Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rozczarowanie.”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 7 dodatkowych witryn!
Radisson Blu Hotel - Wroclaw
Miejsce nr 4 wśród 75 hoteli w Wrocławiu
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 3 października 2017

Hotel jak na swoje gwiazdki to niezbyt mnie poruszył. Hotel biznesowy, bez większego nastroju. Śniadanie całkiem dobre, kelnerzy nie nadążają za sprzątaniem stolików i trzeba było stać z jedzeniem i czekać na stolik. Poza tym obsługa w recepcji bardzo kulturalna i miła. Pokoje czyste.

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, macdrolas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 4 października 2017

Szanowni Państwo,

Dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęcony na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu.
Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna, dlatego doceniamy każdą sugestię, która pozwoli nam podnieść poziom naszych usług.
Za powstałą sytuację serdecznie przepraszamy i obiecujemy, że sprawa zostanie niezwłocznie wyjaśniona.
Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie a kolejny pobyt w naszym hotelu będzie komfortowy.

Z poważaniem,

Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (305)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

15 z 19 wśród 305 recenzji

Zrecenzowano 3 października 2017

hotel przyzwoity, pokoje przestronne, jednak w łazienkach tylko 1 zestaw szampon żel, odzywka ,balsam , więc dla mnie i męża było to zbyt mało , gdy poprosiłam rano pokojówkę,o więcej żelu do mycia , to odpowiedziała tylko budiet, a ilość nie uległa zmianie. O kapcie, łyżkę do butów trzebba było dodatkowo prosić ( hotel 5*!?),
Największa przygoda spotkała nas po wejściu do pokoju- okazało sie że spłuczka nie działa , servis tech. już nie pracował, przyszedł pan z recepcji i powiedział ,że już nie ma wolnych pokoiiżebyśmy wuytrzymali do 7.30, dopiero mój stanowczy sprzeciw spowodował ,żę zamienili nam pokój i w ramach rekompensaty otrzymaliśmy po drinku , w hotelowym barze i wreszcie było miło.

Wskazówka dotycząca pokojów: hotel poozony w cichej spokojnej okolicy
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Wioletta W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 4 października 2017

Szanowna Pani Wioletto,

Dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęciła Pani na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu.
Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna, dlatego doceniamy każdą sugestię, która pozwoli nam podnieść poziom naszych usług.
Za powstałą sytuację serdecznie przepraszamy. Wszystkie uwagi zostały przekazane do osób odpowiedzialnych.
Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie a kolejny pobyt w naszym hotelu będzie komfortowy.

Z poważaniem,

Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 września 2017

  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Radisson Blu
Dziękujemy, Q3952SBsebastiang
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 11 września 2017

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano 3 września 2017

Wybrałem hotel Radisson ze względu na położenie blisko centrum, i nie zawiodłem się. Do rynku urokliwego Wrocławia doszedłem piechotą w ciągu 7-miu minut. Pracownicy recepcji poinformowali mnie o położonym tuż za hotelem bulwarze – piękny widok na Odrę, polecam się tam udać, zwłaszcza wieczorem. W hotelu jest cicho i spokojnie, nie ma komunikacji miejskiej pod oknami, oraz zbyt dużego natężenia ruchu, mimo położonej po drugiej stronie ulicy (i często odwiedzanej przez turystów) Panoramy Racławickiej.

Nocowałem w pokoju standard, który w zupełności spełnił moje oczekiwania – duży, przestronny, bardzo czysty. Dodatkowo, po zameldowaniu i udaniu się do pokoju, czekała na mnie mała niespodzianka – bardzo dobrze wykonana torba na zakupy. Mała rzecz, a cieszy, przyda się na pewno.

Ze względu na bardzo napięty terminarz, nie miałem niestety możliwości zamówienia dań z karty, za to wybór potraw na śniadaniu był ogromny, co bardzo sobie cenię. Polecam Radissona, ja z całą pewnością tu wrócę, przy kolejnej wizycie we Wrocławiu.

  • Data pobytu: sierpniu 2017, podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, piotr683
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 4 września 2017

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za poświęcony czas na napisanie opinii na temat naszego hotelu.
Cieszymy się, że uznał Pan nasz hotel za godny polecania
Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie.

Zapraszamy serdecznie

Maciej Głownia
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 sierpnia 2017

Jesteśmy zdecydowanie na tak!! Przyjechaliśmy z Rodziną na weekend by zwiedzić miasto. Zdecydowaliśmy się na wybór Hotelu Radisson ze względu na jego wysoki standard oraz poziom preferowanych usług... i był to trafiony wybór!! :)
Już na samym początku mile się zaskoczyliśmy, gdyż zamiast pokoju business (wzięliśmy go ze względu, iż podróżujemy z małym dzieckiem) dostaliśmy wspaniały apartament!! Mieliśmy sporo przestrzeni, a także ładny widok, bo na Ostrów Tumski i Panoramę Racławicką. Ważna była także dla Nas lokalizacja i to również był strzał w 10! Piękny Bulwar Dunikowskiego wraz z Ostrowem był zaraz za Hotelem.
Co więcej w pokoju czekała na nas miła, drobna niespodzianka w postaci ekologicznej torby na zakupy, która idealnie przydała się na pamiątki.
Do tego miła i pomocna obsługa Hotelu.
Zdecydowanie tam powrócimy!! Dziękujemy za wspaniały pobyt!! :) :)

Wskazówka dotycząca pokojów: Apartament sprawdził się rewelacyjnie jako "rodzinna opcja", zamiast dwóch osobnych pokoi.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna Ż
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2017

Szanowna Pani Anno,

Dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęciła Pani na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu.
Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna dlatego cieszymy się, że pobyt należał do udanych.

Z poważaniem,
Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Wrocław)
w odległości 0,3 km
DoubleTree by Hilton Hotel Wrocław
w odległości 1 km
Sofitel Wroclaw Old Town
Sofitel Wroclaw Old Town
Nr 10 z 75 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 1 398
w odległości 1,4 km
PURO Wroclaw Stare Miasto
PURO Wroclaw Stare Miasto
Nr 5 z 75 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 1 148
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 0,4 km
Mercure Wroclaw Centrum
Mercure Wroclaw Centrum
Nr 9 z 75 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 926
w odległości 1 km
Monopol Hotel
Monopol Hotel
Nr 12 z 75 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 453
w odległości 1,9 km
Novotel Wrocław Centrum
Novotel Wrocław Centrum
Nr 2 z 75 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 333
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Radisson Blu Hotel - Wroclaw? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Radisson Blu Hotel - Wroclaw — dodatkowe informacje

Adres: ul. Purkyniego 10, Wrocław 50-156, Polska
Numer telefonu:
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Województwo dolnośląskie > Wrocław
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr2 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Wrocław
Nr6 wśród hoteli biznesowych w miejscowości Wrocław
Nr12 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Wrocław
Zakres cen: 263 zł–489 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — Radisson Blu Hotel - Wroclaw 5*
Liczba pokoi: 162
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
Hotel Radisson Blu we Wrocławiu oferuje swoje eleganckie wnętrza osobom odwiedzającym stolicę Dolnego Śląska. Goście mogą cieszyć się z bliskości Rynku, Muzeów, Parków, rzeki Odry oraz Panoramy Racławickiej. Mogą również korzystać z udogodnień takich jak bezpłatny dostęp do szybkiego bezprzewodowego internetu, dostępnego we wszystkich 162 pokojach i apartamentach. Rozpoczynając każdy dzień od pysznego śniadania w formie bufetu w restauracji Aquarelle, a na zakończenie w letnie dni relaksując się przy drinku na urokliwym dziedzińcu lub barze hotelowym Sqwiggles. Otwarte przez całą dobę centrum fitness z sauną, parking podziemny oraz parki z trasami pieszo-biegowymi dodatkowo uatrakcyjnią pobyt. Na naszym dziedzińcu możemy zorganizować eleganckie spotkania na świeżym powietrzu, nawet do 450 gości. Oferujemy również 9 w pełni wyposażonych sal konferencyjnych dla spotkań biznesowych, konferencji, szkoleń czy uroczystości okolicznościowych wszelkiego rodzaju. ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Radisson Blu Hotel - Wroclaw. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Radisson Blu Hotel, Wroclaw Hotel Wroclaw
Radisson Wroclaw
Wroclaw Radisson

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem