Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetne miejsce, ale ciut za drogie”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 9 dodatkowych witryn!
The Granary - La Suite Hotel
Miejsce nr 19 wśród 74 hoteli w Wrocławiu
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 16 października 2017

Hotel położony zarówno blisko rynku jak i teatru, świetna lokalizacja. Pokoje czyste, obsługa miła.
Jednak cena ciut wygórowana. Chętnie wróciłbym w to miejsce gdyby było tak z 30% tańsze.
W pokojach są elektrycznie sterowane żaluzje, ale sterowanie jest przy drzwiach. Należałoby dołożyć do tego pilota lub dać drugie sterowanie gdzieś przy łóżku. To chyba jedyny mankament jaki przychodzi mi do głowy jeśli chodzi o pokoje.

  • Data pobytu: październiku 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, szefuf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina K, General Manager, The Granary - La Suite HotelOdpowiedź udzielona 17 października 2017

Szanowny Panie,

Bardzo dziękuję za wyrażenie tak dobrej opinii o naszych usługach, będzie nam miło ponownie Pana gościć. Jestem przekonana, iż z uwagi na elastyczność naszych cen znajdzie Pan odpowiednią ofertę dla siebie. Proszę o bezpośredni kontakt z naszą recepcją, dołożymy wszelkich starań aby przedstawić Panu ofertę zgodną z oczekiwaniami.

Z poważaniem,
Karolina Kocyłowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (426)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 426 recenzji

Zrecenzowano 17 września 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel położony w doskonałym miejscu - blisko starego miasta ale w zacisznej ulicy Menniczej. Doskonała obsługa od recepcji po restaurację - miła i profesjonalna. Śniadania wyborne, oprócz dużego wyboru w formie bufetu szwedzkiego można w cenie zamówić pyszną jajeczniczkę, jajka pp benedyktyńsku i kilka innych smakowitych potraw. Hotel usytuowany w dawnym budynku młyna, ma niepowtarzalny charakter. Bardzo ładny design - swietnie dobrany styl nowoczesny ale podkreślający zabytkowe wnętrza. Ujęły mnie detale wykończenia np. Dywan we wzory kłosów zboża. Jest parking hotelowy, dodatkowo płatny. Hotel godny pelecenia!

Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Anna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina K, General Manager, The Granary - La Suite HotelOdpowiedź udzielona 18 września 2017

Szanowna Pani Anno,

Bardzo dziękujemy za słowa uznania i gorąco zapraszamy ponownie.

Z poważaniem,

Karolina Kocyłowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjnie zrobiony hotel z starego browaru blisko miasta ładne pokoje fajna restauracja na dole bardzo miło obsługa sympatyczna mówiące perfekcyjnie po angielsku co jest przydatne dla męża parking darmowy

Data pobytu: sierpniu 2017, podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Krolicze
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina K, General Manager, The Granary - La Suite HotelOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2017

W imieniu całego zespołu Hotelu Granary pragnę podziękować za słowa uznania i zaprosić Państwa ponownie.

Z poważaniem,

Karolina Kocyłowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Hotel ładnie wygląda z zewnątrz. Od wejścia wita odgłos przeraźliwie skrzypiącej windy. W trakcie meldowania jestem świadkiem reklamacji pokoju z powodu ogromnej ilości pajęczyn (pani reklamująca chorowała na arachnofobię). Udałam się do swojego pokoju... Ciemno, przytłaczająco i bardzo brudno. Brudno w zakamarkach (przy listwach przypodłogowych, w narożnikach, żaluzje, lampa nad umywalką wszystko w kurzu, stolik nocny). Na plus tylko obsługa: miła, pomocna, pozytywna. Śniadanie dla niewymagających smaczne. Opinia 2 wyłącznie z uwagi na personel, sam hotel to mocne 1. Ja rozumiem, że hotel został zaadaptowany (tutaj uwaga do Pani Manager hotelu: ZAADAPTOWANY, nie zaadoptowany jak Pani pisze w odpowiedziach na komentarze) ze starego obiektu, ale pewne standardy wymagałoby zachować....

Data pobytu: sierpniu 2017, podróż służbowa
Dziękujemy, Anna L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina K, General Manager, The Granary - La Suite HotelOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2017

Szanowna Pani,

Dziękuję za pozostawienie opinii dotyczącej pobytu w naszym hotelu. Pani uwagi dotyczące czystości pokoju zostaną bardzo drobiazgowo przeanalizowane. Hotel jest wysoko oceniany w odniesieniu do czystości i Pani doświadczenia mocno odbiegają od przyjętych standardów. Jesteśmy również wdzięczni za zgłaszanie uwag podczas pobytu, co daje nam możliwość natychmiastowej reakcji. W imieniu całego zespołu bardzo przepraszam za spowodowany brak komfortu podczas pobytu. Pozostaję do Pani dyspozycji w wypadku chęci zgłoszenia reklamacji.

Cieszę się również, iż z uwagą śledzi Pani nasze odpowiedzi na opinie gości, w imieniu Kierownika Recepcji serdecznie przepraszam za lapsus językowy.

Z poważaniem,

Karolina Kocyłowska

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lipca 2017

Miły i cichy hotel w samym centrum miasta. Bardzo wygodne pokoje. Obsługa sprawnie reagująca na wszelkie sugestie. Ciężko natomiast podsumować restauracje hotelową. W jeden dzień zjadłem wspaniałego okonia (same ochy i achy :-) ) natomiast drugiego dnia bardzo kiepskiego steka. To samo tyczy się śniadania. W jeden dzień było wszystko na stole szwedzkim natomiast na drugi dzień trzeba się było upominać nawet o pieczywo.

  • Data pobytu: czerwcu 2017, podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Paweł B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Karolina K, General Manager, The Granary - La Suite HotelOdpowiedź udzielona 28 lipca 2017

Bardzo dziękujemy za wyrażenie tak pozytywnej opinii na temat naszego hotelu. W odniesieniu zaś do uwag dotyczących restauracji, zostaną one przekazane Szefowi Kuchni do analizy. Jeśli nie spełniliśmy Pańskich oczekiwań, będziemy wdzięczni za kontakt przy następnej wizycie, z prawdziwą przyjemnością zaproponujemy formę rekompensaty.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Wrocław)
w odległości 0,2 km
Monopol Hotel
Monopol Hotel
Nr 9 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 444
w odległości 3,7 km
Platinum Palace Hotel
Platinum Palace Hotel
Nr 68 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 255
w odległości 0,8 km
Radisson Blu Hotel - Wroclaw
Radisson Blu Hotel - Wroclaw
Nr 5 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 291
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 2,8 km
Grape Hotel
Grape Hotel
Nr 21 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 140
w odległości 0,6 km
DoubleTree by Hilton Hotel Wrocław
w odległości 0,7 km
PURO Wroclaw Stare Miasto
PURO Wroclaw Stare Miasto
Nr 4 z 74 w lokalizacji Wrocław
Liczba recenzji: 1 132
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w The Granary - La Suite Hotel? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

The Granary - La Suite Hotel — dodatkowe informacje

Adres: ul. Mennicza 24 | Wroclaw City Center, Wrocław 50-057, Polska
Numer telefonu:
Lokalizacja: Polska > Polska Południowa > Województwo dolnośląskie > Wrocław
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja Obsługa pokojowa Apartamenty Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 19 wśród 74 hoteli w Wrocławiu
Zakres cen: 361 zł–782 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — The Granary - La Suite Hotel 5*
Liczba pokoi: 46
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: The Granary - La Suite Hotel. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem