Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: Zamknięte
Wyróżnione recenzje
Super miejsce

Bardzo fajne miejsce! Obsługa na najwyższym poziomie, muzyka super i świetne drinki. Bawiłyśmy się... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 16 czerwca 2019
zamknietabutelka
,
Ostrów Wielkopolski, Polska
z urządzeń przenośnych
Super

Bardzo polecam ten klub czołówka jeżeli chodzi o wrocławskie kluby. Bardzo dobra muzyka oraz... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 maja 2019
rokin231
,
Wrocław, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (41)
  
Recenzje (41)
Filtruj recenzje
41 wyniki
Oceny podróżnych
25
5
0
4
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
25
5
0
4
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 41 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Jak już inni pisali muzyka w klubie to porażka, nie mogliśmy wytrzymać dłużej niż godzinę. Klub dla wybranych karków, którzy przychodzą sobie wybrać dziewczynki szukające bogatych gości :) raczej strata czasu

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, 254arturk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 794maciekm, Kierownik ds. PR, Grey Music ClubOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Od 6 lat do muzyki przykładamy wielką wagę, starannie selekcjonując zapraszanych dj-ów. Muzyka w klubie ,na głównym parkiecie, to w przeważającej części house i Jego odmiany.
Nie gramy muzyki rnb, a komercyjne brzmienia są dodatkiem.
Więcej komercyjnych brzmień i znanych dźwięków można usłyszeć w strefie VIP.
Zdajemy sobie sprawę, że nie każdemu takie rozwiązanie się podoba.
Nie mniej jednak pozdrawiamy i zapraszamy ponownie. Może w strefie VIP muzyka przypadnie Panu do gustu.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajne miejsce! Obsługa na najwyższym poziomie, muzyka super i świetne drinki. Bawiłyśmy się świetnie, dobrze, że klub jest w centrum. Polecamy!

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, zamknietabutelka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo polecam ten klub czołówka jeżeli chodzi o wrocławskie kluby. Bardzo dobra muzyka oraz obsługa na najwyższym poziomie.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, rokin231
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo polecam to miejsce, wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo czyste łazienki :) Profesjonalna obsługa. Najlepszy klub we Wrocławiu!

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, AnnnnnnnaG
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 maja 2019

Zdecydowanie polecam. Byłam w wielu klubach we Wrocławiu, ale klimatem zaden nie dorównuje Greyowi, obsługa na wysokim poziomie, strefa letnia w tym roku przeszła moje najśmielsze oczekiwania, idealna do odpoczynku od klubowego gwaru. Miejsce idealne zarówno dla małej jak i większej grupy znajomych na zabawę

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Lokalna11
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji