Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Komuna i brud ”
Platinum Palace Hotel — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 9 dodatkowych witryn!
Platinum Palace Hotel
Miejsce nr 68 wśród 74 hoteli w Wrocławiu
Zrecenzowano 20 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Nie polecam hotelu w żadnym wypadku nie można go porównywać do 5*, brudno w pokojach restauracji, poobdzierane meble, strefa niby spa czynna od 14 , bagażowy odprowadził nas do pokoju nawet nie pytając czy pomoc z bagażami , śniadania bardzo słabe , zamówione jajka na miękko nie dotarły do końca sniadania

Data pobytu: lipcu 2017, podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Ania S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata_Chilinska, Dyrektor generalny, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2017

Szanowna Pani Anno,
czytając powyższą opinię mamy wrażenie, że dotyczy zupełnie innego miejsca a nie personelu i przestrzeni Platinum Palace.
Zwrócimy uwagę na każdy wymieniony szczegół i mamy nadzieję,że jeżeli zdecyduje się Pani na ponowny przyjazd słowa będą bardziej przyjazne.
Z wyrazami szacunku,
Załoga Platinum Palace*****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (255)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 255 recenzji

Zrecenzowano 8 sierpnia 2017

Plusy: stylowy budynek i ładne wnętrza, miła i fachowa obsługa, pokoje wyposażone zgodnie z opisem, duże jacuzzi i sauny, piękny park
Minus: pokój był bardzo mały, telewizor ustawiony tak, że nie bardzo można było oglądać film leżąc na łóżku, aby dostać się do stolika kawowego trzeba było albo przejść przez łóżko albo przeciskać się ( dosłownie) między łóżkiem a oknem po jakiejś kratce.

Wskazówka dotycząca pokojów: Niepraktyczny i ciasny pokój w części modern.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, mkasicka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata_Chilinska, Dyrektor generalny, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2017

Szanowna Pani,
bardzo dziękujemy za miła recenzję dotyczącą Platinum Palace*****.
Zwrócimy uwagę na wszelkie sugestie, aby podnieść komfort pobytu w kameralnym pokoju, w którym Pani mieszkała.
Mamy nadzieję na ponowną wizytę.
Zapraszamy serdecznie.
Zespół Platinum Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 lipca 2017

Cudowny hotel. Tutaj wszystko jest piękne ! Wnętrza, obsługa ,kuchnia . Położony na południu miasta. Czasem można spotkać celebrytów . Pokrzepieniu basen i strefa spa. Jedny mały minusik to parking zbyt mały .

  • Data pobytu: lutym 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, magdawrp2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata_Chilinska, Dyrektor generalny, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 20 lipca 2017

Szanowna Pani Magdaleno,
bardzo dziękujemy za miłe słowa dla hotelu Platinum Palace.
Cieszymy się, że czas spędzony u nas należał do udanych.
Mamy nadzieję na ponowną wizytę.
Zapraszamy serdecznie.
Zespół Platinum Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Chciałem odpisać Dyrektorowi hotelu już wcześniej ale moje wpisy nie były publikowane. Do dnia dzisiejszego hotel nie zrekompensował mi poniesionych kosztów nieprawnie wystawionego rachunku na 1200zł. Zaproponowano mi butelkę alkoholu i zniżkę podczas następnego pobytu!!!!! Hotel- dyrekcja hotelu myśląc,że za pół litra alkoholu i parę złotych zniżka na następny pobyt-sama wystawia sobie opinię. Choć przyznali mi rację,że nie powinni obciążać mnie wspomnianą kwotą nic z tym nie zrobiono. Mimo moich propozycji dotyczących zwrotu choć części nieprawnie pobranej kwoty. Wstyd!!! To nie standardy hotelu 5*. Powinniście się Państwo wstydzić. Nie polecam tego hotelu stanowczo.

Data pobytu: październiku 2016, podróż służbowa
2  Dziękujemy, Piotr M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata_Chilinska, Dyrektor generalny, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 20 lipca 2017

Szanowny Panie Piotrze,
w nawiązaniu do ubiegłorocznych ustaleń, zaakceptowanych przez Pana,w związku z zamówieniem Pańskiego Gościa proponujemy domknąć temat bezpośrednio w hotelu.
Z wyrazami szacunku.
Zapraszamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy w czerwcu cudowne trzy dni w hotelu Platinum Palace. Położony idealnie przy lini tramwajowej, niedaleko można było wypożyczyć rowery miejskie co jest super.
Hotel nowoczesny, przestronny duże pokoje z wygodnymi dużymi łóżkami oraz łazienka świetnie urządzona. Pokoje mieliśmy w części nowej z dala od głównej drogi czyli cisza i spokoju.
Z przyjemnością wrócimy do tego klimatycznego hotelu.

Data pobytu: czerwcu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, KateKate1979
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Agata_Chilinska, Dyrektor generalny, Platinum Palace HotelOdpowiedź udzielona 12 lipca 2017

Szanowna Pani Kate,
bardzo nam miło czytać tyle pozytywów na temat Platinum Palace.
Cieszymy się ogromnie, że udało nam się trafić w Pani potrzeby, jeśli chodzi o lokalizację pokoju.
Mamy nadzieję na ponowną Pani wizytę.
Zapraszamy serdecznie,
Zespół Platinum Palace

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Wrocław)
w odległości 3,7 km
The Granary - La Suite Hotel
The Granary - La Suite Hotel
Nr 19 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 426
w odległości 3,5 km
Monopol Hotel
Monopol Hotel
Nr 9 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 444
w odległości 4,2 km
DoubleTree by Hilton Hotel Wrocław
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 4 km
Sofitel Wroclaw Old Town
Sofitel Wroclaw Old Town
Nr 12 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 1 378
w odległości 4,8 km
Hotel HP Park Plaza
Hotel HP Park Plaza
Nr 13 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 673
w odległości 4 km
Qubus Hotel Wroclaw
Qubus Hotel Wroclaw
Nr 20 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 464
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Platinum Palace Hotel? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Platinum Palace Hotel — dodatkowe informacje

Adres: ul. Powstancow Slaskich 204, Wrocław 53-140, Polska
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Województwo dolnośląskie > Wrocław
Udogodnienia:
Bar/salon Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Spa Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 68 wśród 74 hoteli w Wrocławiu
Zakres cen: 269 zł–466 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — Platinum Palace Hotel 5*
Liczba pokoi: 46
Oficjalny opis (dostarczony przez hotel):
Witamy! Oto Platinum Palace - luksusowy hotel we Wrocławiu. Tylko u nas znajdziesz miks nowoczesnych rozwiązań z tradycją w pięciogwiazdkowej, luksusowej oprawie. W pałacowych wnętrzach hotelu czekają na Ciebie pokoje o wysokim standardzie i luksusowe apartamenty, świetna kuchnia oraz odprężającą strefę Spa i Wellness. Nie zawiedziesz się wybierając nasz hotel, a Wrocław już zawsze będzie kojarzył się z relaksem i komfortem. Platinum Palace to hotel we Wrocławiu, stworzony dla Gości szukających wypoczynku w luksusowych warunkach. Atutem jest też lokalizacja - urokliwy park Południowy otacza hotel. Wrocławski rynek oddalony jest o zaledwie kwadrans drogi. Pałacyk zapewnia wygodę, komfort oraz atmosferę, jakiej nie zapewnią inne hotele. Wrocław przyciąga wielu gości; jest zarówno miastem atrakcyjnej architektury, fantastycznego nastroju oraz doskonałym miejscem dla celów biznesowych. Luksusowy Platinum Palace Hotel Wrocław to idealne miejsce dla wszystkich, którzy pragną poczuć się wyjątkowo. Stawiamy na najwyższe standardy hotelowe i perfekcjonizm w każdym działaniu, a zadowolenie i dobry wypoczynek naszych Gości są dla nas najważniejsze. ... więcej   mniej 
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, 5viajes2012 S.L. i TripOnline SA, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Platinum Palace Hotel. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem