pokój z awarią, co nie powinno mieć miejsca.

+miła obsługa
+czysto (choć do łazienki mam uwagi, co napiszę poniżej)
+wygodne łóżko
+czajnik w pokoju z kawą i herbatą
+ smaczne śniadanie
+ darmowy parking hotelowy

- w łazience brzydki zapach
- woda bardzo wolno schodzi podczas brania prysznica
- woda wycieka spod wanny

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, basiunias
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata K, Directeur général, Hotel Campanile - Stare MiastoOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Szanowna Pani,
Dziękujemy za pozostawienie opinii. Cieszymy się że docenia Pani standard naszych śniadań oraz nasze udogodnienia w postaci zestawu powitalnego w pokoju. Szczególnie cesze nas pozytywna opinia o naszym personelu.
Pozdrawiam,
Oksana K.
Kierownik recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Pokoje w hotelu okej, gorzej z jedzenie. Przyszliśmy na śniadanie to już prawie nic nie było, a kelner tylko kręcił się i nic nie dołoży. Dobra lokalizacja hotelu, blisko wszędzie. Łóżka na kółkach i rozjeżdżały się, jak zmieniało się pozycje.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Michał M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji