Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pysznie jak zwykle”

KROWARZYWA Vegan Burger
Zamów online
Nr 21 wśród 29 Szybkie posiłki (Wrocław)
Zakres cen: 3 USD - 4 USD
Opis: Krowarzywa to 100% wegańskie burgery nie tylko dla wegan. Mamy dla Was: wegańskie burgery i dodatki ze zdrowych, lokalnych, i sezonowych produktów, bułki pieczone według naszej receptury, sosy domowej roboty, smufi warzywno-owocowe, herbaty fair trade, pyszne wegańskie ciasta.
Informacje o restauracji
Opis: Krowarzywa to 100% wegańskie burgery nie tylko dla wegan. Mamy dla Was: wegańskie burgery i dodatki ze zdrowych, lokalnych, i sezonowych produktów, bułki pieczone według naszej receptury, sosy domowej roboty, smufi warzywno-owocowe, herbaty fair trade, pyszne wegańskie ciasta.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Krowarzywa jest mi znane już dłuższy czas, poprzednio bywałem jedynie w krakowskim lokalu, teraz będąc we wrocławskim nie zawiodłem się. Również jedzenie świetne, obsługa bardzo miła, klimat lokalu bardzo przytulny. Widać, że nie tylko pojedyncze lokale trzymają bardzo wysoki poziom.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, fifus96
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztofb52, Kierownik, KROWARZYWA Vegan BurgerOdpowiedź udzielona 2 września 2019

Bardzo dziękujemy. Cieszymy się, że trzymamy poziom we Wrocławiu i innych miastach!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (43)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 43 recenzji

Zrecenzowano 20 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjne burgery super obsługa umiejąca wytłumaczyć oraz doradzić polecam to miejsce ceny umiarkowane szkoda że tak mało miejsca ;)

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, AnAWoj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztofb52, Kierownik, KROWARZYWA Vegan BurgerOdpowiedź udzielona 23 lipca 2019

Bardzo dziękujemy. Cieszymy się, że Ci u nas smakowało :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam z całego serduszka! ❤️ Przemiła obsługa, jedzenie obłędne. Nigdy nie myślałam że warzywny burger będzie tak genialny

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, Agata P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Było po prostu dobre. Wrap z dyżurnym kotletem i kimczi, a do tego pieczone ziemniaczki. Lokal całkiem przyjemny, kilka stolików na zewnątrz. Mam mieszane uczucia co do obsługi ale to norma w naszym mieście tam gdzie zatrudniają studentów. Tak w ogóle polecam jako ciekawostkę.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, hankawro
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztofb52, Kierownik, KROWARZYWA Vegan BurgerOdpowiedź udzielona 8 lipca 2019

Dziękujemy za opinię.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 czerwca 2019

Pierwszy raz w życiu spróbowałem wegańskiego burgera. Wrażenia były bardzo pozytywne. Mnóstwo warzyw, dobrze doprawiony kotlet o ciekawym smaku co stanowiło perfekcyjne połączenie z sosem barbecue. Najadłem się do syta. Jeden z najlepszych burgerów jakiego jadłem!

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, woz-p-h
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: krzysztofb52, Kierownik, KROWARZYWA Vegan BurgerOdpowiedź udzielona 10 czerwca 2019

Bardzo dziękujemy i cieszymy się, że mamy jedne z najlepszych burgerów jakie jadłeś!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

KROWARZYWA Vegan Burger — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w KROWARZYWA Vegan Burger? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem