Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
78 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Basen
91 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Uwaga, okazja! 12% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 12% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (103 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Scandic Wroclaw(Wrocław)
81 USD
63 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Uwaga, okazja! 11% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 11% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (71 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

45 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
84 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
89 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Hotel Tumski(Wrocław)(Świetna cena!)
42 USD
41 USD
Expedia.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Śniadanie w cenie
Uwaga, okazja! 13% poniżej średnich cen

Znaleziona cena jest o 13% niższa od średniej ceny za noc w tym hotelu (47 USD).

Analizujemy ceny w 60-dniowym okresie i porównujemy wybraną opcję ze średnią ceną za porównywalne pobyty, co gwarantuje przedstawienie najlepszej oferty.

Europeum Hotel(Wrocław)
87 USD
77 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
Certyfikat jakości
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Restauracja
Grape Hotel(Wrocław)
116 USD
Booking.com
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
  • Basen
Ibis Budget Wroclaw Poludnie(Wrocław)(Świetna cena!)
34 USD
TripAdvisor
Zobacz ofertę
  • Bezpłatna sieć Wi-Fi
Recenzje (363)
Filtruj recenzje
363 wyniki
Oceny podróżnych
164
134
47
14
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
164
134
47
14
4
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
21 z 26 wśród 363 recenzji
Zrecenzowano 20 czerwca 2017

Hotel w bardzo dobrej lokalizacji . Vis a vis Dworca Głownego. Pod hotelem przystanek tramwajowy z którego bezpośrednio można dojechac i do Rynku i na Ostrów Tumski i pod Sky Tower . Wnetrza z duszą, zadbane i czyste. Miła i pomocna obsługa .
Troszkę hałasuje tramwaj.

  • Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, mamibecia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 czerwca 2017

Witam.
Dwu dniowy pobyt upłynął bardzo miło i bez zgrzytów, Jedyny mankament to wieczny brak racuchów na i może pewnej różnorodności na śniadaniu. Świetna lokalizacja z widokiem na odnowiony dworzec robi wrażenie. Daję 4/5 bo nie było efektu "WOW"

  • Data pobytu: czerwiec 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Bartosz R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik ds. PR, Hotel PiastOdpowiedź udzielona 19 czerwca 2017

Szanowni Państwo,
dziękujemy za spędzony czas w naszym hotelu i pozostawiony komentarz. Cieszymy się, że pobyt się udał. Zapraszamy serdecznie przy kolejnej wizycie we Wrocławiu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 maja 2017

Bardzo mile spędziliśmy weekend we Wrocławiu i do tego pobyt w hotelu Piast. Dobra lokalizacja hotelu w pobliżu starego rynku umożliwia szybkie i wygodne zwiedzanie starej części miasta, miła atmosfera, wystrój z klasą, cisza i spokój hotel godny polecenia!!!

  • Data pobytu: maj 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, mateuszderwich
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik ds. PR, Hotel PiastOdpowiedź udzielona 30 maja 2017

Drodzy Goście, dziękujemy za wybór hotelu Piast na miejsce Państwa wypoczynku we Wrocławiu oraz pozostawiony komentarz wraz z miłą rekomendacją. Cieszymy się, że długi weekend udał się i jesteście Państwo zadowoleni z naszych usług.
Zapraszamy przy kolejnej okazji.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel stoi na wysokim poziomie. Bardzo dobra lokalizacja przy samym Dworcu Głównym. Pokój 2-osobowy jest wyposażony w wygodne łóżko i telewizor. Wystrój jest schludny i estetyczny. Cena jak na ten standard jest w porządku. Polecam.

Data pobytu: kwiecień 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Patryk D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik ds. PR, Hotel PiastOdpowiedź udzielona 25 kwietnia 2017

Szanowny Panie, dziękujemy za skorzystanie z usług Hotelu Piast i pozostawiony komentarz wraz z rekomendacją dla tego obiektu.
Zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel na krótki weekendowy wyjazd. Obsługa bardzo miła i pomocna.
Lokalizacja bardzo dobra, przy wejściu głównym na Dworzec Główny, obok hotelu również znajdują się przystanki. Do Rynku spacerem dotrzemy w przeciągu 10-15 minut z możliwością zwiedzania po drodze. Pokój dwuosobowy z pojedynczym łóżkiem raczej mały, bez większej możliwości wypakowania walizek, ale jeżeli ktoś przyjechał na chwilę, to nie staje się to rażącym problemem. Pokój czysty, sprzęty działające, łazienka w bardzo dobrym stanie, również czyściutka.
Śniadanie dość monotonne, niestety każdego dnia to samo, ale ważne, że smaczne i każdy coś dla siebie znajdzie.
Ogółem, hotel aspiruje na więcej niż 2 gwiazdki.

Data pobytu: kwiecień 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Magdalena P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HistoryczneHotele, Kierownik ds. PR, Hotel PiastOdpowiedź udzielona 11 kwietnia 2017

Szanowna Pani, dziękujemy za pobyt w hotelu Piast i czas poświęcony na miły komentarz o hotelu, jego lokalizacji i naszych usługach. Cieszymy się, że Hotel spodobał się Pani i doceniła Pani nasze starania o komfortowe warunki pobytu naszych Gości na poziomie 3 gwiazdek.
Zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji