Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pysznie choc malo pikantnie”
Masala Grill & Bar — recenzja

Masala Grill & Bar
Nr 28 wśród 741 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Indyjska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Opis: Nasza restauracja na nowo odsłania sekrety kuchni wschodniej przez połączenie tradycyjnych receptur z Półwyspu Indyjskiego z gustami europejskimi. Nasi goście mają niepowtarzalną okazję odbycia kulinarnej przygody w najlepszym wydaniu. Starannie zaaranżowanym wnętrzom Masali nieprzypadkowo patronują słonie. Są one symbolem szczęścia i powodzenia. Wierzymy, że dobra energia udzieli się także naszym Gościom. Prawdziwie indyjskie potrawy są przygotowywane przez rodowitych kucharzy na Państwa oczach. Tradycyjne podpłomyki, mięsa i ryby grillowane w piecu z węglem drzewnym oraz sery własnej produkcji to nasza specjalność. Zapraszamy do stołu
Opole, Polska
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 8
5 recenzje(-i) restauracji
“Pysznie choc malo pikantnie”
Zrecenzowano: 17 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Jedzonko bardzo dobre choc malo pikantne, a szkoda. Dodajcie wiecej spice'ow bo przeciez o to chodzi w kuchni indyjskiej. Minus za to, ze danie nie jest podawane z naan bread i ryzem jako podstawa tylko traktowane sa jako dodatki za doplata. Wystroj bardzo fajny, obsluga bardzo mila, no i wc czyste :) napewno wrocimy i polecimy innym.

Data wizyty: kwietniu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, marriedKat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 19 kwietnia 2017
Witamy,
Bardzo dziękujemy i zapraszamy do nas ponownie!
Naszą ostrość dostosowaliśmy do łagodnego polskiego podniebienia. Jednak można przy składaniu zamówienia dać znać obsłudze, że lubi się "na pikantnie" ;)
Gwarantujemy, że nasi kucharze będą zachwyceni ;)))

Pozdrawiamy
---
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

461 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    192
    147
    72
    27
    23
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw arabski
  • Najpierw czeski
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Województwo dolnośląskie, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 27
15 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 8
“Polecam !!!”
Zrecenzowano: 16 kwietnia 2017

Najpyszniejsze jedzenie na rynku. Jeśli jesteście we Wrocławiu nie możecie ominąć tej restauracji :) Duży wybór w menu, restauracja duża, ale ciasna. Najważniejsze, że pomieści wiele gości i nie zawsze trzeba rezerwować stolik :) Ceny adekwatne do posiłków (średnie), szkoda tylko, że dorosła osoba nie może wybrać sobie nic z menu dla dzieci ... mam nadzieje, że kiedyś się to zmieni :) bo zestawy są super ułożone.

  • Data wizyty: wrześniu 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, madeleiines
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 19 kwietnia 2017
Wspaniale!
Bardzo dziękujemy za te słowa. Miło to czytać ;)
PS.: Dla dorosłych mamy również bardzo dobrze skomponowane dania. Zachęcamy do próbowania kolejnych z karty.

Zapraszamy do nas ponownie!
---
Pozdrawiamy
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 7
7 recenzje(-i) restauracji
“Indyjsko”
Zrecenzowano: 15 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Przyjemny lokal w doskonałej lokalizacji. Dania w karcie różnorodne. Moj wybór Tikka z nanem - bardzo smaczna. Wyczuwalna gama smaków przypraw. Obsługa sprawna. Ceny dosyć wysokie, ale lokalizacja i składniki kosztują ... Pozytywnie!

Data wizyty: lutym 2017
Pomocne?
Dziękujemy, AnkaWro
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 19 kwietnia 2017
Dziękujemy!
Bardzo na miło czytać takie recenzje. To zawsze pozytywna informacja zwrotna, że idziemy w dobrą stronę serwując tak dobre jakościowo dania. Zgodnie z tym co Pani zauważyła, ceny są dostosowane do jakości i lokalizacji. Dziękujemy za te słowa.
Zapraszamy do nas ponownie!
---
Pozdrawiamy
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Liczba recenzji: 1
“Kolacja ”
Zrecenzowano: 11 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Niezapomniane doznanie kulinarne!:) Przemila obsluga i swietna atmosfera w doskonalej lokalizacji Wrocławia.

Data wizyty: kwietniu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Marek K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 13 kwietnia 2017
Witamy i dziękujemy!
Rzeczywiście wielu naszych gości chwali sobie pobyt u nas za sprawą obsługi oraz świetnego jedzenia. Bardzo nam miło, że również Pan to zauważył.

PS.: Lokalizacja nam także bardzo odpowiada ;)
---
Pozdrawiamy
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wrocław, Polska
Liczba recenzji: 1
“SUPER”
Zrecenzowano: 11 kwietnia 2017

atmosfera bardzo przyjazna. obsługa super. jedzenie przepyszne. z czystym sumieniem mogę polecić to miejsce :)

  • Data wizyty: kwietniu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, issabella132
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 13 kwietnia 2017
Wspaniale!
Bardzo dziękujemy za te słowa. Miło to czytać ;)
Zapraszamy do nas ponownie!
---
Pozdrawiamy
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Masala Grill & Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Masala Grill & Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem