Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bardzo smaczne! !”
Pasibus — recenzja

Pasibus
Zamów online
Nr 553 wśród 1 154 Restauracje (Wrocław)
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Zamówiliśmy standardowego oraz avocadusa. Fryty oraz fryty z batatow bardzo smaczne i chrupiące chociaż trochę za zimne. Burgery pyszne. Boczek super chrupiacy. Sos pycha. Czekaliśmy z 10 minut może. Mieso dość pikantne ale bardzo smaczne i wilgotne. Ceny dość wysokie bo za 2 burgery i fryty 66zł. Na pewno wrócimy.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, jacarolinen
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Izabela O, Marketing, PasibusOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Dziękujemy bardzo za opinię i do zobaczenia! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (10)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 10 recenzji

Zrecenzowano 27 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Kanapka jak najbardziej ok, jednak zgadzam się z innymi opiniami że ceny mogłyby być odrobinę niższe. Jednak jak na stoisko gastronomiczne w centrum handlowym jak najbardziej polecam.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, janfG5654BD
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Wśród studentów Pasibusy osiągnęły już ten status. Duży wybór smacznych, przygotowanych na świeżo burgerów. Liczne promocje i eventy zdecydowanie na plus. Oprócz burgerów dobra jest też lemoniada. Pozostałe dodatki nie wyróżniają się szczególnie.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, woz-p-h
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Nie mieliśmy pomysłu na obiad i wpadliśmy tu. Jedzenie pyszne, wszystko sprawnie poszło bez długiego czasu oczekiwania :)

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, kwiaci
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Wbrew pozorom w godzinach szczytu nie było kolejki, bez problemu znalazłyśmy stolik dla 6 osób. Szybko dostałyśmy Nasze zamówienia. Jedzonko przepyszne.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, asia_tkaczyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pasibus — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Pasibus? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem