Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“OK”
Masala Grill & Bar — recenzja

Masala Grill & Bar
Nr 28 wśród 745 Restauracje (Wrocław)
Certyfikat jakości
Kuchnie: Indyjska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Opis: Nasza restauracja na nowo odsłania sekrety kuchni wschodniej przez połączenie tradycyjnych receptur z Półwyspu Indyjskiego z gustami europejskimi. Nasi goście mają niepowtarzalną okazję odbycia kulinarnej przygody w najlepszym wydaniu. Starannie zaaranżowanym wnętrzom Masali nieprzypadkowo patronują słonie. Są one symbolem szczęścia i powodzenia. Wierzymy, że dobra energia udzieli się także naszym Gościom. Prawdziwie indyjskie potrawy są przygotowywane przez rodowitych kucharzy na Państwa oczach. Tradycyjne podpłomyki, mięsa i ryby grillowane w piecu z węglem drzewnym oraz sery własnej produkcji to nasza specjalność. Zapraszamy do stołu
Wrocław, Polska
Kontrybutor: poziom 5
Liczba recenzji: 57
51 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 14
“OK”
Zrecenzowano: 3 kwietnia 2017

Duży lokal w środku Rynku we Wrocławiu. Są miejsca na zewnątrz jak i w środku, i jedno jest pewne: tłok, tłok, tłok. To mi przeszkadzało, bardzo dużo ludzi i dość ciasno w środku. Dla nas - rodziny z małym dzieckiem w wózku to wyzwanie. Mimo to Pani kelnerka znalazła nam miejsce na którym jakoś się pomieściliśmy. W lokalu ze względu na tłok i masę ludzi było głośno, ciężko rozmawiać z partnerem który siedzi przy stoliku obok, taki hałas. Wszystko to zabiera urok tego miejsca. Obsługa bez zarzutu, Pani kelnerka wszystko pięknie wytłumaczyła i pomogła w doborze dań. Mimo wielu ludzi, nie czekaliśmy długo na jedzenie - około 30 minut. Jedzenie bardzo dobre, można poczuć indyjskie smaki. Na wychodnym niestety słychać było kłótnie między personelem i narzekania kelnerów na kucharzy, co przy gościach nie powinno mieć miejsca. Ogólne wrażenie oceniam na 4-, ale wrócę tam jeszcze i dam drugą szansę dla tych indyjskich smaków.

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
Dziękujemy, Milate
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 4 kwietnia 2017
Witamy!
Dziękujemy za tą ocenę oraz za recenzję, która jednocześnie jest dla nas bardzo dużym feed-backiem. Z pewnością wyciągniemy wnioski.
Bardzo cieszymy się, że wszystko smakowało i obsługa wiedziała jak sprawić, aby czuli się Państwo dobrze poinformowani o naszej ofercie.
Pozdrawiamy i zapraszamy do nas ponownie.
---
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję

462 recenzje(-i) naszych podróżnych

Oceny odwiedzających
    193
    147
    72
    27
    23
Podsumowanie rankingu
    Jedzenie
    Obsługa
    Wartość
    Atmosfera
Data | Ranking
  • Najpierw angielski
  • Najpierw arabski
  • Najpierw czeski
  • Najpierw francuski
  • Najpierw hiszpański
  • Najpierw niderlandzki
  • Najpierw japoński
  • Najpierw niemiecki
  • Najpierw j. norweski
  • Najpierw j. polski
  • Najpierw rosyjski
  • Najpierw j. słowacki
  • Najpierw szwedzki
  • Najpierw włoski
  • Dowolne
  • Najnowsze polskie
Najpierw j. polski
Kontrybutor: poziom 2
Liczba recenzji: 7
5 recenzje(-i) restauracji
“Smacznie i orientalnie”
Zrecenzowano: 28 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Lubię wpadać do Masali, jedzenie jest smaczne, porcje odpowiednie. Próbowałam sporo dań głównych i przystawek. Ceny są dosyć wysokie, ale rozumiem, że płacimy za składniki. Miejsce z klimatem w świetnej lokalizacji.

Data wizyty: styczniu 2017
Pomocne?
Dziękujemy, anastazja12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 29 marca 2017
Bardzo dziękujemy za tą ocenię i recenzję.
Miło słyszeć, że lubi Pani do nas "wpadać" i że wielkość naszych dań jest odpowiednia i zadowalająca ;)
Ceny dostosowane są do jakości produktów oraz do rewelacyjnego położenia w samym centrum miasta. To warunkuje wysoki standard, który musi kosztować.
Pozdrawiamy i zapraszamy do nas ponownie.
---
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wrocław, Polska
Kontrybutor: poziom 6
Liczba recenzji: 108
25 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 58
“Orient w centrum miasta”
Zrecenzowano: 26 marca 2017

Trzeba przyznać,że restauracja umie dbać o reklamę,stąd znani celebryci i opinia,że warto tu bywać.Postanowiliśmy sprawdzić te opinie,tym bardziej,że za szybą stał usmiechnięty Hindus w kucharskim kitlu,który zrobił na nas dobre wrażenie.


Ponieważ oboje z żoną lubimy smakować rózne rodzaje kuchni, wpadliśmy na mały lunch.Miejsce jest idealne,właściwie tuż obok rynku,na trasie do uniwersytetuJak na nasz gust wystrój jest za mało "orientalny",bardziej mu do uwspółcześnionej wersji,pod turystów,a nie smakoszy.Dobrze,że jest już ogródek,na razie osłoniony,ale jak sie ociepli,z pewnością znikną plastikowe zasłony i będzie swojsko,ale bez nutki hinduskiej,która jest-ale mało- wewnątrz.Jedzenie jest pyszne,pewnie jest to zasługa przypraw.Zamówiliśmy łososia i kozinę.Jedzenie smaczne,pewnie to zasługa przypraw.O cenie nie wypada pisać,za oryginalność i dobry smak trzeba płacić.W sumie warto.

  • Data wizyty: marcu 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Pomocne?
2 Dziękujemy, widok2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 27 marca 2017
Dziękujemy!
Bardzo nas cieszy, że wszystko smakowało. To oczywiście zasługa przypraw, ale również umiejętności naszych kucharzy. Nie bez znaczenia są również dobrze dobrane produkty oraz ich jakość.
Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy do nas ponownie!
---
Pozdrawiamy
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 3
Liczba recenzji: 11
8 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 5
“Absolutnie fantastyczne!”
Zrecenzowano: 25 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Pyszna, pachnąca, aromatyczna, świetna kuchnia! Zamówiliśmy zestaw family set ( spokojnie wystarcza dla 3 osób, kosztuje 160 zl) który mogliśmy dopasować do siebie - doradzała nam przesympatyczna, zorientowana w karcie, choć nieco stremowana kelnerka:) W tej cenie zjedliśmy przepyszny panir w sosie szpinakowym, kurczaka, ryz, surówkę z mango, jagnięcinę i inne pyszności. Smaki sie uzupełniały, przenikaly, wszystko bylo dla nas nowe, a składniki świeże, smaczne, no i sałatka z mango była naprawdę totalna! Do tego lemoniada w kilku smakach i nawet miłośnik polskiej kuchni był oczarowany indyjskimi smakami:) Czas oczekiwania (sobota, 14:00) to zaledwie kwadrans, za to dodatkowy plus (bo sala w pelni zajęta)
To bylo nasze pierwsze spotkanie z masala, na pewno nie ostatnie!

Data wizyty: marcu 2017
Pomocne?
1 Dziękujemy, Edyta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 27 marca 2017
Bardzo dziękujemy za tą opinię!
Szczerze mówiąc uwielbiamy takie relacje naszych gości. To dla nas dowód, że potrafimy nawet w tak ciężkim dniu jak opisana sobota, sprawdzić się w 100%.
Cieszymy się oczywiście, że wszystko smakowało.
Zapraszamy do nas ponownie!

PS.: "Pozdrawiamy miłośnika polskiej kuchni" ;)
---
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Kontrybutor: poziom 6
Liczba recenzji: 73
36 recenzje(-i) restauracji
common_n_restaurant_reviews_1bd8 Podziękowania: 15
“Nic dodać, nic ująć”
Zrecenzowano: 13 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Nie będę się rozpisywał o kuchni, jest ona po prostu pyszna, warto spróbować, muzyka jak i atmosfera bardzo dobra takie klimatyczne miejsce, obsługa daję radę, chociaż małe uchybienia były. Smak potraw jednak nadrabia dlatego 5.

Data wizyty: lutym 2017
Pomocne?
1 Dziękujemy, Artur K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MASALA_PR_Manager, Kierownik ds. PR, Masala Grill & Bar, 22 marca 2017
Dziękujemy!
To zawsze bardzo miłe czytać takie opinie.
Cieszymy się jednocześnie, że nasza kuchnia oraz miejsce przypadły do gustu ;)
Pozdrawiamy serdecznie!
---
Masala Grill & Bar
Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Masala Grill & Bar — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Masala Grill & Bar? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem