Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ciezko stwierdzic”
Setka Bar — recenzja

Setka Bar
Nr 61 wśród 1 000 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Polska
Opcje wyżywienia: Po godzinach
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach
Zrecenzowano 31 października 2018

klimat miejsca jest dla mnie fenomenalny. fajny wystroj, jedzenie 4/5. lokal jest czynny prawie 24 na dobe, bywa czesto tłoczno, głośnie, pełno pijanych ludzi, taki klimat wiec jestem wyrozumiala jesli chodzi o jedzenie.
Aczkolwiek zróbcie cos do cholery z obsluga, czesto gesto trafiam na niemile dziewczyny z obslugi, najczesciej sa to swieze twarze. chodze do was od kilku lat wiec wiem co mowie;p I dlaczego macie kotleta schabowego do 17 godziny. Wiecie jak duzo moich znajomych włącznie ze mną rezyguje do przyjscia do was wieczorami, czy w weekend czy w tygodniu przez brak tej pozycji w menu. Tracicie nasze pieniązki a my dajemy zarobic innym. Szkoda

Termin wizyty: wrzesień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, endytrip
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (221)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 221 recenzji

Zrecenzowano 9 października 2018 z urządzeń przenośnych

Dobre jedzenie w naprawdę przystępnych cenach.Dobre śniadanie z kawa za 7 złotych i 1 grosz w tygodniu to oferta moim zdaniem nie do pobicia

Termin wizyty: październik 2018
1  Dziękujemy, MarekMo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 października 2018

Najbardziej polecam ruskie i placki ziemniaczane z gulaszem, żeberka i gzik też było ok. Wieczorami zawsze jest tu dużo ludzi, także chwilę trzeba czekać na swoje zamówienie (a czasem w ogóle nie ma wolnych miejsc). Idealny lokal, żeby wpaść coś zjeść i można ruszać dalej w miasto ;)

Termin wizyty: sierpień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, m0nalizza
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katarzyna K, Kierownik ds. PR, Setka BarOdpowiedź udzielona 8 października 2018

Dziękujemy bardzo! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 października 2018 z urządzeń przenośnych

Tu chyba dużo nie trzeba mówić. Dobre jadlo, dużo rodzajów alko, fajna atmosfera i co najważniejsze fajne ceny. Jeszcze się nie zawiodlem.
Polecam

Termin wizyty: październik 2018
Dziękujemy, pi t
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katarzyna K, Kierownik ds. PR, Setka BarOdpowiedź udzielona 8 października 2018

Dziękujemy bardzo! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 września 2018 z urządzeń przenośnych

Setka została zaliczona w sobotę około 22:00. Masa ludzi, gwarno, wspaniała atmosfera. Ludzie szybko wchodzą i wychodzą. Obsługa kulturalna, miła.
Zamówienie - 2 razy żeberka. Zaskakująco szybko podane. Lekko ostry sos jest świetnym dodatkiem. Same żeberka to dwa kawałki. Jeden bardziej mięsny od drugiego. To trochę zepsuło ogólny dobry obraz potrawy.
Nie mniej jednak polecam odwiedzić Setkę. Chociaż dla samej atmosfery.

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, mabut2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katarzyna K, Kierownik ds. PR, Setka BarOdpowiedź udzielona 8 października 2018

Dziękujemy bardzo! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Setka Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Setka Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem