Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (680)
Filtruj recenzje
680 wyniki
Oceny podróżnych
467
170
34
8
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
467
170
34
8
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 680 recenzji
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Dobrze jak zwykle. Miła i uczynna obsługa. Smaczne jedzenie. Korzystna lokalizacja z dobrym dojazdem, niedaleko przystanku w spacerowej odległości od centrum. Pokoje ciche z wygodnymi łóżkami. W pokojach wszystko sprawne.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, protus
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: s_marona, Dyrektor generalny, Novotel Wrocław CentrumOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019


Szanowni Goście,

W imieniu swoim oraz zespołu Novotel pragnę serdecznie podziękować za doskonała opinię pozostawioną pod adresem hotelu.
Państwa zadowolenie jest dla nas ogromnie ważne i motywujące do dalszych starań o najwyższą jakośc serwisu.
Mamy nadzieję, że będziemy Państwa stałą przystanią we Wrocławiu, do czego serdecznie zachęcamy oraz zapraszamy.

Z poważaniem
Dyrektor Hotelu
Sebastian Marona

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Cudowna, rodzinna atmosfera. Niespodzianka dla dzieci na powitanie.Kapitalny pokój urządzony dla dzieci.Bawialnia z której trudno było wyciągnąć dzieci :) Szczególne ukłony dla Pani Małgorzaty za opiekę, miłe słowo i niespodzianki dla dzieci.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, martinkusznier
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: s_marona, Dyrektor generalny, Novotel Wrocław CentrumOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019


Szanowni Goście,

Dziękujemy za cudowny komentarz pozostwiony po pobycie w hotelu Novotel Wrocław Centrum. Nic nie cieszy bardziej niż opinie zadowolonych Gości.
Dziekujemy za liczne komplementy oraz docenienie panującej atmosfery.
Mam nadzieje, na kolejna możliwość ugoszczenia Państwa w naszym hotelu.

Serdecznie zapraszam
Dyrektor Hotelu
Sebastian Marona

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Hotel na wysokim poziome godny polecenia pod każdym względem. Bardzo dobra lokalizacja (15 min. do centrum). Doborowa i profesjonalna obsługa. Urozmaicone i wyśmienite śniadania, które zaspokoją najwybredniejsze gusta... Polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, iwomat8
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: s_marona, Dyrektor generalny, Novotel Wrocław CentrumOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Szanowni Goście,


Dziękujemy za wizytę w hotelu Novotel Wrocław Centrum oraz lawinę pozytywnych słów pod naszym adresem. Zadowolenie naszych Gości jest dla nas niewątpliwie kwestia priorytetową. Słowa uznania skierowane do naszego personelu oczywiście przekaże :)
Mamy nadzieję na kolejne spotkanie z Państwem w przyszłości.


Z wyrazami szacunku
Dyrektor Hotelu
Sebastian Marona

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Hotel usytuowany w bliskim sąsiedztwie centrum handlowego Arkady. Tuż obok hotelu przystanek tramwajowy i autobusowy. W hotelu cisza, nie słychać odgłosów ulicy. Pokoje duże, wygodne i czyste. Wspaniałe śniadanie.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Wojciech C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: s_marona, General Manager, Novotel Wrocław CentrumOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Szanowny Panie Wojciechu,

Serdecznie dziękujemy za cudowny komentarz na temat pobytu w naszym hotelu. Pozytywna ocena naszych gości to dla nas najważniejsza nagroda i motywacja do świadczenia usług na wysokim poziomie. Cieszymy się, że docenili Państwo plusy naszej oferty, lokalizację i troskę obsługi hotelowej.

Zapraszamy ponownie do odwiedzenia hotelu Novotel Wrocław Centrum.

z poważaniem
Sebastian Marona
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Sebastian M, Dyrektor generalny, Novotel Wrocław CentrumOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Wyświetl więcej recenzji