Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“prawdziwa włoska kuchnia”

Restauracja Portofino Wrocław
Nr 307 wśród 1 154 Restauracje (Wrocław)
Zakres cen: 4 USD - 21 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 10 września 2019

Zamówiliśmy lasagne oraz spaghetti carbonara. Oba dania bardzo smacznie przyrządzone. Kucharz jest Włochem. Obsługa miła. Cena raczej wyższe - podobne do tych na starówce Wrocławia.

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, _ukaszl345
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PortofinoWroclaw, Kierownik ds. gości, Restauracja Portofino WrocławOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Dziękujemy za odwiedzenie naszej restauracji i zostawienie opinii :)
Cieszymy się, że nasze spaghetti i lasagne smakowały! To zasługa Antonio, szefa kuchni, który sprowadza produkty prosto z Włoch, dzięki temu mamy prawdziwą Italię na talerzu :).
Zachęcamy do spróbowania naszych innych wyjątkowych dań!
Portofino Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (13)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 13 recenzji

Zrecenzowano 28 sierpnia 2019

Ptszne chlebki z oliwá. Super makarony i pizza. Fajnie nowe miejsce. Ciekawy sposòb serwowania piwa. Miła obsługa. Polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, MariaNowikowska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PortofinoWroclaw, Kierownik ds. gości, Restauracja Portofino WrocławOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Pani Mario, dziękujemy za recenzje! Nasze świeżo wypiekane chlebki wraz z dodatkiem oliwy z Gardy tworzą idealny starter :).
Zachęcamy do odkrywania dalszych pozycji naszej karty
- Portofino Wrocław

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Po niepochlebnych opiniach zaraz po otwarciu postanowilismy zaryzykowac - i bylo warto!
Obsluga kelnerska przemila.
Dania przepyszne - w sumie zamowilismy 5 roznych. Idealnie doprawione, gorace - no super ;)
Wloska muzyka dodatkowo uprzyjemnila ten wieczor.
Na pewno jeszcze nie raz odwiedzimy to miejsce.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Patrycja78
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PortofinoWroclaw, Kierownik ds. gości, Restauracja Portofino WrocławOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Pani Patrycjo! Dziękujemy za odwiedzenie naszej restauracji i zostawienie opinii :)
Cieszymy się, że nasze dania Pani smakowały! Zachęcamy również, do spróbowania naszej prawdziwej włoskiej Pizzy! :)
Zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Pierwszy raz byłam tu od razu po otwarciu. Panował wtedy lekki chaos, ale wiadomo, tak jest zawsze na początku. Plusem była przepyszna pizza i nieziemski deser. Gorzej było z obsługą. Tym razem wszystko było świetne - i obłędne jedzenie i wzorowa obsługa. Dawno nie widziałam tak zaangażowanej w swoją pracę kelnerki. Brawo ! Tym razem wybór padł na tagliatelle ze szpinakiem i sosem pomidorowym - uczta dla podniebienia. Do tego pyszne ciasto z pistacjami i tiramisu - genialne. Na pewno tu wrócę

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, K_l_e_m_e_n_t_y_n_k_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2019

We Wrocławiu jest jeszcze jeden lokal gdzie serwują tak dobrą ośmiornicę, jednakże za tą samą przyjemność zapłacimy tu kilkakrotnie mniej. Jedzenie jest pyszne, są Włosi, można pouczyć się geografii i ceny też NIE psują smaku. Testowałem już kilka razy i na pewno jeszcze wrócę. Bardzo sympatyczna i profesjonalna obsługa o każdej porze dnia. Brakuje trochę klimatu w ogródku na zewnątrz. Trzeba zorganizować więcej zieleni i włoskich akcentów wystroju. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, stefan_frey
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Portofino Wrocław — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Portofino Wrocław? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem