Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (547)
Filtruj recenzje
547 wyniki
Oceny podróżnych
290
182
53
13
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
290
182
53
13
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 547 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Jak zawsze super dzięki, wszystko jest blisko i w zasięgu ręki , wygodne i duże łóżka, czysto i świeżo, pokoje urządzone że smakiem, śniadania naprawde bardzo dobrze zorganizowane. Obsługa na wysokim poziomie.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Pio1111
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 29 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

Dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęcił Pan na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu.

Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna, dlatego cieszymy, że pobyt należał do udanych,

Z pozdrowieniami,
Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019

Miałem przyjemność spędzić część urlopu w hotelu tej sieci we Wrocławiu.
Świetna lokalizacja. Wysoka kultura i profesjonalizm pracowników. Czystość w obiekcie w tym pokoi i łazienek wzorowa. Wyposażenie pokoi i łazienek równie wzorowe.
Widok z okna przepiękny. Na pewno tam wrócę.
PS.Juz chciałbym tam wrócić.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, darjas32019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019

Szanowny Panie,

bardzo serdecznie dziękujemy za Pana pobyt z nami oraz wystawioną opinię.
Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie a pobyt będzie równie udany.

Zapraszamy
Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Dobra jest tylko lokalizacja. Dużo na minus: np. spalona żarówka w lampce, niedziałający pilot, brak kosmetyków w łazience, przeciętne śniadanie, trochę kiepsko jak na ten standard i za ta cenę !!!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, VOL144
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowni Państwo,

Dziekujemy bardzo za pobyt z nami i Państwa opinię.
Uprzejmie informujemy, że wszystkie uwagi i życzenia można składać w recepcji przez calą dobę.
Z przyjemnością pomożemy i mamy nadzieję gościć Państwa ponownie i spełnić wszystkie oczekiwania.

Pozdrawiam
Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2019

Wszystko super, zwłaszcza personel, ale spanie w hotelu niemal niemożliwe. Ustawiczny hałas klimatyzacji nie pozwalał odpocząć dwie noce z rzędu. Poza tym polecam.

Jedzenie świetne w restauracji, natomiast przekąski nocne pozostawiają bardzo dużo do życzenia, zarówno pod względem czasu oczekiwania, jak i świeżości.

Obsługa baru- rewelacja. Ceny- niewspółmierne do jakości, niestety.

Internet w pokoju- bardzo kiepski.

Czystość- A+.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 424ilona
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019

Szanowni Państwo,


Serdecznie dziękujemy za pobyt z nami oraz Państwa opinie.
Bardzo nam miło, że nasz personel spełnił Państwa oczekiwania.
Z powodu opisanych niedogodności jest nam bardzo przykro, zapewniam, że obecnie nad nimi pracujemy i mamy nadzieję, że nastepnym razem spełnią one Państwa oczekiwania.


Z poważaniem,
Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2019

Miło i blisko do ciekawych miejsc we Wrocławiu, śniadanie b.dobre, obszerny wybór, cicho w pokoju po zamknięciu okien, klimatyzacja łatwa do regulacji i dobrze działająca. Bliskość wielu ciekawych miejsc była dla nas największym plusem.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Traveler16283850766
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za czas poświęcony na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu.
Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna, dlatego doceniamy każdą sugestię, która pozwoli nam podnieść poziom naszych usług.
Mamy nadzieję, że zobaczymy się ponownie.

Z poważaniem,
Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji