Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Wrocław
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 369)
Filtruj recenzje
1 370 wyniki
Oceny podróżnych
805
435
89
28
13
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
805
435
89
28
13
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
6 z 11 wśród 1 370 recenzji
Zrecenzowano: 29 sierpnia 2019

Z rodziną spędziliśmy w tym hotelu kilka bardzo dobrych dni i jest to nasza druga wizyta. Restauracja serwuje bardzo pyszne śniadania, wszystkie produkty świeże i smaczne. Dużym udogodnieniem jest dostęp do ekspresu do kawy w holu (pyszna czekolada na ciepło) pokoje czyste i przestronne.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Teri_Terka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GM_PURO_Wroclaw, Dyrektor generalny, PURO Wroclaw Stare MiastoOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Teri_Terka,

Dziękuję za wybór hotelu PURO po raz kolejny. Powracający Goście to dla nas największy komplement. Miło nam czytać o Twoich pozytywnych doświadczeniach i mam nadzieję, że nie będziemy musieli na was długo czekać :).

Zapraszam serdecznie,
Edyta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel boski. Jeden z najlepszych w jakim byliśmy. Obsługa bardzo pomocna. Chociaż momentami zagubiona. Brak dopłaty za room service, bardzo na plus! Zamówione rzeczy do pokoju na czas, co do minuty. Super opcja sterowania tabletem, chociaż mogłoby być jeszcze chłodniej. Nieziemsko dobre śniadania, plus dostęp cały czas do kawy i herbaty :) Boski ogród na zewnątrz, gdzie można zjeść, wypić drinka. Parking dostępny za 60zl za dobę. Późne wymeldowanie fajna sprawa. Zapomnielismy, że mamy tą usługę, ale obsługa przypomniała, co się chwali. Polecamy i na 100% wrócimy niebawem!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Patrycja K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GM_PURO_Wroclaw, Dyrektor generalny, PURO Wroclaw Stare MiastoOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Witaj Patrycja K,

Cieszę się, że wybraliście PURO Hotel podczas przystanku w waszej podróży poślubnej. To dla nas ogromna przyjemność czytać o waszych pozytywnych doświadczeniach związanych z miejscem, które jest tworzone przez ludzi, który wkładają mnóstwo pozytywnej energii, aby pobyt każdego Gościa był wyjątkowy.

"Nieziemsko dobre śniadania"? To brzmi jak PURO :P!

Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia!
Edyta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetny hotel dla chcących zwiedzić miasto, blisko historycznych atrakcji, wszędzie da się dojść pieszo. Pokój kameralny, ale miał wszystko, co niezbędne do regeneracji. Gorące napoje dostępne w lobby hotelowym, bardzo smaczne i oryginalne śniadania. Dobra opcja dla osób ze zwierzakami, park na podwalu 3 kroki od hotelu, wiec pieski mają gdzie iść na spacer. Jedyny minus, to zajęte miejsca parkingowe w hotelu -musieliśmy skorzystać z parkingu w sąsiedztwie. Mimo to, gorąco polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 76magdalena_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GM_PURO_Wroclaw, Dyrektor generalny, PURO Wroclaw Stare MiastoOdpowiedź udzielona 12 września 2019


Droga 76magdalena_,


Dziękujemy za wybór PURO Hotel oraz Twoją recenzję.

PURO Hotel we Wrocławiu zlokalizowany jest w dzielnicy Czterech Świątyń, zaledwie pięć minut spacerem od starego miasta. Natomiast piękny ogród oraz bliskość parku sprawia, że zupełnie nie czuć tu zgiełku dużego miasta. Wasi czworonożni przyjaciele są u nas mile widziani i z pewnością nie zabraknie dla nich miejsc na dłuższe i krótsze spacery.

Pozdrawiam,
Edyta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Pięknie położony, otoczony roślinnością, czysty, zadbany. Przemiła obsługa. Wszystko wyważone , nie za dużo nie za mało. Optymalna ilość jedzenia na śniadaniu, nie ma mowy o food waste. Chwila ciszy i relaksu w centrum miasta.
Polecam, to już 3-ci mój pobyt w tym hotelu. wpisany na listę ulubionych.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Wrzosowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GM_PURO_Wroclaw, Dyrektor generalny, PURO Wroclaw Stare MiastoOdpowiedź udzielona 12 września 2019

Wrzosowa,

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się Twoimi wrażeniami po pobycie. To świetna wiadomość, że PURO Wrocław trafił na Twoją listę ulubionych miejsc :D! Mam nadzieję, że będziemy Cię pozytywnie zaskakiwać za każdym razem.

Pozdrawiam i do zobaczenia w PURO!

Edyta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2019

Byłem kiedyś w tym hotelu i jak najbardziej było wszystko ok. Po kilku latach postanowiliśmy jeszcze raz zameldować się w PURO a tam zmiany , zmiany na lepsze inteligentne pokoje , odświeżone a co najlepsze ekspres do kawy w lobby do korzystania bez limitu baaaardzo dobrej kawy- mistrzowski pomysł . Polecam !!! Czyściutko , lokalizacja super, miła obsługa.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, FLX-1987
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GM_PURO_Wroclaw, Dyrektor generalny, PURO Wroclaw Stare MiastoOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019

FLX-1987,

Cieszę się, że kolejna wizyta w PURO była dla Ciebie takim pozytywnym zaskoczeniem. Potwierdzam, że wprowadziliśmy kilka zmian, które mam nadzieję pozytywnie wpłyną na pobyt każdego z naszych Gości.

Zapraszam Cię również do naszych hoteli w innych miastach!

Pozdrawiam,
Edyta

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji