Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (444)
Filtruj recenzje
444 wyniki
Oceny podróżnych
237
148
43
9
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
237
148
43
9
7
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
57 z 62 wśród 444 recenzji
Zrecenzowano: 3 października 2017

hotel przyzwoity, pokoje przestronne, jednak w łazienkach tylko 1 zestaw szampon żel, odzywka ,balsam , więc dla mnie i męża było to zbyt mało , gdy poprosiłam rano pokojówkę,o więcej żelu do mycia , to odpowiedziała tylko budiet, a ilość nie uległa zmianie. O kapcie, łyżkę do butów trzebba było dodatkowo prosić ( hotel 5*!?),
Największa przygoda spotkała nas po wejściu do pokoju- okazało sie że spłuczka nie działa , servis tech. już nie pracował, przyszedł pan z recepcji i powiedział ,że już nie ma wolnych pokoiiżebyśmy wuytrzymali do 7.30, dopiero mój stanowczy sprzeciw spowodował ,żę zamienili nam pokój i w ramach rekompensaty otrzymaliśmy po drinku , w hotelowym barze i wreszcie było miło.

Wskazówka dotycząca pokoi: hotel poozony w cichej spokojnej okolicy
Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Wioletta W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 4 października 2017

Szanowna Pani Wioletto,

Dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęciła Pani na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu.
Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna, dlatego doceniamy każdą sugestię, która pozwoli nam podnieść poziom naszych usług.
Za powstałą sytuację serdecznie przepraszamy. Wszystkie uwagi zostały przekazane do osób odpowiedzialnych.
Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie a kolejny pobyt w naszym hotelu będzie komfortowy.

Z poważaniem,

Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2017

Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Radisson Blu
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 11 września 2017

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Zrecenzowano: 3 września 2017

Wybrałem hotel Radisson ze względu na położenie blisko centrum, i nie zawiodłem się. Do rynku urokliwego Wrocławia doszedłem piechotą w ciągu 7-miu minut. Pracownicy recepcji poinformowali mnie o położonym tuż za hotelem bulwarze – piękny widok na Odrę, polecam się tam udać, zwłaszcza wieczorem. W hotelu jest cicho i spokojnie, nie ma komunikacji miejskiej pod oknami, oraz zbyt dużego natężenia ruchu, mimo położonej po drugiej stronie ulicy (i często odwiedzanej przez turystów) Panoramy Racławickiej.

Nocowałem w pokoju standard, który w zupełności spełnił moje oczekiwania – duży, przestronny, bardzo czysty. Dodatkowo, po zameldowaniu i udaniu się do pokoju, czekała na mnie mała niespodzianka – bardzo dobrze wykonana torba na zakupy. Mała rzecz, a cieszy, przyda się na pewno.

Ze względu na bardzo napięty terminarz, nie miałem niestety możliwości zamówienia dań z karty, za to wybór potraw na śniadaniu był ogromny, co bardzo sobie cenię. Polecam Radissona, ja z całą pewnością tu wrócę, przy kolejnej wizycie we Wrocławiu.

Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, piotr683
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 4 września 2017

Szanowny Panie,

Bardzo dziękujemy za poświęcony czas na napisanie opinii na temat naszego hotelu.
Cieszymy się, że uznał Pan nasz hotel za godny polecania
Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie.

Zapraszamy serdecznie

Maciej Głownia
Dyrektor Generalny

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2017

Jesteśmy zdecydowanie na tak!! Przyjechaliśmy z Rodziną na weekend by zwiedzić miasto. Zdecydowaliśmy się na wybór Hotelu Radisson ze względu na jego wysoki standard oraz poziom preferowanych usług... i był to trafiony wybór!! :)
Już na samym początku mile się zaskoczyliśmy, gdyż zamiast pokoju business (wzięliśmy go ze względu, iż podróżujemy z małym dzieckiem) dostaliśmy wspaniały apartament!! Mieliśmy sporo przestrzeni, a także ładny widok, bo na Ostrów Tumski i Panoramę Racławicką. Ważna była także dla Nas lokalizacja i to również był strzał w 10! Piękny Bulwar Dunikowskiego wraz z Ostrowem był zaraz za Hotelem.
Co więcej w pokoju czekała na nas miła, drobna niespodzianka w postaci ekologicznej torby na zakupy, która idealnie przydała się na pamiątki.
Do tego miła i pomocna obsługa Hotelu.
Zdecydowanie tam powrócimy!! Dziękujemy za wspaniały pobyt!! :) :)

Wskazówka dotycząca pokoi: Apartament sprawdził się rewelacyjnie jako "rodzinna opcja", zamiast dwóch osobnych pokoi.
Termin pobytu: sierpień 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Anna Ż
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 14 sierpnia 2017

Szanowna Pani Anno,

Dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęciła Pani na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu.
Satysfakcja naszych gości jest dla nas niezwykle ważna dlatego cieszymy się, że pobyt należał do udanych.

Z poważaniem,
Magdalena Seniuta
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2017

Było super, ale króciutko, tylko jedna krótka noc i wyjazd w dalszą drogę... :( Super hotel, poziom międzynarodowy, wszystko na swoim miejscu. Dobra kuchnia, miła obsługa, ciekawe otoczenie, czegóż chcieć więcej??

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Radisson Blu
Dziękujemy, Sylwester K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej_Glownia_GM, General Manager, Radisson Blu Hotel - WroclawOdpowiedź udzielona 24 lipca 2017

Szanowny Panie Sylwestrze,

Dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęcił Pan na wyrażenie swojej opinii na temat pobytu w hotelu Radisson Blu we Wrocławiu.
Mam nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie a kolejny pobyt w naszym hotelu będzie równie komfortowy.

Z pozdrowieniami,
Maciej Głownia
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji