Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecamy ”

Don Corleone Restaurant
Nr 77 wśród 1 158 Restauracje (Wrocław)
Zakres cen: 4 USD - 52 USD
Opis: Don Corleone - kuchnia sycylijska od kucharzy z Sycylii. Nasza unikatowość kryje się w autentyczności. Prawdziwe sycylijskie dania gotuje dla Was nasz Szef Kuchni Tommaso, z produktów które z troską dobieramy i sami przywozimy prosto z Południa.
Informacje o restauracji
Opis: Don Corleone - kuchnia sycylijska od kucharzy z Sycylii. Nasza unikatowość kryje się w autentyczności. Prawdziwe sycylijskie dania gotuje dla Was nasz Szef Kuchni Tommaso, z produktów które z troską dobieramy i sami przywozimy prosto z Południa.
Zrecenzowano 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie bardzo dobre. Wino również, także to na kieliszki. Obsługa pomocna, bardzo uprzejma!! Jedliśmy makaron z karty i jeden warzywny na nasze zamówienie, szef kuchni bez kłopotu zrobił coś extra spoza karty.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, 193marekw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (73)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 73 recenzji

Zrecenzowano 13 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie nasza najbardziej ulubiona z wrocławskich restauracji. Przepyszne jedzenie oraz świetna obsługa. Porcje duże, a potrawy na bardzo wysokim poziomie.
Bardzo polecam

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, 880juliaf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 13 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Do restauracji Don Corleone wybraliśmy się po zapoznaniu z pozytywnymi opiniami na temat tego miejsca i nie zawiedliśmy się:) Zupa z owocami morza to mistrzostwo świata, jak również dania główne. Na deser zamówiliśmy cannolo, które skradło nasze serca! Obsługa w lokalu jest przesympatyczna i dba o to, aby każdy klient czuł się komfortowo. Było miło i przepysznie. Już nie mogę doczekać się następnego razu:)

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Pucholand
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DONCORLEONEWROCLAW, Kierownik ds. gości, Don Corleone RestaurantOdpowiedź udzielona 23 maja 2019

Dziękujemy za tak miłe słowa, my również czekamy na ponowne spotkanie w Don Corleone ;-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre makarony i ładnie podane dania. Stosunkowo wysokie ceny, obsługa w porządku. Na pewno wrócimy jeszcze raz.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Mari83a
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DONCORLEONEWROCLAW, Kierownik ds. gości, Don Corleone RestaurantOdpowiedź udzielona 5 maja 2019

Dziękujemy za wizytę, będzie nam bardzo miło gościć Państwa ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Długo zastanawialiśmy się czy nie zniknąć po przystawce ( z powodu braku opcji potraw odpowiednich dla diety ) jednak zdecydowaliśmy się zostać i nie żałujemy. Super risotto z owocami morza oraz makaron z miecznikiem. Doskonałe wino i włoski klimat nadany przez włoską familię stołującą się obok. +++

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, Beniamin H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DONCORLEONEWROCLAW, Kierownik ds. gości, Don Corleone RestaurantOdpowiedź udzielona 27 marca 2019

Dziękujemy. Cieszymy się , że wybrana przez Państwa potrawa okazała się być strzałem w dziesiątkę. Don Corleone zaprasza ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Don Corleone Restaurant — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Don Corleone Restaurant? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem