Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“4/5”
Masala Grill & Bar — recenzja

Masala Grill & Bar
Nr 38 wśród 932 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Indyjska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Opis: Nasza restauracja na nowo odsłania sekrety kuchni wschodniej przez połączenie tradycyjnych receptur z Półwyspu Indyjskiego z gustami europejskimi. Nasi goście mają niepowtarzalną okazję odbycia kulinarnej przygody w najlepszym wydaniu. Starannie zaaranżowanym wnętrzom Masali nieprzypadkowo patronują słonie. Są one symbolem szczęścia i powodzenia. Wierzymy, że dobra energia udzieli się także naszym Gościom. Prawdziwie indyjskie potrawy są przygotowywane przez rodowitych kucharzy na Państwa oczach. Tradycyjne podpłomyki, mięsa i ryby grillowane w piecu z węglem drzewnym oraz sery własnej produkcji to nasza specjalność. Zapraszamy do stołu
Zrecenzowano 4 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo smaczne i różnorodne menu, ładny i klimatyczny lokal. Obsługa miła, ale troche sie ukrywała i kiedy była potrzebna trzeba bylo sie postarać zeby zostać zauważonym.

Dziękujemy, Szymczak M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & BarOdpowiedź udzielona 5 lipca 2017

Dziękujemy za tą opinię. Nic nam nie wiadomo o tajemniczych rozgrywkach w chowanego w naszym lokalu. Zawsze kiedy się w ten sposób bawimy, powiadamiamy o tym naszych gości. Może ktoś zapomniał wspomnieć ;)
A tak poważnie, cieszymy się, że smakowało i nasza restauracja się podobała.
Zachęcamy do kolejnych odwiedzin!
---
Masala Grill & Bar

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (624)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

106 z 110 wśród 624 recenzji

Zrecenzowano 2 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Duży plus za oznaczenie dań bezglutenowych oraz wegatariańskich, wybór duży i każdy wybierze coś odpowiedniego dla siebie. Cena dopasowana do jakości dań, jedzenie jest pyszne i porcję są odpowiednio duże. Fantastyczna obsługa i klimat. Polecam dla wszystkich chcących zjeść dobrze i w ładnym miejscu

Dziękujemy, Katarzyna K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & BarOdpowiedź udzielona 3 lipca 2017

Jest nam bardzo miło czytać takie opinie o nas i otrzymywać 5-cio gwiazdkowe oceny. Dziękujemy i zgadzając się ze wszystkim co zostało napisane, zapraszamy do nas ponownie!
---
Masala Grill & Bar

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Polecam zdecydowanie dla osób lubiących orientalne smaki. Jedzeniem pyszne, porcje niezbyt duże. Ceny dość wysokie, ale jak na Wrocław to norma.

1  Dziękujemy, Arek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & BarOdpowiedź udzielona 2 lipca 2017

Dziękujemy za wysoką ocenę. Rzeczywiście specjalizujemy się w orientalnych smakach, a co do porcji, to bardzo wiele osób zwraca nam uwagę, że są zbyt duże. Tak więc jesteśmy w dalszym ciągu na etapie dopracowywania wielkości naszych dań ;)
Zapraszamy do nas ponownie!
---
Masala Grill & Bar

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Restauracja bardzo czysta i przestronna. Obsługa miła i fachowa. Potrawy bardzo dobre , bogactwo smaków i smakowity wygląd. Warto spróbować smaków Indii. Ceny dość wysokie ale za jakość i smak warto zapłacić. Na pewno tam wrócę i będę polecał znajomym.

Dziękujemy, Marek S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & BarOdpowiedź udzielona 14 czerwca 2017

Bardzo dziękujemy!
Jesteśmy pewni, że nasze ceny dostosowane są do jakości naszych potraw.
Staramy się i miło czytać tak pozytywne opinie.
Możemy tylko zaprosić do nas ponownie!
---
Pozdrawiamy!
Masala Grill & Bar

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo złe. Mięso stare twarde leżało długo wcześniej już przygotowane. Baranina trudna do pogryzienia. Kelnerka wpiera ze "tak powinno być właśnie podane" po chwili przychodzi z informacja ze jednak przygotują danie jeszcze raz. Drugie podejście jeszcze gorsze baranina żylasta nie do pogryzienia. Danie które powinno być duszone, delikatne zostało zmasakrowane.

1  Dziękujemy, Agnieszka J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & BarOdpowiedź udzielona 14 czerwca 2017

Witamy!
Trudno nam się odnosić do tego typu recenzji. Zawsze wolimy kontakt z klientem, który może naszej obsłudze dokładnie opowiedzieć co jest nie tak z zamówionym daniem. Staramy się przygotowywać nasze mięso w taki sposób, aby było ono najbardziej miękkie i przede wszystkim smaczne. Sposób przyrządzania jest bardzo często skomplikowany.
Pomimo wszystko dziękujemy za ten głos. Postaramy się zwrócić na przytoczone kwestie baczniejszą uwagę.

Pozdrawiamy
---
Masala Grill & Bar

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Masala Grill & Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Masala Grill & Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem