Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“orgaznizacja wesela oraz pobyt”
Art Hotel — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
Art Hotel
Miejsce nr 8 wśród 73 hoteli w Wrocławiu
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 9 marca 2017

Organizowaliśmy wesele w lutym 2017 roku. Byliśmy bardzo zadowoleni. Profesjonalna obsługa, piękna aranżacja sali, pyszne jedzenie oraz zawsze pomocna Pani Kasia przy organizacji wesela. Nasi goście chwalili sobie wesele oraz ładne i czyste pokoje. Bardzo polecamy ten hotel zarówno na wypoczynek jak również do organizacji przyjęć

  • Data pobytu: lutym 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Rafał D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AgnieszkaRadzikowska, Dyrektor generalny, Art HotelOdpowiedź udzielona 10 marca 2017

Panie Rafale,
bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii na portalu Tripadvisor.
Ogromnie cieszymy się, że mogliśmy przyczynić się do sukcesu tego ważnego dla Państwa dnia.
Życzymy wszystkiego najlepszego i mamy nadzieję, że będziemy gościć Państwa w przyszłości.
Serdecznie pozdrawiam
Agnieszka Radzikowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (725)
Art Hotel — pojawiły się nowe recenzje!
Sprawdź najnowsze recenzje
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

16 z 20 wśród 725 recenzji

Zrecenzowano 29 stycznia 2017

Hotel godny polecenia dla osób chcących zwiedzać Wrocław. Blisko starówki.Blisko wszystkich zabytków Wrocławia. Można wszędzie dojechać tramwajem lub autobusem. Godnie i z klasą. Grzecznie, parking podziemny za darmo. Polecam.

  • Data pobytu: styczniu 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, wojciechpiwowarski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 stycznia 2017

Jak co roku z żoną spędzamy Sylwestra we Wrocławiu.W tym roku padło na Art Hotel.Szykowaliśmy się na ten wyjazd dosyć długo i cieszyliśmy się z kolejnego udanego wyjazdu do naszego ukochanego Wrocławia.Wieczór sylwestrowy mieliśmy spędzić w hotelowej restauracji,byliśmy podekscytowani i zachwyceni.Zaczyna się wieczór w restauracji i tu nasz zachwyt i entuzjazm opada z minuty na minutę.Kelner od samego początku nie stawał na wysokości zadania.Po pierwszych przystawkach poprosiliśmy go o deskę serów czy coś podobnego do przekąszenia,bo po prostu siedzieliśmy głodni.Wiadomo,typowe menu bankietowe co nam nie przeszkadzało,bo byliśmy pewni iż kelner o nas zadba.NIESTETY!!!! Tu nasz Sylwester się zepsuł.Kelner stwierdził,że on nie będzie się bawił w jakieś dodatkowe zamówienia,bo jest Sylwester i takich rzeczy się nie zamawia.Poszedłem za nim do baru i wyprosiłem nasze zamówienie,żenada!Następnie dostaliśmy drugie danie i na tym koniec.Nasz kelner nie pokazywał się przez godzinę.Siedzieliśmy przy brudnym stoliku bez niczego do picia i jedzenia.Poprosiłem innego kelnera o zainteresowanie się naszym stolikiem-stwierdził,że kolega zaraz przyjdzie.Niestety znowu przez bardzo długi czas się nie pokazał.W takiej sytuacji poprosiłem o rachunek i postanowiliśmy opuścić w pośpiechu tą restaurację.Przy wyjściu stał manager sali,poprosiłem go o interwencję i pokrótce opisałem sytuację.Manager zareagował w następujący sposób,,choć pan do baru ze mną na drinka,,SZOK!!!! Mam zostawić żonę i z panem iść się napić??!! W ten sposób rozwiązujecie problemy??!! Miałem już dosyć i poszedłem z oficjalną skargą do recepcji hotelu.Tam poinformowano mnie,że manager hotelu-pani Małgorzata ma teraz dyżur,ale bawi się obok naszego stolika.Doznałem szoku,bo kobieta ta widziała tą całą sytuację i nic w tym kierunku nie zrobiła.Tak na marginesie stolik pani manager obsługiwało czterech kelnerów i robili to sprawnie i fachowo.Wiadomo,dbają o swoich a zwykły klient się mało liczy! W recepcji zapewniono nas o tym,iż w ramach przeprosin ktoś z kierownictwa się z nami skontaktuje i rozwiąże problem.NIESTETY szanowne kierownictwo nie zaszczyciło nas swoim towarzystwem a my do końca pobytu czuliśmy się jak intruzi! Szczerze odradzam pobyt w tym hotelu i restauracji.Konkurencja ma dużo więcej do zaoferowania!

  • Data pobytu: styczniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, przemo7404
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AgnieszkaRadzikowska, Dyrektor generalny, Art HotelOdpowiedź udzielona 20 stycznia 2017

Szanowny Przemo7404,
Dziękuję za przedstawienie swojej opinii na portalu Tripadvisor.
Wraz z zespołem Art Hotelu szczegółowo przeanalizowałam Pańskie uwagi.
Zapewniam, że z przedstawionej przez Pana sytuacji zostały wyciągnięte wnioski, które w konsekwencji wpłynęły na audyt naszych usług. Niezmiernie mi przykro, że nie spełniliśmy Państwa oczekiwań, co negatywnie wpłynęło na spędzenie przez Państwa Sylwestrowego wieczoru we Wrocławiu, za co, jako dyrektor hotelu, najmocniej Państwa przepraszam.
Chciałabym zrekompensować Państwu wszelkie niedogodności. Jeśli istnieje taka możliwość, proszę o bezpośredni kontakt pod adresem mailowym : a.radzikowska@arthotel.pl.
Z chęcią się z Panem skontaktuję.
Dyrektor Art Hotel Wrocław
Agnieszka Radzikowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 stycznia 2017

Lokalizacja jest wprost idealna na wycieczki po Wrocławiu. Łóżka - niesamowicie wygodne, uwielbiam tu spać. w łazience nie ma zbyt wiele miejsca na kosmetyki,ale to drobiazg. Bardzo miła obsługa, bogate śniadania. Polecam

  • Data pobytu: grudniu 2016, podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Monika T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia J, Kierownik sprzedaży, Art HotelOdpowiedź udzielona 20 stycznia 2017

Droga Moniko T,
przede wszystkim cieszymy się, że byłaś naszym gościem.
Bardzo nam miło czytać tak przychylne opinie na nasz temat.
Liczymy na częstsze odwiedziny:)

Pozdrawiam,Natalia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 grudnia 2016

hotel super, byliśmy już w nim drugi raz i napewno jeszcze wrócimy
obsługa cudowna,pomocna, jedzenie przepyszne:)
hotel położony w dobrym miejscu - jest praktycznie przy samym Rynku
duży plus za parking w budynku

  • Data pobytu: grudniu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Iza248
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia J, Kierownik sprzedaży, Art HotelOdpowiedź udzielona 12 grudnia 2016

Droga Iza248,

bardzo dziękuję za poświęcony czas na napisanie opinii na TA oraz za tak przychylne słowa pod naszym adresem.
Jest nam bardzo miło, że po raz kolejny mieliśmy przyjemność Państwa gościć.
Nie pozostaje mi nic innego jak ponownie zaprosić do Art Hotelu. Mam nadzieję, że kolejnym razem też będzie super:)

Serdeczności, Natalia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Wrocław)
w odległości 0.1 km
Sofitel Wroclaw Old Town
Sofitel Wroclaw Old Town
Nr 12 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 1 337
w odległości 0.6 km
PURO Wroclaw Stare Miasto
PURO Wroclaw Stare Miasto
Nr 3 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 1 107
w odległości 1.0 km
Radisson Blu Hotel - Wroclaw
Radisson Blu Hotel - Wroclaw
Nr 6 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 261
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0.5 km
Europeum Hotel
Europeum Hotel
Nr 4 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 424
w odległości 0.7 km
Monopol Hotel
Monopol Hotel
Nr 9 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 425
w odległości 0.8 km
Mercure Wroclaw Centrum
Mercure Wroclaw Centrum
Nr 10 z 73 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 872
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Art Hotel? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Art Hotel — dodatkowe informacje

Adres: Kiełbaśnicza 20, Wrocław 50-110, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Województwo dolnośląskie > Wrocław
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Kasyno i gry hazardowe Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr3 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Wrocław
Nr5 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Wrocław
Nr9 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Wrocław
Nr10 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Wrocław
Zakres cen: 330 zł–653 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Art Hotel 4*
Liczba pokoi: 80
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
Elegancki i stylowy Art Hotel, położony w urokliwym zakątku wrocławskiego Rynku, mieści się w dwóch połączonych ze sobą kamienicach, z których jedna to XIV-wieczny obiekt, jeden z niewielu na Starym Mieście. Detale średniowiecznej mieszczańskiej kamienicy - oryginalne lub pieczołowicie odrestaurowane współtworzą niepowtarzalną atmosferę tego miejsca, gdzie historia architektury przenika nowoczesność. Hotel oferuje 80 unikatowo zaaranżowanych pokoi, w tym pięć Junior Suite oraz jeden Apartament, utrzymanych w ciepłych barwach oliwki i beżu ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Art Hotel. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Art Hotel Wroclaw

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem