Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 19:00
Wyróżnione recenzje
Doskonały punkt widokowy

Za 10 zł od osoby, otrzymaliśmy możliwość wdrapania się kilkuset schodami na wieżę widokową. Ten... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019
Oczytany
,
Lublin, Polska
Widok na Wrocław

Jak jest się na rynku we Wrocławiu to warto pokonać 300 schodów żeby zobaczyć przepiękny widok na... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 29 czerwca 2019
JendrulaM
,
Chełmek, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (414)
  
Recenzje (414)
Filtruj recenzje
414 wyniki
Oceny podróżnych
226
161
25
2
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
226
161
25
2
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 414 recenzji
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Za 10 zł od osoby, otrzymaliśmy możliwość wdrapania się kilkuset schodami na wieżę widokową. Ten trud wynagrodził nam przepiękna panorama Wrocławia, którą mogliśmy podziwiać z każdej strony świata.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Oczytany
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Jak jest się na rynku we Wrocławiu to warto pokonać 300 schodów żeby zobaczyć przepiękny widok na cały Wrocław. Wysiłek duży ale warto.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, JendrulaM
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Warto się wdrapać choć nie jest to łatwe. Ładny widok na stare miasto Wrocławia. Nice view of the old town of Wrocław.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, luizanna123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Warto było przebyć tyle schodów aby zobaczyć panoramę miasta. Rewelacyjna atrakcja dla osób w dobrą kondycją

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, AnnaW801202
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Super kręcone schody. Jednak moje płuca nie podzielały tego zachwytu. Na górze musiałem pozostać nieco dłużej (astmatycy ostrożnie!). Widok przepiękny!

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, audiosluchacz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji