Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunch z bardzo dobrą kawą”
Brasserie 27 — recenzja

Brasserie 27
Nr 104 wśród 805 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 22 USD
Opcje wyżywienia: Obiad, Lunch
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Obiad, Lunch
Zrecenzowano 17 czerwca 2017

Smaczne jedzenie, krótka karta dań, miła obsługa. Ceny średnie, porcje posiłków mogłyby być większe. Dobrze zlokalizowana restauracja przy hotelu.

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Agnieszka P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 19 czerwca 2017

Szanowna Pani Agnieszko,

dziękujemy za Pani opinię. W restauracji Brasserie27 przede wszystkim zależy nam na jakości oraz świeżości serwowanych potraw. Nasza karta jest więc krótka, opierająca się o dostępność produktów sezonowych jaki i takich od lokalnego dostawcy. Cieszymy się zatem, że zarówno posiłek jak i serwowana kawa przypadły Pani do gustu.
Zapraszamy ponownie!

Z wyrazami szacunku,
Ewelina Książkiewicz i Zespół Brasserie 27

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (98)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

5 z 9 wśród 98 recenzji

Zrecenzowano 10 maja 2017 z urządzeń przenośnych

To byla moja druga wizyta w tym miejscu i niestety tym razem bylo gorzej. Przy okazji obecnosci we Wroclawiu postanowilismy odwiedzic ta restauracje i niestety zawiedlismy sie. Kaczka byla zimna i bardzo twarda. Kelnerka po zwroceniu uwagi zabrala talerz i sama stwierdzila, ze cos kucharzowi nie wyszlo. W zamian przyniosla lososia, ktory byl dobry ale bez rewelacji. Curry z kurczakiem ok. Suflet czekoladowy nie zachwycil, natomiast tiramisu bylo swietne.

Ogolnie wspominajac poprzednia wizyte w tym miejscu, to tym razem bylo slabo. Troche przykro.

Dziękujemy, mopsio
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 15 maja 2017

Szanowni Państwo,

dziękujemy za czas poświęcony na wystawienie opinii, które są dla nas cennym źródłem informacji i pozwalają nam ciągle podnosić jakość zarówno obsługi jaki dań serwowanych w Brasserie27. Po Państwa sugestii nasz Szef Kuchni natychmiast sprawdził otrzymaną partię towaru, która okazała się niezgodna z obowiązującymi standardami i została wycofana ze sprzedaży. Ponownie pragniemy przeprosić za zaistniała sytuację licząc na to, iż odwiedzicie nas Państwo po raz kolejny, dając szansę naszemu nowemu menu. Serdecznie zapraszamy.

Z wyrazami szacunku,
Ewelina Książkiewicz

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 maja 2017 z urządzeń przenośnych

Jedzenie smaczne, ale za tę cenę nie powalało (często tańsze miejsca serwują ciekawsze dania). Kelnerka nie potrafiła zaproponować nam odpowiedniego wina, jednak była bardzo miła. Mam wrażenie jakby aspirowali do miana lokalu 'wyjątkowego' jednak ciągle czegoś im brak. Ogólnie dobre na kolacje biznesowe. Elegancki wystrój. Wygodne stoliki.
Na prawdę nie rozumiemy tylko dlaczego w takim lokalu napiwki nie moga być przyjmowane w płatności kartą.

Dziękujemy, Justyna H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 9 maja 2017

Szanowna Pani Justyno,

serdecznie dziękuję za czas poświęcony na napisanie recenzji. Nasz personel jest w trakcie szkolenia i mam nadzieję, że w trakcie Pani kolejnej wizyty, kelnerka zaproponuje odpowiednie wino. Niebawem również zmienimy kartę menu, więc mamy nadzieję, że nowe dania trafią w Pani gust. Będzie nam niezmiernie miło gościć Panią ponownie i zaoferować bezbłędną jakość usług.

Z wyrazami szacunku,
Ewelina Książkiewicz

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Tak jak w tytule. Policzki wołowe rewelacja. Obsluga tez na poziomie. Nie rozumiem tylko jak mozna zepsuć coś tak prostego jak bruscetta. Wyglądało jak 3 dniowy tatar a nie świeże pomidorki,bazylia,oliwa,krucha kromeczka.Prostota.Zepsuta.Samo miejsce sprawia wrazenie drogiego a takie nie jest. Sobota wieczór dużo wolnych stolików. Wrócę na policzki.

Dziękujemy, Tomek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 24 lutego 2017


Szanowny Panie Tomku,

dziękujemy za czas poświęcony na pozostawienie komentarza.
Uwagi naszych Gości są dla nas ważnym źródłem wiedzy pozwalającym na bieżąco pracować nad doskonaleniem naszych dań .
Pana opinia dotycząca bruscetty została przekazana do naszego Szefa Kuchni, przekazaliśmy również Pana słowa uznania dla policzków wołowych.
Mam nadzieję, że już niedługo będziemy mogli gościć Pana ponownie.

Z wyrazami szacunku,
Ewelina Książkiewicz

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 lutego 2017

W ten weekend po raz kolejny udało nam się z mężem oderwać od rzeczywistości i pojawić się w tej cudownej restauracji :) Uwielbiamy ją szczególnie dlatego, że serwują tam nasz ulubiony deser - suflet czekoladowy :)
Wczoraj mieliśmy przyjemność skosztowania dań z menu walentynkowego - była to prawdziwa uczta smaków!
Risotto z leśnymi grzybami - obłędneeee :) Oby kiedyś pojawiło się w menu głównym:)
Faszerowany filet z kurczaka - wyśmienity :) i przepyszne dodatki do niego :)
....No i suflety czekoladowe - jak zwykle dooooskonałe :):):)
W tej restauracji wszystko zawsze jest świeże i pyszne. Nigdy nie ma problemu jeśli chce się np. zmodyfikować jakiś składnik dania - przemiłe Panie kelnerki i kucharze są zawsze otwarci na sugestie. To bardzo ważne, że obsługa jest elastyczna i spełnia prośby gości.
Gorąco wszystkim polecamy!
Mamy nadzieję że niedługo znowu się tam pojawimy :))))

    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, gosia811
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Odpowiedź menedżera:Odpowiedź udzielona 16 lutego 2017


Droga Gosiu811,

dziękujemy, że kolejny raz wybrała Pani naszą Restaurację i cieszymy się, że kolejny raz nie zawiedliśmy Pani oczekiwań.
Z radością pragnę poinformować, że ze względu na dużą popularność naszego Risotta z leśnymi grzybami, zostało ono dodane do naszego menu a la carte.
Dziękujemy serdecznie również za rekomendacje.
Będzie nam niezmiernie miło gościć Państwa ponownie.

Z wyrazami szacunku, Ewelina Ksiażkiewicz

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Brasserie 27 — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Brasserie 27? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem