Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (583)
Filtruj recenzje
583 wyniki
Oceny podróżnych
328
174
47
25
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
328
174
47
25
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 583 recenzji
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

jeśli jesteś przejazdem we Wrocławiu to koniecznie zatrzymaj się w Monopolu. Akcenty historyczne, a jednocześnie nowoczesny , jak wszystkie hotele z grupy Likus. Bardzo wygodny hotel, super położony , wszędzie blisko. Bar na dachu - rewelacja.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, ealex60
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Monopol, Recepcja, Monopol HotelOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019

Dzień dobry, Uprzejmie dziękujemy za pozytywną opinię na temat naszego Hotelu! Bardzo nam miło, że różne aspekty pobytu przypadły Państwu do gustu. Zapraszamy do ponownego skorzystania z naszych usług! Aleksandra Walenista, Recepcja

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2019

Postanowilem odwiedzic taras wraz ze znajomymi z UK by pokazac im Wroclaw wraz z okolica I spedzic mile popoludnie palac cygara. Obsluga byla nieuprzejma I traktowala nas z gory gdyz (tak mysle) bylismy w szortach. Mimo zamawiania wysoko gatunkowych alkoholi i jedzenia bylismy pomijani. Na pytanie do barmana czy ma moze ladowarke dla kolegi odpowiedz byla arogancka. Gdy zaplacilismy rachunek gotowka kelnerka przynoszac reszte rzucila bill wallet na stol. Oznajmiajac ze reszta jest dla niej jako napiwek odpowiedziala nonszalancko "thanks" I odeszla. Cala wizyta pozostawila niesmak naszej grupy do konca dnia zwlaszcza na znajomych z zagranicy oczekujacych wysokiego standardu obslugi po takim miejscu.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, JackStevenson305
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Monopol, Recepcja, Monopol HotelOdpowiedź udzielona 9 lipca 2019

Szanowny Panie, Dziękujemy za wybór naszego tarasu na chwile relaksu, jednocześnie jest nam bardzo przykro, iż spotkał się pan z niemiłą obsługą podczas wizyty. Dokładamy wszelkich starań, aby Goście byli usatysfakcjonowani zarówno jakością oferowanych przez nas usług, jak również poziomem obsługi. Przepraszamy, iż tym razem tak się nie stało. Mamy nadzieję, że w przyszłości dadzą nam Państwo szansę zatrzeć niemiłe wrażenie. Z wyrazami szacunku, Aleksandra Walenista, Recepcja Hotelu Monopol.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2019

Hotel robi bardzo duże wrażenie. Piękne łazienki wykończone kamieniem. Stylistyka jest kwestią gustu - mi przypadła do gustu. Dobra restauracja na najwyższym piętrze. Obsługa na miarę hotelu z najwyższej półki.

Termin pobytu: wrzesień 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, szkoleniasprzedazy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Monopol, Recepcja, Monopol HotelOdpowiedź udzielona 9 lipca 2019

Dzien dobry, Serdecznie dziękujemy za niezwykle pozytywną opinię na temat naszego Hotelu i zachęcamy do skorzystania z naszych usług w przyszłości. Łączę pozdrowienia, Aleksandra Walenista, Recepcja

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Piękny hotel z historią w którym śpiewał Kiepura, zatrzymywali się w nim dostojni goście jak .. Picasso! Świetny design, czyste pokoje, no i taras na samej górze :) Bardzo dobre śniadania, obsługa wyśmienita. Mój Nr 1.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, pikabo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Monopol, Recepcja, Monopol HotelOdpowiedź udzielona 21 maja 2019

Serdecznie dziękujemy za miłą opinię na temat naszego Hotelu i mamy nadzieję, że w przyszłości również skorzystają Państwo z naszych usług. Łączę pozdrowienia, Aleksandra Walenista, Recepcja

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel i obsługa bardzo przyjemne, natomiast mam zastrzeżenia co do informacji o tym, ze miejsce jest przyjazne zwierzętom. W hotelu spędziłam dobę i przyjechałam z psem. Państwo w recepcji byli bardzo pomocni i zaoferowali mi pokój po mniej słonecznej stronie gdzie psu nie będzie gorąco co było bardzo miłe. Kolejnego dnia przed wyjazdem zapytałam czy jeśli zdecyduje się na śniadanie w hotelowej restauracji będę mogła tam wejść z psem bo nie chce go zostawiać samego w pokoju. Pan w recepcji potwierdził ze oczywiście mogę wejść z psem. Kiedy weszłam do restauracji i wybrałam stolik, kelner zaproponował mi przejście do pustej sali obok, która nie była sala śniadaniowa. Zgodziłam się bo nie mam w zwyczaju się wykłócać publicznie ale zwróciłam uwagę ze pan w recepcji powiedział ze pies nie będzie problemem. Dodam ze pies pomimo tego ze spory to siedział grzecznie przy stoliku i nie zwracał uwagi na innych gości.
Niestety nie wrócę w to miejsce bo hotel wybierałam mając na uwagę to czy jest to miejsce przyjazne zwierzętom i tu mam wrażenie ze nie do końca tak było. Tak owszem dokończyłam to co zdążyłam nałożyć na talerz zanim zostałam poproszona o zmianę sali ale szczerze gdybym wiedziała to z większa przyjemnością zjadłabym na stacji benzynowej nie za 90 złotych.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, justynas689
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Hotel_Monopol, Recepcja, Monopol HotelOdpowiedź udzielona 21 maja 2019

Szanowna Pani! Serdecznie dziękujemy za przesłaną opinię. Każdy komentarz jest dla nas niezwykle ważny, gdyż ciągle staramy się podnosić jakość naszych usług. Zapewniamy, że nasz Hotel jest przyjazny zwierzakom. Przykro nam z powodu sytuacji, która miała miejsce w naszej Restauracji. Tym samym mamy nadzieję, że następnym razem ponownie wybiorą Państwo nasz Hotel i będą usatysfakcjonowani. Łączę pozdrowienia, Aleksandra Walenista, Recepcja

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji