Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Wrocław
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (23)
Filtruj recenzje
23 wyniki
Oceny podróżnych
14
6
2
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
14
6
2
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
8 z 13 wśród 23 recenzji
Zrecenzowano: 5 września 2019

Cudowny hotel i cudowna obsługa!!!!
Rezerwacja przez telefon przebiegła bardzo pomyślnie. Bardzo miła i rzetelna recepcjonistka Kasia odpowiedziała na wszystkie moje pytania i spełniła moje prośby.
Na pewno tu jeszcze wrócę.
Pozdrawiam

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, Computrix P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TimeaBalzer-GM, Manager, The Bridge Wrocław MGalleryOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowny Panie Michale.

Bardzo dziękujemy za poświęcony czas i pozostawienie tak pozytywnej opinii.

Priorytetem całego naszego zespołu są goście, jest mi niezmiernie miło widzieć, że odczuł to Pan.

Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pana oczekiwania.

Zapraszamy serdecznie ponownie.
The Bridge Wrocław

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019

Nowy hotel otwarty 1 sierpnia 2019 , piękne industrialne wnętrze , super pokoje piękna czysta łazienka, przemiła profesjonalna obsługa, blisko centrum. Bardzo polecam . Ludzie odwiedzajcie to miejsce bo warto.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Monika Katarzyn... B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TimeaBalzer-GM, Manager, The Bridge Wrocław MGalleryOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowna Pani Monika Katarzyn... B,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie opinii po pobycie w naszym Hotelu.

Cieszymy się, że udało nam się spełnić Pani oczekiwania i pozostawić pozytywne wspomnienia.

Dziękujemy za wybranie na swój pobyt naszego hotelu.

Zapraszamy serdecznie ponownie.
The Bridge Wrocław

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Po pobycie wraz z rodziną w tym hotelu mam mieszane odczucia. Z jednej strony fantastyczna lokalizacji (niedaleko od Starego Rynku ale dużo spokojniej) oraz idealnie wpisana w otoczenie infrastruktura hotelu z loftowymi pięknymi wnętrzami oraz obsługa bardzo zaangażowana i pomocna to jednak otwarcie hotelu tzw. "soft openning" nie wiem czy jest dobrym posunięciem kierownictwa hotelu. Nie wszystko funkcjonowało w pełnych godzinach np. sauny i restauracja. Brak informatorów w pokojach na temat hotelu i pokoju oraz instrukcji obsugi nowoczesnych paneli oświetlenia pokoju Telewizja bez listy kanałów oraz jak obsługiwać chromcast. Produktu na śniadanie dobrej jakości i smaczne niemniej jednak słabo wyeksponowane i nie do końca odpowiadające, jeżeli chodzi o różnorodność, hotelowi 5 gwiazdkowemu z dopiskiem by Sofitel Dodatkowo brak informacji co można zamówić podczas śniadania, a kucharze przyrządzali naprawdę smaczne omlety, naleśniki, czy też jajka sadzone. Na dachu fantastyczny punkt widokowy , na którym nie ma gdzie usiąść aby te widoki oglądać. Wszystko to składa się na obniżoną ocenę. Jedyną rzeczą, którą polecam kierownictwu hotelu jest zwrócenie uwagi na sprzątanie. W drugim dniu pobytu o godzinie 19.30 jeden z pokoi był nie posprzątany oraz nie uzupełniono kosmetyków, wody, czy też herbaty i kawy (po interwencji zrealizowano to w ciągu 30 minut). Następnego dnia o godz 16.30 dwa moje pokoje były również nie przygotowane do następnej doby hotelowej.

Termin pobytu: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Happiness04609632427
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TimeaBalzer-GM, Manager, The Bridge Wrocław MGalleryOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowny Happiness04609632427,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu i pozostawienie tak rozbudowanej opinii na temat pobytu w naszym Hotelu.
Cieszymy się, że podoba się Panu lokalizacja oraz wnętrza. Miło nam również, że odczuł Pan zaangażowanie naszego zespołu, jest to dla nas niezmiernie ważne.

Jeśli chodzi o śniadanie, to bardzo nam przykro, że nie spełniało oczekiwań. Informacja zostanie przekazana do działu Gastronomii.

Istnieje możliwość wynajęcia tarasu na 6 piętrze dla wydarzeń grupowych, ale też dla romantycznych chwil we dwoje z kieliszkiem szampana, zapraszamy w tej kwestii do kontaktu.

Jeżeli zdecyduje się Pan odwiedzić nas ponownie, jesteśmy pewni, że uda nam się poprawić wrażenia i uczynić pobyt wyjątkowym.

Serdecznie zapraszamy
The Bridge Wrocław

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

W sierpniu otworzono nowy 5* hotel ww Wrocławiu więc trzeba było to odwiedzić. Blisko centrum. Około 2 km od dworca, 2 km od zoo i Hali Ludowej, blisko Odry i jej wysp, blisko zabytków i centrum. Cena przez accorhotels dla dwóch osób że śniadaniami niecałe 400 PLN. Doba 15/12. Duże lobby i miejsce odpoczynku że ścianą wodną. Biblioteczka. Na 6 piętrze spa, sauny, wyjście na dach. Widok na miasto i rzekę. 3 windy w tym jedna na 6 piętro. Na dole restauracja i bar. Parking podziemny. Wystrój nowoczesny i prosty. Pokój na kartę, wszystko sterowanie z paneli dotykowych. W przedpokoju szafa, obok łazienka. Czajnik, kawa herbata, szklanki, otwieracz. Sejf, szczotka do ubrania, łyżka do butów, szlafroki i kapcie, przybory do szycia i czyszczenia butów. Wszystko ładne estetyczne w plociennych woreczkach. W pokoju duże łóżko nad nim rama że swieczkami ledowymi. Stoliki nocne, lampy w pokoju w stylu biurowym. Dwa fotele i stolik. 48calowy telewizor kanały polskie i międzynarodowe, w łazience głośniki. Łazienka ze szklaną ścianą którą można zasłonić kotarą. Kosmetyki i akcesoria łazienkowe dobrej jakości w pudełku. Suszarka ręczniki otwarty prysznic z deszczownicą. Waga. Nasz pokój to był 307. Widok na ulicę. Mieliśmy rocznicę ślubu. W recepcji trzeba było czekać na pokój więc lekkie nerwy. W pokoju okazało się czemu. Trzeba było czekać bo w pokoju czekały owoce i słodkości i butelka wina musującego w lodzie oraz życzenia od hotelu. Śniadanie. Duży wybór i ładnie podane. Smaczne. Miła obsługa. Dla każdego coś dobrego. Bardzo miły pobyt. Ps. W pokoju minibar.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, nikt73
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TimeaBalzer-GM, Manager, The Bridge Wrocław MGalleryOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowny/a nikt73,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu i pozostawienie tak szczegółowej opinii na temat pobytu w naszym Hotelu.

Cieszymy się niezmiernie, że wystrój oraz wyposażenie pokoju spełniło Pańskie oczekiwania oraz, że całokształt podsumowują Państwo jako "Bardzo miły pobyt".

W imieniu całego zespołu serdecznie dziękujemy Państwu za wybór naszego hotelu na tak szczególną okazję, jaką jest rocznica ślubu.

Serdecznie zapraszamy ponownie.
The Bridge Wrocław

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel ma ciekawy wystrój, ale poważne niedociągnięcia. Po pierwszej dobie pobytu nawet nie posprzątano nam pokoju. Po prostu zapomniano, a w dniu przyjazdu na wieczorne sprzątanie pokojowa przyszla po 21, gdy juz spalismy.

Śniadania bardzo ubogie, bardziej standardem odpowiadają novotelom, a do sofitela im bardzo daleko.

Restauracja czynna dopiero od 16, co w przypadku pobytu z dziecmi jest duza wada. Niestety w menu nie ma żadnej zupy.

Nie mozna powiedziec, ze obsluga sie nie stara, ale mozna przypuszczac, ze nie ma doswiadczenia w hotelarstwie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, macski12
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: TimeaBalzer-GM, Manager, The Bridge Wrocław MGalleryOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowny macski12,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu i pozostawienie swojej opinii po pobycie w naszym hotelu.

Przykro nam, że po pierwszej dobie pobytu nie był wykonany serwis w Pańskim pokoju. Takie zastrzeżenia warto od razu zgłaszać do działu recepcji, który jest do dyspozycji Gości całodobowo i może natychmiast wyjaśnić, dlaczego sprzątanie nie było wykonane oraz ustalić z Państwem najbardziej wygodną godzinę.

Nasza restauracja jest czynna od godziny 16, co może nie do końca odpowiadać Gościom z dziećmi. Jednakże cały czas się zmieniamy z myślą o potrzebach gości i z przyjemnością mogę zakomunikować, że w tym tygodniu rozpoczęliśmy menu luchowe w godzinach 12-15, oraz można u nas zamówić zupę dnia.

W imieniu całego zespołu chciałabym przeprosić Państwa, że nie spełniliśmy Państwa oczekiwań. Jednak mam nadzieję, że odwiedzą Państwo nasz Hotel w przyszłości i zauważą, że bierzemy opinie naszych Gości do serca i zmieniamy się dla nich.
Serdecznie zapraszamy.
The Bridge Wrocław

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji