Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (280)
Filtruj recenzje
280 wyniki
Oceny podróżnych
131
69
44
18
18
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
131
69
44
18
18
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
13 z 18 wśród 280 recenzji
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2017

Plusy: stylowy budynek i ładne wnętrza, miła i fachowa obsługa, pokoje wyposażone zgodnie z opisem, duże jacuzzi i sauny, piękny park
Minus: pokój był bardzo mały, telewizor ustawiony tak, że nie bardzo można było oglądać film leżąc na łóżku, aby dostać się do stolika kawowego trzeba było albo przejść przez łóżko albo przeciskać się ( dosłownie) między łóżkiem a oknem po jakiejś kratce.

Wskazówka dotycząca pokojów: Niepraktyczny i ciasny pokój w części modern.
  • Data pobytu: sierpień 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, mkasicka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata_Chilinska, Dyrektor generalny, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2017

Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za miła recenzję dotyczącą Platinum Palace*****.
Zwrócimy uwagę na wszelkie sugestie, aby podnieść komfort pobytu w kameralnym pokoju, w którym Pani mieszkała.
Mamy nadzieję na ponowną wizytę.
Zapraszamy serdecznie.
Zespół Platinum Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lipca 2017

Cudowny hotel. Tutaj wszystko jest piękne ! Wnętrza, obsługa ,kuchnia . Położony na południu miasta. Czasem można spotkać celebrytów . Pokrzepieniu basen i strefa spa. Jedny mały minusik to parking zbyt mały .

  • Data pobytu: luty 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, magdawrp2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata_Chilinska, Dyrektor generalny, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 20 lipca 2017

Szanowna Pani Magdaleno,
bardzo dziękujemy za miłe słowa dla hotelu Platinum Palace.
Cieszymy się, że czas spędzony u nas należał do udanych.
Mamy nadzieję na ponowną wizytę.
Zapraszamy serdecznie.
Zespół Platinum Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Chciałem odpisać Dyrektorowi hotelu już wcześniej ale moje wpisy nie były publikowane. Do dnia dzisiejszego hotel nie zrekompensował mi poniesionych kosztów nieprawnie wystawionego rachunku na 1200zł. Zaproponowano mi butelkę alkoholu i zniżkę podczas następnego pobytu!!!!! Hotel- dyrekcja hotelu myśląc,że za pół litra alkoholu i parę złotych zniżka na następny pobyt-sama wystawia sobie opinię. Choć przyznali mi rację,że nie powinni obciążać mnie wspomnianą kwotą nic z tym nie zrobiono. Mimo moich propozycji dotyczących zwrotu choć części nieprawnie pobranej kwoty. Wstyd!!! To nie standardy hotelu 5*. Powinniście się Państwo wstydzić. Nie polecam tego hotelu stanowczo.

Data pobytu: październik 2016, podróż służbowa
2  Dziękujemy, Piotr M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata_Chilinska, Dyrektor generalny, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 20 lipca 2017

Szanowny Panie Piotrze,
w nawiązaniu do ubiegłorocznych ustaleń, zaakceptowanych przez Pana,w związku z zamówieniem Pańskiego Gościa proponujemy domknąć temat bezpośrednio w hotelu.
Z wyrazami szacunku.
Zapraszamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy w czerwcu cudowne trzy dni w hotelu Platinum Palace. Położony idealnie przy lini tramwajowej, niedaleko można było wypożyczyć rowery miejskie co jest super.
Hotel nowoczesny, przestronny duże pokoje z wygodnymi dużymi łóżkami oraz łazienka świetnie urządzona. Pokoje mieliśmy w części nowej z dala od głównej drogi czyli cisza i spokoju.
Z przyjemnością wrócimy do tego klimatycznego hotelu.

Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, KateKate1979
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata_Chilinska, Dyrektor generalny, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 12 lipca 2017

Szanowna Pani Kate,
bardzo nam miło czytać tyle pozytywów na temat Platinum Palace.
Cieszymy się ogromnie, że udało nam się trafić w Pani potrzeby, jeśli chodzi o lokalizację pokoju.
Mamy nadzieję na ponowną Pani wizytę.
Zapraszamy serdecznie,
Zespół Platinum Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 czerwca 2017

Niestety jakość obsługi gorsza niż w hostelu. Prosić trzeba o wszystko - o ręczniki, szlafroki, czystą pościel na dzień dobry, o posprzątanie i żel pod prysznic. Wykupiliśmy 3doby. Na dzień dobry w pokoju był tylko 1ręcznik, nie wspomnę już o braku szlafroków, brudna maszynka do golenia po poprzednich gościach... kładąc się spać w łóżku znaleźliśmy pozostałości po poprzednich lokatorach, co oznaczało, że nawet pościel nie była świeża. Po zgłoszeniu tego pościel wymieniono. Już potem w następnych dniach nikt nie posprzątał nawet pokoju, żel pod prysznicem się skończył, a że pokoi nie sprzątają codziennie, to musieliśmy znowu prosić o coś co nawet 2gwiazkowy hotel zapewnia.... Internet niestety też nie jest szybki jak go opisują, chociaż to pojęcie względne, ale nawet filmik na Youtube się zacina.

  • Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, martacI4513VQ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata_Chilinska, Dyrektor generalny, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 22 czerwca 2017

Szanowna Pani Marto,
dziękujemy za czas poświęcony na napisanie opinii.
Każda uwaga jest dla nas bardzo cenna. Wszystkie informacje zostały szczegółowo zweryfikowane i przykro nam, że tak surowo ocenia Pani naszą pracę. Pokój standardowy, który Państwo zarezerwowaliście był w trakcie sprzątania i dla Państwa komfortu został przydzielony pokój Deluxe - bez dodatkowych opłat. Pokój był przygotowany dla 1 osoby i zanim zdążyliśmy uzupełnić asortyment dla drugiego Gościa, Państwo zwróciliście uwagę.
Wszystkie pozostałe elementy były uzupełnione, każdą dodatkową prośbę spełnialiśmy natychmiast.
Informacja -PROSZĘ NIE PRZESZKADZAĆ - jest jednoznaczna z brakiem możliwości wejścia do pokoju. Szkoda, że komunikacja w trakcie pobytu została błędnie odczytana. Mamy nadzieję, że będziemy mieli jeszcze możliwość ugoszczenia Państwa w naszych progach i stosownej rekompensaty za pierwsze wrażenia, które są niezmiernie istotne.
Platinum Palace to przepiękny i bardzo gościnny hotel z wieloma pozytywnymi opiniami i ogromem stałych powracających Gości.
Prosimy o kontakt bezpośredni. Zapraszamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji