Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
110 USD
93 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Europeum Hotel(Wrocław)
85 USD
73 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Uwaga, okazja! 10% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 10% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (81 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

91 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 03/08
Rezerwuj teraz, płać w dniu wyjazdu
116 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Scandic Wroclaw(Wrocław)
87 USD
80 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
72 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie gratis
Hotel Tumski(Wrocław)(Świetna cena!)
43 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Bezpłatny parking
Uwaga, okazja! 22% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 22% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (55 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

46 USD
42 USD
Agoda.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 05/08
70 USD
68 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
72 USD
63 USD
Hotels.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Uwaga, okazja! 11% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 11% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (71 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Recenzje (160)
Filtruj recenzje
160 wyniki
Oceny podróżnych
66
42
16
21
15
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
66
42
16
21
15
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 160 recenzji
Zrecenzowano 20 sierpnia 2016

Dyskretny ,czysty apartament na samym sercu Wrocławia. Mysle, ze lepszej lokalizacji nie bedzie. Wyposażenia apartament pozwala na dlusze pobyt, samodzielne przygotowanie posiłku, oraz pranie. Jestem bardzo zadowolony. Obsługa rownież jest bardzo miła.

  • Data pobytu: sierpień 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, sabu4
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Apartamenty W, Kierownik, AS ApartmentsOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2016

Bardzo dziękujemy za pozostawioną opinię i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 sierpnia 2016

Mieszkanie blisko rynku, wygodne, dwa pokoje, w kuchni niezbędny sprzęt, pościel i ręczniki, winda, dwa wygodne łóżka. Niestety wszędzie dużo kurzu, jeden komplet pościeli poplamiony. Idealne na jedną - dwie noce, lokalizacja pozwala dotrzeć piechotą do wielu atrakcji Wrocławia. Dobra cena.

  • Data pobytu: sierpień 2016, podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Ola W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych

Jeśli ktoś chce być w samym centrum wrocławskiego rynku i wieczorny/nocny gwar mu nie będzie przeszkadzał to to miejsce jest dla niego... Ale zanim wynajmiesz przygotuj się na gruntowne sprzątanie... Nie jestem francuskim pieskiem a dołączone zdjęcia powiedzą same za siebie... Brudne skarpety po poprzednich lokatorach (blehhhh) zatkany brodzik (nie opisze co znajdowało się pod korkiem, przy probie odetkania), klejący się czajnik... Nie polecam!

Data pobytu: sierpień 2016, podróż z rodziną
Dziękujemy, Kamil D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Apartamenty W, Kierownik, AS ApartmentsOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2016

Szanowny Panie, najmocniej przepraszamy za wszelkie zaistniałe niedogodności, w wyniku nieszczęśliwego zbiegu okoliczności otrzymał Pan nie posprzątany jeszcze apartament. Jeszcze raz przepraszamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 sierpnia 2016

Wyśmienita lokalizacja. Mimo ścisłego centrum nie jest jakoś bardzo glośno (ale byliśmy poza weekendem).
Lokal ze sporą łazienką i przestronną kabiną prysznicową, na plus suszarka do włosów, brak pralki. Przyszykowany na 7 osób, jednak chyba w tyle osób byłoby za ciasno. Wygląda odrobinę inaczej niż na zdjęciach na stronie AS Apartaments (dodatkowa kanapa w części dziennej, pojedyncze dodatkowe łóżko w sypialni). Ogólnie wrażenie dobre, jednak apartament wymaga odświeżenia (pomalowanie ścian, wymiana drzwi do sypialni oraz zasłonek). Wifi działa. Na minus: bardzo ciężko otworzyć drzwi do klatki, na której nie ma światła; popsuta kanapa w części dziennej. Maleńka kuchnia, co może utrudnić gotowanie dla rodziny. Lekki kurz na meblach, jednak łazienka i kuchnia czysta.
Stosunek jakości do ceny bardzo dobry.

  • Data pobytu: sierpień 2016, podróż ze znajomymi
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ola S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Apartamenty W, Kierownik, AS ApartmentsOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2016

Dziękuję za pozostawioną opinię. Mam nadzieje, że zastałe przez Państwa niedogodności nie wpłynęły znacząco na jakość pobytu. Niestety pewne problemy wynikają z wiekowości samej kamienicy ale wraz z administracją staramy się na bieżąco rozwiązywać wszelkie problemy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 kwietnia 2016

Może zacznę od plusów, bo jest ich mało - lokalizacja na samymy rynku oraz przestrzenne wnętrze. Jeśli chodzi o stan faktyczny - poplamione od krwi i innych cieczy kołdra oraz materac, zatykający i przeciekający zlew, zatkany basenik pod prysznicem, ochlapane od pasty lustro do połowy, spalona suszarka, kanapa z zalamaniem, oblepione blaty, wylatująca framuga drzwi oraz używane ręczniki w pralce. A to wszystko za 300 zł za noc. Całe szczęście tylko jedną. Nie polecam.

  • Data pobytu: kwiecień 2016, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Izabela Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji