Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Najlepsze indyjskie!”
Masala Grill & Bar — recenzja

Masala Grill & Bar
Zamów online
Nr 21 wśród 1 158 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 15 USD - 100 USD
Kuchnie: Indyjska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Opis: Nasza restauracja na nowo odsłania sekrety kuchni wschodniej przez połączenie tradycyjnych receptur z Półwyspu Indyjskiego z gustami europejskimi. Nasi goście mają niepowtarzalną okazję odbycia kulinarnej przygody w najlepszym wydaniu. Starannie zaaranżowanym wnętrzom Masali nieprzypadkowo patronują słonie. Są one symbolem szczęścia i powodzenia. Wierzymy, że dobra energia udzieli się także naszym Gościom. Prawdziwie indyjskie potrawy są przygotowywane przez rodowitych kucharzy na Państwa oczach. Tradycyjne podpłomyki, mięsa i ryby grillowane w piecu z węglem drzewnym oraz sery własnej produkcji to nasza specjalność. Zapraszamy do stołu
Zrecenzowano 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetny wystrój, aczkolwiek trochę wąsko i ciężko jest znaleźć wolny stolik tak o - od razu. Mimo wszystko - najlepszy chlebek naan, jaki jadłam i najlepsze indyjskie jedzenie w całym Wrocławiu!

Termin wizyty: luty 2019
Dziękujemy, Kleinzwerg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Masala_Grill_And_Bar, Kierownik ds. PR, Masala Grill & BarOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Bardzo dziękujemy za recenzję! :) Cieszymy się, że praca którą na co dzień wykonujemy - dbając o składniki, sposób przygotowywania dań, wystrój i obsługę Gości - jest doceniana. Zapraszamy do Masali ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (804)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 804 recenzji

Zrecenzowano 28 sierpnia 2019

Byłam w restauracji jakiś czas temu smak jedzenia, wygląd i estetyka podania stanowczo wygrywa z konkurencją polecam na 100% :)
Obsługa jest świetna!
Pozdrawiam :)

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Jola L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Masala_Grill_And_Bar, Kierownik ds. PR, Masala Grill & BarOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Dziękujemy serdecznie za miłą recenzję! :) Naszym priorytetem jest zadowolenie naszych Gości - i jeśli chodzi o doznania kulinarne, i estetyczne. Nasza Załoga zawsze z chęcią Panią ugości! Zapraszamy - i mamy nadzieję do zobaczenia wkrótce :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2019

Byliśmy we dwoje na kolacji w Masali pierwszy raz. Uwielbiamy indyjska kuchnie natomiast wybieralismy te mniejsze osiedlowe lokale. Będąc na rynku postanowiliśmy przetestować to co oferuje Masala. Nie zawiedliśmy się na jedzeniu, a kelnerką (pani Julia) byliśmy zachwyceni! Opowiedziała szczegółowo o wszystkich pozycjach, które nas interesowały, doradziła w wyborze, a następnie bardzo sprawnie i szybko przyniosła nam nasze zamówienie. Wrócimy niebawem!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Ola C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Masala_Grill_And_Bar, Kierownik ds. PR, Masala Grill & BarOdpowiedź udzielona 13 września 2019

Serdecznie dziękujemy za miłe słowa! To dla nas ogromna przyjemność słyszeć, że sprostaliśmy Państwa wymaganiom - tym bardziej, że są Państwo prawdziwymi Smakoszami indyjskiej kuchni :) Atmosferą miejsca, smakami, kolorami, chcemy jak najwierniej oddać klimat Indii i wykrzesać to, co najlepsze. Julii było niezmiernie miło słyszeć, iż byli Pani zachwyceni jej pracą. Nasi Goście są naszą najwyższą wartością - zapraszamy ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019

długo zbieraliśmy się żeby wpaść do masali, no i w końcu się udało, restauracja bardzo klimatyczna, zapachy kuchni odpowiadające karcie dań, kolory potraw zapierające dech, smaki iście indiańskie ;) polecam, wszystko przyprawione ze smakiem i podane ze smakiem, polecam, naprawdę warto...my zamówiliśmy sobie premium set.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, 585romanr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Masala_Grill_And_Bar, Kierownik ds. PR, Masala Grill & BarOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za tak miłą recenzję! W naszej restauracji staramy się wiernie oddać atmosferę Indii - stąd feeria kolorów, smaków i zapachów :) Cieszymy się, że mogliśmy Państwa gościć - i mamy nadzieję, że niedługo spotkamy się znowu! Pozdrawiamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Wybór dań spory. Wybraliśmy sałatkę z grilowanym mięskiem, nie pamiętam jaki rodzaj oraz Palak Paneer. Mięso w sałatce wyborne, smakowało grillem/ogniem, do tego dwa sosy - typowo z kuminem i a'la marmolada z mango(przepyszny). Palak Paneer - ser ichni zapiekany w szpinaku - wyborne, kremowe, nie mogłam przestać jeść. Do tego chlebki z czosnkiem i z masłem, osobiscie nie widzę miedzy nimi dużej różnicy smakowej, natomiast cenowa jest, polecam z samym masłem. Lemoniada z mango, przepyszna, kwaskowata, do tego dobre wino. Kolejny raz odwiedzę na pewno, spróbować kolejnych dań o ile się powstrzymam by znów nie zamówić Palak Paneer.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, natalija157
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Masala_Grill_And_Bar, Kierownik ds. PR, Masala Grill & BarOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Szanowna Pani - bardzo dziękujemy za tak ciepłe słowa! Pozytywne recenzje ze strony naszych Gości są dla nas najlepszym wyróżnieniem. W naszej kuchni staramy się, aby każda wizyta była dla Państwa kulinarną przygodą - o to dbają i nasi kucharze, i obsługa. Jeśli posmakował Pani Palak Paneer, polecamy również inne nasze dania z serem Paneer - warto dodać, własnoręcznie, tradycyjnie przyrządzanym. Zapraszamy ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Masala Grill & Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Masala Grill & Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem