Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Inny świat”
Masala Grill & Bar — recenzja

Masala Grill & Bar
Nr 28 wśród 741 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Indyjska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Dostawa, Rezerwacje
Opis: Nasza restauracja na nowo odsłania sekrety kuchni wschodniej przez połączenie tradycyjnych receptur z Półwyspu Indyjskiego z gustami europejskimi. Nasi goście mają niepowtarzalną okazję odbycia kulinarnej przygody w najlepszym wydaniu. Starannie zaaranżowanym wnętrzom Masali nieprzypadkowo patronują słonie. Są one symbolem szczęścia i powodzenia. Wierzymy, że dobra energia udzieli się także naszym Gościom. Prawdziwie indyjskie potrawy są przygotowywane przez rodowitych kucharzy na Państwa oczach. Tradycyjne podpłomyki, mięsa i ryby grillowane w piecu z węglem drzewnym oraz sery własnej produkcji to nasza specjalność. Zapraszamy do stołu
Tychy, Polska
Kontrybutor: poziom 4
Liczba recenzji: 27
15 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 6
“Inny świat”
Zrecenzowano: 11 kwietnia 2017

Miałem już nie korzystać z takich specjalności ale rodzina zachęciła i zajęliśmy miejsca. Obsługa bez problemu z chęcią do pomocy w każdej sprawie.
Zamówienie dopasowane do podniebienia - dobrze że podpowiadają i opowiadają o tych smakach i mocy przypraw. Wszystko było pyszne i super polecam.

  • Data wizyty: kwietniu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, robertrN1691QC
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 13 kwietnia 2017
Witamy i dziękujemy za słowa uznania!
Rzeczywiście naszą ostrość dopasowaliśmy do europejskich podniebień ;)
Choć czasami kucharze mają więcej fantazji i sypną lekką ręką więcej ostrego aromatu...
Można o to poprosić przy składaniu zamówienia, do czego zachęcamy następnym razem!
Obsługa podobno najlepsza w mieście, więc nie ma się co dziwić, że potem tacy sa goście zadowoleni ;)
Zapraszamy do nas ponownie!
---
Pozdrawiamy
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

461 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    192
    147
    72
    27
    23
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw arabski
  • Najpierw czeski
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Liczba recenzji: 1
“Rewelacja”
Zrecenzowano: 9 kwietnia 2017

Obsluga super,pyszne jedzenie! Za każdym razem jestem zachwycona. Szczerze polecam Do tego restauracja swietnie dostosowana dla rodzin z dziecmi. Warto odwiedzić

  • Data wizyty: kwietniu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Magdalena N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 10 kwietnia 2017
Bardzo dziękujemy za tą recenzję!
Uwielbiamy takie relacje naszych gości. To dla nas przykład i dowód, że nawet w weekend, kiedy gości dorosłych jak i tych najmłodszych jest sporo, potrafimy stanąć na wysokości zadania ;)
Staramy się, aby dzieci mogły spędzić u nas wyjątkowy czas. Tym bardziej cieszy nas, że jest to zauważalne.
Zapraszamy do nas ponownie!
---
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 6
Liczba recenzji: 105
83 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 25
“Zdecydowanie nie”
Zrecenzowano: 6 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Pseudo indyjska kuchnia - jest naprawdę słabo - nie ma cudów - jest badziewie - żarcie jak dla psa, obsługa z nosem w gorze - dramat

Data wizyty: kwietniu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, Maciej W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 10 kwietnia 2017
Witamy,
martwi nas ta opinia. Choć nawet trudno jest nam mysleć, że moglibyśmy coś zrobić w tej materii. Ewidentnie nie był to dobry dzień dla nikogo.
Przykro nam słyszeć, że jesteśmy "Pseudo indyjską kuchnią"...
Wiele osób obraziłoby się słysząc takie stwierdzenie. My się nie zatrzymujemy i idziemy dalej.
Pomimo wszystko pozdrawiamy i życzymy udanego dnia!
---
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wrocław, Polska
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 57
51 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 14
“OK”
Zrecenzowano: 3 kwietnia 2017

Duży lokal w środku Rynku we Wrocławiu. Są miejsca na zewnątrz jak i w środku, i jedno jest pewne: tłok, tłok, tłok. To mi przeszkadzało, bardzo dużo ludzi i dość ciasno w środku. Dla nas - rodziny z małym dzieckiem w wózku to wyzwanie. Mimo to Pani kelnerka znalazła nam miejsce na którym jakoś się pomieściliśmy. W lokalu ze względu na tłok i masę ludzi było głośno, ciężko rozmawiać z partnerem który siedzi przy stoliku obok, taki hałas. Wszystko to zabiera urok tego miejsca. Obsługa bez zarzutu, Pani kelnerka wszystko pięknie wytłumaczyła i pomogła w doborze dań. Mimo wielu ludzi, nie czekaliśmy długo na jedzenie - około 30 minut. Jedzenie bardzo dobre, można poczuć indyjskie smaki. Na wychodnym niestety słychać było kłótnie między personelem i narzekania kelnerów na kucharzy, co przy gościach nie powinno mieć miejsca. Ogólne wrażenie oceniam na 4-, ale wrócę tam jeszcze i dam drugą szansę dla tych indyjskich smaków.

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Milate
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 4 kwietnia 2017
Witamy!
Dziękujemy za tą ocenę oraz za recenzję, która jednocześnie jest dla nas bardzo dużym feed-backiem. Z pewnością wyciągniemy wnioski.
Bardzo cieszymy się, że wszystko smakowało i obsługa wiedziała jak sprawić, aby czuli się Państwo dobrze poinformowani o naszej ofercie.
Pozdrawiamy i zapraszamy do nas ponownie.
---
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 7
5 recenzje(-i) restauracji
“Smacznie i orientalnie”
Zrecenzowano: 28 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Lubię wpadać do Masali, jedzenie jest smaczne, porcje odpowiednie. Próbowałam sporo dań głównych i przystawek. Ceny są dosyć wysokie, ale rozumiem, że płacimy za składniki. Miejsce z klimatem w świetnej lokalizacji.

Data wizyty: styczniu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, anastazja12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 29 marca 2017
Bardzo dziękujemy za tą ocenię i recenzję.
Miło słyszeć, że lubi Pani do nas "wpadać" i że wielkość naszych dań jest odpowiednia i zadowalająca ;)
Ceny dostosowane są do jakości produktów oraz do rewelacyjnego położenia w samym centrum miasta. To warunkuje wysoki standard, który musi kosztować.
Pozdrawiamy i zapraszamy do nas ponownie.
---
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Masala Grill & Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Masala Grill & Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem