Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Europeum Hotel(Wrocław)
85 USD
73 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Uwaga, okazja! 13% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 13% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (84 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

155 USD
93 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Haston City Hotel(Wrocław)(Świetna cena!)
56 USD
45 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Uwaga, okazja! 13% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 13% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (52 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

91 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Hotel Tumski(Wrocław)(Świetna cena!)
49 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Uwaga, okazja! 13% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 13% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (56 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Scandic Wroclaw(Wrocław)
90 USD
80 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 03/08
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
116 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
53 USD
42 USD
Agoda.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
71 USD
Agoda.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
Uwaga, okazja! 10% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 10% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (79 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

74 USD
63 USD
Travelocity
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Uwaga, okazja! 14% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 14% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (73 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Recenzje (242)
Filtruj recenzje
242 wyniki
Oceny podróżnych
39
96
76
21
10
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
39
96
76
21
10
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
11 z 16 wśród 242 recenzji
Zrecenzowano 11 września 2017

Niestety widać, że budynek ma lata świetności dawno za sobą i wymaga odświeżenia.
Okolica jest dziwna, pomiędzy ruchliwą trasą a odrą i budującymi się osiedlami - jednak w 10 minut piechotą jest się na placu solnym.
Wygodne łóżko z bawełnianą pościelą i poduszkami na których się da spać to plus,
Uszkodzona suszarka w łazience, ciągle zapchana umywalka i płytki które wyglądają non stop jak brudne in minus.
Bardzo kiepska sprawa - dostęp do WiFi wymaga wyrażenia zgód marketingowych na swój adres email dla nie wiadomo kogo. to jest słabe.
Całkiem przyzwoite śniadanie, choć psuje efekt chroniczny brak soku pomarańczowego, którego nikt nie uzupełnia,
Obsługa uprzejma i uśmiechnięta - to wiele nadrabia.

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Hebrayah
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata K, Front Office Manager, Hotel Campanile - Stare MiastoOdpowiedź udzielona 3 października 2017

Szanowna Pani,
Bardzo dziękuję za poświęcony czas i przekazanie nam swoich uwag - zostały już przekazane do odpowiednich działów i mam nadzieję, że da nam Pani jeszcze szansę w przyszłości.
Pozdrawiam,
Joanna Olesiak, Kierownik Recepcji

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2017

Największym plusem tego hotelu jest z pewnością lokalizacja, blisko na Rynek, na Ostrów Tumski, na uniwersytet. Dobre śniadania, choć z ceną uważam zbyt ekstrawagancką. Pokój 2-osobowy mały, ale przytulny, czajnik z kawą i herbatami (niestety drugiego i trzeciego dnia pobytu nie można było z czajnika korzystać w związku z awarią prądu). W łazience kosmetyki, suszarka, wanna - trochę niekomfortowe wyjście (brak uchwytów).
Najgorzej jednak jest na zewnątrz - po pierwsze tuż po sąsiedzku wyburzany jest budynek i budowany nowy. Hałas w związku z tym już od rana. Absurdalnie mały parking pod hotelem!
Podczas tego samego wyjazdu nocowaliśmy też w małej miejscowości tuż przy granicy polsko-niemieckiej w hotelu 2-gwiazdkowym za połowę ceny z wrocławskiego hotelu, ze standardem porównywalnym. Zbyt duża różnica w cenie - chyba tylko za lokalizację.

Wskazówka dotycząca pokojów: Pokój tuż przy windzie niewskazany - zbyt słychać jej pracę.
  • Data pobytu: sierpień 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Izolda W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata K, Dyrektor generalny, Hotel Campanile - Stare MiastoOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2017

Szanowni Goście,
dziękuję za pozostawienie opinii o naszym hotelu.

Pozdrawiam serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel o bardzo złym standardzie...brudne szyby w oknach brudna wykładzina firanka w kolorze szarym pełna kurzu cienkie ściany i drzwi słychać rozmowy z pokoju obok ...okolica hotelu przerażająca pustostany, płace budowy i bezdomni po zmroku lepiej nie wychodzić. Niezbyt wysoka cena noclegu nie powinna być przeszkoda dla obsługi w umyciu okien ...nie jest to drogi zabieg a mógłby wiele zmienić.

Data pobytu: czerwiec 2017, podróż służbowa
Dziękujemy, kari500
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata K, Dyrektor generalny, Hotel Campanile - Stare MiastoOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2017

Szanowni Goście,
jest nam przykro, że hotel nie spełnił Państwa oczekiwań. Wszystkie uwagi zostaną przekazane firmie sprzątającej.

Pozdrawiam serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 sierpnia 2017

Hotel:
Przede wszystkim największy plus tego hotelu to lokalizacja - spacerkiem około 10-15 minut do samego centrum, podobna odległość do Ostrowa Tumskiego. Sam hotel czysty i chyba niedawno remontowany, ale traci w pewnych szczegółach (np. rozpadający się kosz w łazience, bardzo zażółcone płytki w łazience, w zestawie do herbaty brak zwykłej, zostawione jedynie smakowe, z wypisanych kanałów działało tylko kilka w tym niestety żaden dla dzieci itp. - ogólnie drobiazgi, ale jednak zauważalne).

Personel: bardzo uprzejmy i kompetentny.

Pokój: zgodny z opisem i zdjęciami, całkiem dużo łóżko (o niedociągnięciach pisałam wyżej). W nocy nie było przesadnie głośno, pomimo iż za oknem mieliśmy sporą ulicę z tramwajami.

Parking: jeden (niewielki), bezpłatny, znajduje się przed samym hotelem, ale trzeba mieć ogromne szczęście by znaleźć tam miejsce. Nam się udało, ale gdy tylko musieliśmy pierwszy raz gdzieś pojechać samochodem po powrocie już tego szczęścia nie mieliśmy. Drugi (płatny) znajduje się w pewnej odległości od hotelu, ale nie parkowaliśmy tam więc nie wiem jak daleko.

Posiłki: śniadanie nas nieco rozczarowało, bo wybór był dość skromny (z ciepłych dań jedynie jajecznica i kiełbaski, na deser jeden lub dwa rodzaje owoców, żadnych słodkości, za to sporo warzyw). Natomiast wszystko co zjedliśmy było smaczne i świeże. Jeśli chodzi o restaurację, to nie skorzystaliśmy bo w menu nie było niczego co by nas zainteresowało (chociaż to bardzo subiektywna opinia, bo pewnie sporo osób znajdzie coś dla siebie).

Podsumowując: przy tej cenie i porównaniu do innych hoteli tej klasy mieliśmy po prostu większe oczekiwania i coś co uznalibyśmy za bardzo dobre przy dwóch gwiazdkach, przy trzech uznaliśmy za średnie. Polecam na krótki wypad na zwiedzanie Wrocławia i dla tych, którzy nie chcą ciągle gdzieś jeździć a wolą spacerować.

  • Data pobytu: lipiec 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ewa P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata K, Dyrektor generalny, Hotel Campanile - Stare MiastoOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2017

Szanowni Goście,
dziękuję za poświęcony czas na pozostawienie opinii o naszym hotelu. Dokładamy wszelkich starań, by wszystkie usługi oferowane przez hotel były na jak najwyższym poziomie. Zapraszamy serdecznie przy kolejnej wizycie we Wrocławiu.

Pozdrawiam

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel ok, czysto, obsługa miła. Pokój nie za duży, szafa dziwna, bo niezamykana! Łazienka z wanną, trochę brakowało uchwytów, co sprawiało wrażenie braku bezpieczeństwa.
Lokalizacja idealna, 10 min do RYNKU i to najlepszy punkt tego hotelu.
Powaliła nas cena śniadań, które były zbyt zwyczajne aby ją usprawiedliwić.
Ogólnie mówiąc ceny trzygwiazdkowe, ale taki standard zapewnia wiele hoteli jednogwoazdkowych, a nawet zwykłych pensjonatów bezgwiazdkowych.
Trochę szkoda, że lokalizacja i gwiazdki generują wygórowane ceny.

Data pobytu: lipiec 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Agnieszka D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Małgorzata K, Dyrektor generalny, Hotel Campanile - Stare MiastoOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2017

Szanowni Goście,
dziękuję za pozostawienie opinii o naszym hotelu. Dziękujemy za docenienie lokalizacji hotelu.

Pozdrawiam serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji