Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (587)
Filtruj recenzje
587 wyniki
Oceny podróżnych
269
187
88
30
13
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
269
187
88
30
13
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 587 recenzji
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Bardzo fajny hotel,polecam go każdemu kto chce odpocząć w ciszy,spokoju do centrum jest kawałek ale bardzo dobry dojazd ,Przemiła i pomocna obsługa ,czysto,przepyszne śniadania.Ogrod pelen zieleni ,lezakow mozna w spokoju odpoczac ,

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, boguszannna695
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: g0528-gm, General Manager, Novotel Wroclaw CityOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Szanowna Pani Anno,
Bardzo się cieszymy, że wypoczęła Pani w naszym hotelu.
Dziękuję serdecznie za miły komentarz o naszym przyjaznym zespole, przepysznych śniadaniach i miłym zielonym otoczeniu.
Czekamy na Pani kolejny pobyt i pozdrawiamy bardzo gorąco
Ilona Porwoł
Dyrektor Hotelu wraz z zespołem NWCity

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Moj nabardziej ulubiony hotel z grupy Accor we Wrocławiu. Bardzo często z niego korzystam w delegacjach, podrozach sluzbowych. Po remoncie pokoje są super. Bardzo nowoczesne,czyste i schludne. Obsluga mega genialna - najlepszy jest pan Łukasz. Restauracja serwuje bardzo pyszne posilki. Polecam zarowno na krotkie i dlugie wypady. Stosunkowo nieduza odleglosc od lotniska.

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
1  Dziękujemy, husselbach
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: g0528-gm, General Manager, Novotel Wroclaw CityOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Drogi Husselbach
Bardzo się cieszymy, że jesteśmy Pana ulubionym hotelem, dlatego jeszcze bardziej będziemy się starać, aby zostawał Pan u nas jak nadłużej i odwiedzał nas jak najczęściej.
Dziękujemy za wszelkie tak miłe słowe o naszym wyremontowanym hotelu i obsłudze.
Będzie nam zawsze miło gościć Pana w NWCity
Pozdrawiam bardzo serdecznie, a szczególnie od naszego Łukasza.
Ilona Porwoł
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Hotel na bardzo dobrym poziomie, obsługa miła,perfekcyjna, pomocna. Pokoje ładne z klimatyzacją, czyste, dostępna lodówka i zestaw do parzenia kawy i herbaty. Super na weekndowe wypady rodzinne.
polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, Compass651749
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: g0528-gm, General Manager, Novotel Wroclaw CityOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019

Bardzo serdecznie dziękujemy za pobyt i cieszymy się, że rodzinny pobyt w naszym hotelu należał do udanych.
Będzie nam szalenie miło gościć Państwa u nas ponownie!
Do zobaczenia wkrótce.
Z najserdeczniejszymi pozdrowieniami od całej załogi NWCity
Ilona Porwoł
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2019

Profesionalny personel, super śniadania, ceny ok, czysto ,cicho, i wszędzie blisko, ale jak dla nas za twarde łoże, pusta lodówka? i pod prysznicem przydałab się półka (kratka) na mydło szampon czy żel!

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Dziękujemy, 705kristofn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: g0528-gm, General Manager, Novotel Wroclaw CityOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019

Bardzo gorąco dziękujemy za tak miły komentarz po pobycie w naszym hotelu.
Trudno nam się odnieść do oceny twardości łóżka, bowiem preferencje naszych Gości są w tym temacie różne, lecz bardzo prosimy podczas składania przyszłej rezerwacji o zaznaczenie w uwagach, że preferujecie Państwo miękki materac. Postaramy się spełnić Państwa życzenia.
Pragnę także zaznaczyć, że pelne wyposażenie mini baru w naszym hotelu odnosi sie do pokoi Executive. Są one także dodatkwo wyposażone w ekspres do kawy, dodatkowe kosmetyki, szlafroki, kapcie etc. Będzie nam miło dokonac rezerwacji dla Państwa.
Weźmiemy także pod uwagę Państwa komentarz odnoszący sie do półeczki pod prysznicem przy najbliższej modernizacji łązienek.
Łączę serdeczen pozdrowienia i zapraszam do powonego odwiedzenia naszego hotelu w imieniu całego mojego zespołu NWCity.
Z poważaniem
Ilona Porwoł
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2019

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Accorhotels.com
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: g0528-gm, General Manager, Novotel Wroclaw CityOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Wyświetl więcej recenzji