Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (311)
Filtruj recenzje
311 wyniki
Oceny podróżnych
149
72
47
22
21
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
149
72
47
22
21
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 311 recenzji
Zrecenzowano: 1 sierpnia 2019

BAR nocny nie na poziome Hotelu 5 gwiazdokowego , brak cocktail za karty . Lazienka , podloga poplamiona , i brak kapci hotelowych . Lozko bardzo wygonde . sala sniadan , bardzo ladna , ale sosoba ktora obsluguje to prawie bramkarz na dyscotece , brakowalo tylko zeby sprawdzano DOKUMENTO TOZSAMOSCI .

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Edyta5510
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PlatinumPalaceTeam, General Manager, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Drogi Gościu,
bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami opinią na temat pobytu w Hotelu Platinum Palace*****.
Każda uwaga jest dla nas ogromnie cenna i wpływa na podnoszenie jakości świadczonych przez nas usług.
Zapraszamy do powrotu i mamy nadzieję, że nasze zaangażowanie w zmiany na lepsze będzie zauważalne i miło odebrane.
Do zobaczenia.
Zespół Platinum Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 lipca 2019

Doskonaly hotel. Czysto i wygodnie. Obsluga uprzejma. Cisza i spokoj . Niedaleko miejsce do spaceru - przepiękny park z fontanna
Niedaleko wyśmienita restauracja . Smaczne jedzenie i pyszna kawa.
Polecam !!!!!!!!!!!!

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, DorotaR101
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PlatinumPalaceTeam, General Manager, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 20 lipca 2019

Drogi Gościu,
bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami tak miłą opinią na temat pobytu w Hotelu Platinum Palace***** .
Mamy nadzieję na ponowną wizytę. Zapraszamy serdecznie.
Do zobaczenia.
Zespół Platinum Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019

Miejsce blisko zjazdu z autostrady. Bardzo klimatyczne. Miałam ogromny pokój w starej części. Następnym razem poproszę o pokój w nowszej części, może będzie jaśniejszy. W pokoju ekspres do kawy, przestrzeń i duża łazienka. Ogromny taras. Nie przeszkadzał mi nawet ciemny wystrój pokoju. Jedzenie... bajeczne. A Portier jest najbardziej kulturalnym i uroczym portierem w całej Polsce !!!! Pokoje w starszej części powinny być już odświeżone , ale generalnie polecam i pewnie jeszcze tam zagoszczę :)

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, ma_gorzata_501
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PlatinumPalaceTeam, General Manager, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 20 lipca 2019

Drogi Gościu,
bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami tak miłą opinią na temat pobytu w Hotelu Platinum Palace***** .
Mamy nadzieję na ponowną wizytę. Zapraszamy serdecznie.
Do zobaczenia.
Zespół Platinum Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 kwietnia 2019

Wybraliśmy hotel Platinum Palace ze względu na bliskość parku i chęć przyjazdu z psem. Strzał w dziesiątkę! Pokoje w hotelu, nawet pokój standard, bardzo duże, wygodne. Dostaliśmy pokój nr 309 na poddaszu o bardzo ciekawym układzie i zróżnicowanej wysokości wnętrza. Wszystko urządzone w bieli, szarościach i czerni co bardzo nam odpowiadało. Jednak jak na hotel 5* były też minusy – bardzo ciemna łazienka - jeden halogen na suficie , co dla kobiety jest dość niekomfortowe - ani się umalować ani uczesać. W oczy rzucały się również popękane i przybrudzone ściany. Dla nas największym problemem było mało wygodne łóżko, którego poduszki i materac okres swojej świetności miały już dawno za sobą oraz niska temperatura w pokoju. Byliśmy tam wprawdzie w kwietniu ale nawet podkręcenie klimatyzacji nawet do 25 stopni niewiele dało. Jak na standard 5* mogłaby działać lepiej.

Kuchnia
Kuchnia hotelowa wyśmienita i bardzo urozmaicona. Jak na taki standard jedzenie w dość niskich cenach. Na kolacje zamówiliśmy dwie sałatki, z kozim serem i z kurczakiem, które śmiało możemy polecić. Porcje duże, do tego pieczywo ze smakowymi masłami. Na śniadanie spory wybór wędlin, serów, możliwość zamówienia omleta/naleśników oraz bardzo dobra, mocna kawa. Nie ma się do czego przyczepić

W hotelu panowała jednak bardzo miła atmosfera, wszyscy byli bardzo sympatycznie nastawieni zarówno do nas i do naszego psiaka. Jeżeli kiedyś jeszcze trafi nam się okazja będziemy chcieli tu wrócić.

Termin pobytu: kwiecień 2019
1  Dziękujemy, phos_pl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PlatinumPalaceTeam, General Manager, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 20 lipca 2019

Drogi Gościu,
bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami tak miłą opinią na temat pobytu w Hotelu Platinum Palace***** .
Mamy nadzieję na ponowną wizytę. Zapraszamy serdecznie.
Do zobaczenia.
Zespół Platinum Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lutego 2019

Hotel na pierwszy rzut oka ładny, zadbany, ale... no właśnie ale! Blisko głośnej ulicy, do tego nieopodal głośna zajezdnia tramwajowa, funkcjonująca od wczesnego rana do nocy.
Na dodatek obsługa w recepcji jest bardzo nadgorliwa i rozpoczyna odkurzanie holu i pięter już od 5-tej rano, tak od piątej rano. Odkurzacz przypominający odgłosem samolot odrzutowy wprowadza cię w upojny nastrój i myśli, budzące trwogę, gdy się zastanowisz.
W recepcji chaos - otrzymaliśmy zły pokój, taki dla karła poprzez niski sufit, z łazienką i toaletą bez drzwi, więc wykonanie dwójki nie było możliwe, bo wstyd przed dziewczyną. Innego wolnego pokoju niebyło. Na drugi dzień w ramach rekompensaty znalazł się nowy pokój, ale woda spod prysznica zalewała pokój, więc ponownie było nie ok.
Spa jest bardzo ok, ale co z tego, jeśli nie możesz skorzystać, bo ktoś zarezerwował na cały dzień i robi jakąś imprezkę. Więc wybrany hotel pod kątem Spa okazuje się niewypałem.
W kwestii organizowania komunii lub innej imprezy zapewne idealny, do noclegu połączonego z wypoczynkiem i relaksem w Spa - zapomnij.

Wskazówka dotycząca pokoi: nie rezerwuj
Termin pobytu: marzec 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, SlawoW
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PlatinumPalaceTeam, General Manager, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 25 marca 2019

Drogi Gościu,
bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami opinią na temat pobytu w Hotelu Platinum Palace. Każda uwaga jest dla nas ogromnie cenna i wpływa na podnoszenie jakości świadczonych przez nas usług. Przykro nam, że pokój nie przypadł Państwu do gustu - w strefie zabytkowej każdy pokój ma inną aranżację i w przypadku możliwości i potrzeby zamiany czynimy to zawsze dla komfortu Gości. Panie Pokojowe rozpoczynają prace głośne najwcześniej ok. 9:00. Na pewno zweryfikujemy informację dot. godz. 5 nad ranem. Możliwość wynajmu strefy SPA na wyłączność istnieje tylko w określonym wymiarze godzin, aby pozostali Goście również mogli skorzystać z relaksu.
Zapraszamy do powrotu i możliwości rekompensaty Państwa doświadczeń. Mamy nadzieję, że nasze zaangażowanie w zmiany na lepsze będzie zauważalne i miło odebrane.
Do zobaczenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji