Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Wrocław
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Fajne widoki

Fajne miejsce na oglądnięcie panoramy rynku. Pamiętajmy że brak windy zatem osoby starsze i bez... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019
krysztal82
,
Wrocław, Polska
z urządzeń przenośnych
Amazing czyli cudownie :)

Jedyne tego rodzaju miejsce we Wrocławiu - warte kilku złotych (8 zł dorośli) i godne swej legendy... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019
Jag_Tom
,
Wrocław, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (20)
  
Recenzje (20)
Filtruj recenzje
20 wyniki
Oceny podróżnych
15
3
1
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
15
3
1
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 20 recenzji
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Fajne miejsce na oglądnięcie panoramy rynku. Pamiętajmy że brak windy zatem osoby starsze i bez formy będą miały problem.
Ogólnie polecam. Wejściówka 8 zł.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, krysztal82
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Jedyne tego rodzaju miejsce we Wrocławiu - warte kilku złotych (8 zł dorośli) i godne swej legendy o niedobrych pannach, co nie chciały wychodzić za mąż i za karę nocami zamiatają mostek rozpięty między dwiema kościelnymi wieżami. Piękne widoki Wrocławia, polecam też przy okazji wizytę w kościele Marii Magdaleny - pierwszej świątyni oddanej we Wrocławiu protestantom, już 6 lat po wystąpieniu Marcina Lutra odbyła się tu msza w nowym porządku.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Jag_Tom
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 maja 2019

W zeszłym roku gdzieś przeczytałem o tej atrakcji i pomyślałem że warto tam wejść. Na internecie czytałem że wejście jest za darmo, gdzie indziej czytałem o 5zł. Rzeczywistość objaśniła mi sprawę - 8zł kosztuje bilet na mostek. Kilkadziesiąt metrów do góry trzeba się wspinać po schodach (czasami osranych przez gołębie) . O windzie nikt nie pomyślał. Albo nie ma tam takich możliwości mimo że miejsca jest sporo. Najpierw wchodzimy po kamiennych schodach, czytając na pięterkach informacje o atrakcji. W pewnym momencie zaczynają się schodzi kratowe metalowe. Jak ktoś ma lęk wysokości to narobi w gacie, bo widać wszystko pod schodami i nie są to wysokości 2 metrów, ale w pewnym momencie kilkunastu metrów. Radzę się zastanowić . Sam mostek to kładka między wieżami z której można oglądać Wrocław i jak jest ładna pogoda to widoki są naprawdę piękne. Zdjęcia samych widoków wychodzą super, ale jak trzeba zrobić zdjęcie z osobą i widokiem to już ciężko bo kładka nie jest specjalnie długa a po bokach są wieże więc ograniczają perspektywę.
Podsumowując - cena atrakcji , czyli 8zł to grabież .

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
3  Dziękujemy, the a
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Warto wspiąć się na samą górę, aby obejrzeć miasto z lotu gołębia. Szeroka panorama na stare miasto jak i na najodleglejsze krańce Wrocławia. Polecam jak ktoś nie ma lęku wysokości ;) u góry mało miejsca wszak to mostek

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, FroniT
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy z chłopakiem w tygodniu, bardzo mały ruch. Za ulgowe bilety zapłaciliśmy 5 zł od osoby. Schodów nie jest wcale tak dużo. Mnie trochę stresowały gołębie latające nad głowami i siedzące na poręczach. Z mostku super widok na panoramę miasta. Polecam!

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, xuxiaaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji