Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (591)
Filtruj recenzje
591 wyniki
Oceny podróżnych
319
192
55
15
10
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
319
192
55
15
10
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
25 z 30 wśród 591 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Jak zawsze super dzięki, wszystko jest blisko i w zasięgu ręki , wygodne i duże łóżka, czysto i świeżo, pokoje urządzone że smakiem, śniadania naprawde bardzo dobrze zorganizowane. Obsługa na wysokim poziomie.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Pio1111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęcił Pan na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu.

Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna, dlatego cieszymy, że pobyt należał do udanych,

Z pozdrowieniami,
Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Miałem przyjemność spędzić część urlopu w hotelu tej sieci we Wrocławiu.
Świetna lokalizacja. Wysoka kultura i profesjonalizm pracowników. Czystość w obiekcie w tym pokoi i łazienek wzorowa. Wyposażenie pokoi i łazienek równie wzorowe.
Widok z okna przepiękny. Na pewno tam wrócę.
PS.Juz chciałbym tam wrócić.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, darjas32019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

bardzo serdecznie dziękujemy za Pana pobyt z nami oraz wystawioną opinię.
Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie a pobyt będzie równie udany.

Zapraszamy
Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Dobra jest tylko lokalizacja. Dużo na minus: np. spalona żarówka w lampce, niedziałający pilot, brak kosmetyków w łazience, przeciętne śniadanie, trochę kiepsko jak na ten standard i za ta cenę !!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, VOL144
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,

Dziekujemy bardzo za pobyt z nami i Państwa opinię.
Uprzejmie informujemy, że wszystkie uwagi i życzenia można składać w recepcji przez calą dobę.
Z przyjemnością pomożemy i mamy nadzieję gościć Państwa ponownie i spełnić wszystkie oczekiwania.

Pozdrawiam
Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2019

Wszystko super, zwłaszcza personel, ale spanie w hotelu niemal niemożliwe. Ustawiczny hałas klimatyzacji nie pozwalał odpocząć dwie noce z rzędu. Poza tym polecam.

Jedzenie świetne w restauracji, natomiast przekąski nocne pozostawiają bardzo dużo do życzenia, zarówno pod względem czasu oczekiwania, jak i świeżości.

Obsługa baru- rewelacja. Ceny- niewspółmierne do jakości, niestety.

Internet w pokoju- bardzo kiepski.

Czystość- A+.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 424ilona
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019

Szanowni Państwo,


Serdecznie dziękujemy za pobyt z nami oraz Państwa opinie.
Bardzo nam miło, że nasz personel spełnił Państwa oczekiwania.
Z powodu opisanych niedogodności jest nam bardzo przykro, zapewniam, że obecnie nad nimi pracujemy i mamy nadzieję, że nastepnym razem spełnią one Państwa oczekiwania.


Z poważaniem,
Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2019

Miło i blisko do ciekawych miejsc we Wrocławiu, śniadanie b.dobre, obszerny wybór, cicho w pokoju po zamknięciu okien, klimatyzacja łatwa do regulacji i dobrze działająca. Bliskość wielu ciekawych miejsc była dla nas największym plusem.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Traveler16283850766
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za czas poświęcony na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu.
Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna, dlatego doceniamy każdą sugestię, która pozwoli nam podnieść poziom naszych usług.
Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie.

Z poważaniem,
Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji