Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Qubus Wroclaw”
Qubus Hotel Wroclaw — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 8 dodatkowych witryn!
Qubus Hotel Wroclaw
Miejsce nr 19 wśród 74 hoteli w Wrocławiu
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 17 września 2017

Mialem okazje spedzic weekend 16-17 wrzesnia w tym hotelu. Z 16 na 17 w hotelowej restauracji odbywalo sie przyjecie weselne, niestety po imprezie restauracja w ogole nie zostala posprzatana na sniadania. Podloga brudna az buty mi sie przyklejaly, krzesla zalane i poplamione napojami ze wstret usiasc, a kiedy znalazlem sobie mniej brudne krzeslo i usiadlem do sniadania, to do stolu przykleil sie mi rekaw od koszuli....a na podlodze pod moim stolem znalazlem jeszcze nakretke od butelki wodki. Na sali podczas sniadania pokazywal sie kucharz bez czapki (zasady BHP??), ciagle cos przerzuwajacy.Hotel oceniam na 4 z 5, a restauracja zostawila mi bardzo duzy niesmak.

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Artur M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Qubus H, Specjalista ds. Sprzedaży Korporacyjnej, Qubus Hotel WroclawOdpowiedź udzielona 29 września 2017

Szanowny Panie Arturze,

dziękuję, że zechciał się Pan podzielić z nami swoją opinią. Jest mi bardzo przykro, że był świadkiem niedopilnowania obowiązków przez nasz dział Housekeepingu. Wesela w naszym Hotelu często trwają prawie do rana, co nie jest żadnym wytłumaczeniem z naszej strony.
Bardzo proszę, by przy następnej okazji wspomniał Pan o swoich doświadczeniach w Recepcji, a na pewno zaproponujemy Panu satysfakcjonujący rabat, który pomoże zapomnieć o jednorazowych nieprzyjemnościach.

Z wyrazami szacunku,
Aleksandra Stolarczuk

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (463)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 463 recenzji

Zrecenzowano 9 sierpnia 2017

Hotel zlokalizowany idealnie w pobliżu wrocławskiego rynku. Dla osób zmotoryzowanych, obsługa hotelu odprowadza samochód na parking strzeżony (dodatkowo płatny) - a to jest bardzo wygodne, ponieważ przy hotelu nie ma parkingu. Bardzo dobre śniadania. Pokoje bez klimatu, ale za to przemiła obsługa na recepcji. Ogólnie hotel polecam.

Wskazówka dotycząca pokojów: Nie ma parkingu
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: maju 2017, podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, PLTripReviewer
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Korzystna lokalizacja, praktycznie centrum miasta: rynek, ratusz, uniwersytet, dobra komunikacja we wszystkich kierunkach.
Pokoje duże, łazienki przestronne, komfortowe warunki jak dla mnie. Basen i siłownia dla spragnionych dawki endorfin.

Data pobytu: grudniu 2016, podróż służbowa
1  Dziękujemy, Davvidson
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 czerwca 2017

Lubię wracać do hotelu Qubus we Wrocławiu . Pracownicy tworzą niezwykle sympatyczną atmosferę - chciałbym bardzo podziękować Panu Kamilowi, którego pamiętam z poprzednich pobytów w tym hotelu, Pani Beacie w restauracji - żałując, że tak późno miałem przyjemność ją poznać, moc skorzystać z Pani Beaty podpowiedzi przy wyborze dań ale i sugestii skosztowania win z winnicy Turnau . Z pozdrowieniami dla Pana Krzysztofa ze spa - cenię sobie jego pomoc w doborze ćwiczeń i z zakresu wykorzystania Atlasa . Chętnie tu przyjadę ponownie

  • Data pobytu: czerwcu 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Miroslaw_Wajda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Qubus H, Manager, Qubus Hotel WroclawOdpowiedź udzielona 15 czerwca 2017

Szanowny Panie Mirosławie, było nam niezmiernie miło czytać o Pana wrażeniach po pobycie w naszym hotelu. Przekazałem pańskie komentarze do wszystkich wymienionych przez Pana osób. To prawdziwa przyjemność dla nas gościć Pana w naszym hotelu. Mam nadzieję, że niedługo spotkamy się ponownie. Bartosz Chrząszczak, Zastępca Dyrektora Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 maja 2017

Zdecydowanie lokalizacja hotelu jest świetna, obsługa bardzo profesjonalna i przemiła, błyskawicznie spełniali nasze prośby. Jeżeli chodzi o pokoje to wygodne i przestronne. Zdecydowanie przydało by się już pomyśleć o remoncie bo miejscami widać nadgryzienie zębem czasu. Dla nas była to baza wypadowa do zwiedzania miasta podczas majówki wiec swoje zadanie spełnił genialnie. Jeżeli zrobią w nim remont to wrócimy na pewno, jeżeli nie też go na pewno nie skreślamy.

  • Data pobytu: maju 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Artur B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Qubus H, Manager, Qubus Hotel WroclawOdpowiedź udzielona 30 maja 2017

Drogi Arturze, dziękujemy za wybór naszego hotelu i miłe słowa pod adresem naszej załogi. Z wielką przyjemnością przekazałem Pana opinie naszym pracownikom. Dziękujemy rownież za komentarze, które pomagają nam stale ulepszać nasz obiekt. Mam nadzieję, że już niedługo znowu zobaczymy Pana w Qubus Hotel Wrocław. Pozdrawiam, Bartosz Chrząszczak, Zastępca Dyrektora Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Wrocław)
w odległości 0,6 km
DoubleTree by Hilton Hotel Wrocław
w odległości 0,5 km
Sofitel Wroclaw Old Town
Sofitel Wroclaw Old Town
Nr 12 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 1 379
w odległości 0,3 km
Mercure Wroclaw Centrum
Mercure Wroclaw Centrum
Nr 10 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 912
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,6 km
Radisson Blu Hotel - Wroclaw
Radisson Blu Hotel - Wroclaw
Nr 5 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 295
w odległości 0,4 km
Monopol Hotel
Monopol Hotel
Nr 9 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 445
w odległości 0,7 km
PURO Wroclaw Stare Miasto
PURO Wroclaw Stare Miasto
Nr 4 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 1 133
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Qubus Hotel Wroclaw? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Qubus Hotel Wroclaw — dodatkowe informacje

Adres: ul. Sw. Marii Magdaleny 2, Wrocław 50-103, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Województwo dolnośląskie > Wrocław
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Nr10 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Wrocław
Nr15 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Wrocław
Zakres cen: 214 zł–411 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4-gwiazdkowy — Qubus Hotel Wroclaw 4*
Liczba pokoi: 83
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Qubus Hotel Wroclaw. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Wroclaw Qubus Hotel

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem