Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Wrocław
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Mega słodko”
Chimney Cake Bakery — recenzja

Chimney Cake Bakery
Nr 11 wśród 33 Desery (Wrocław)
Zakres cen: 2 USD - 3 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 4 września 2019

Najlepsza słodka rozpusta! Miałam okazję próbować różnych opcji i nigdy się nie zawiodłam. Niemniej jednak wygrywa opcja z lodami i dodatkami- szczerze polecam smak krówkowy :)

Termin wizyty: wrzesień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, agnieszka_fol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (41)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 42 recenzji

Zrecenzowano 3 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Pyszne, pyszne, pyszne! Kołacze od chłopaków bardzo dobre, świeże ciasto i fajne smaki. Jedyny mały minus jest taki, że kołacza dostaliśmy zimnego, ale mimo to była naprawdę smaczny. Polecam

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Anna J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ChimneyCakeBakery, Kierownik, Chimney Cake BakeryOdpowiedź udzielona 23 maja 2019

Dzięki Anna za miłe słowa! Czasem kołacze podajemy chłodniejsze (mamy autorską recepturę, która również bardzo dobrze smakuje na chłodno) ponieważ lepiej trzyma się na nich krem. Do zobaczenia na ciachu :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 listopada 2018

słodkości na wiele sposobów. Dla każdego coś dobrego- a biała czekolada z pistacją coś niesamowitego ! :)

Termin wizyty: listopad 2018
Dziękujemy, smakoszkasosowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 173filipk, Właściciel, Chimney Cake BakeryOdpowiedź udzielona 3 grudnia 2018

My też uwielbiamy Białą&Pistacje! A skoro mówisz o słodkościach na wiele sposobów,od listopada wprowadziliśmy sporo limitowanych smaków, które zmieniają się co kilka dni :) Dziękujemy za rekomendację.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 października 2018

pyszne ciastka, jeszcze lepsze lody i różnorodność smaków. Fajne połączenia smaków i za każdym razem ciastko zaskakuje. Polecam

Termin wizyty: październik 2018
Dziękujemy, justynaxxdobrowolska
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 173filipk, Właściciel, Chimney Cake BakeryOdpowiedź udzielona 3 grudnia 2018

Dzięki Justyna za rekomendację. Obiecujemy, że jeszcze nie raz pozytywnie zaskoczymy. Do zobaczenia :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 września 2018 z urządzeń przenośnych

Mój ulubiony deser! Bardzo dobre ciasto, świeżo robione, na naszych oczach. Miła i uśmiechnięta obsługa. Wolałbym gdyby kołacz był na ciepło podany;)

Termin wizyty: wrzesień 2018
Dziękujemy, 552aleksandrac
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Filip K, Właściciel, Chimney Cake BakeryOdpowiedź udzielona 11 września 2018

Dziękujemy Aleksandra za miłe słowa.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Chimney Cake Bakery — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 
Wrocław, Województwo dolnośląskie
Wrocław, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Chimney Cake Bakery? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem