Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (175)
Filtruj recenzje
175 wyniki
Oceny podróżnych
103
45
23
2
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
103
45
23
2
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 175 recenzji
Zrecenzowano: 13 maja 2019

Pobyt na przełomie marca\kwietnia. Hotel położony w cichej okolicy, z przepięknym widokiem na góry.

Personel bardzo miły i pomocy.
Pokoje bardzo duże - osobno sypialnia oraz pokój dzienny z pełnym wyposażeniem kuchennym. W zestawie nawet zmywarka :) Standard na bardzo wysokim poziomie.

Posiłki bardzo, bardzo smaczne. Nie ma zbyt dużego wyboru - ale to bardzo dobrze! Kilka propozycji wystarczy - każdy znajdzie coś dla siebie i będzie się zajadał. Godne uwagi są również desery - własne ciasta rewelacyjne :)

Na przełomie marca/kwietnia było bardzo małe oblężenie hotelu. Bez uprzedzenia zrezygnowano z obiadokolacji w formie bufetu - w zamian zaoferowano zupkę (do wyboru jedna z dwóch); drugie danie również w dwóch propozycjach oraz deser. Obsługa przemiła i rozpieszczała gości - porcje były ogromne a jedzenie przepyszne. Zadbali o klienta na najwyższym poziomie.

Strefa SPA czynna od samego rana do 22 - bardzo fajne warunki. Najbardziej urzekający jest widok z jaccuzzi które usytuowane jest na zewnątrz. Odpoczywając można podziwiać karkonowskie szczyty.

Podsumowując - hotel nowoczesny, z bardzo fajną infrastrukturą oraz zapleczem wypoczynkowo-obsługowym. Jeśli ktoś ma wygórowane wymagania co do bazy hotelowej na pewno będzie usatysfakcjonowany. Gorąco polecam!

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Mateusz L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EwelinaM181, Kierownik recepcji, Cristal Resort Szklarska Poręba by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 5 tygodnie(-i) temu

Szanowny Panie Mateuszu,
dziękujemy za poświęcenie czasu na wystawienie nam opinii oraz za tak wiele pozytywnych i motywujących słów.
Bardzo się cieszymy, że wszystko się Panu podobało, smakowało, i że spełniliśmy pana oczekiwania :)

Mamy nadzieję, że odwiedzi Pan nas ponownie.

Z poważaniem
Anna Malawska
Kierownik Recepcji Cristal Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 maja 2019

Cristal Resort to hotel w bardzo cichej okolicy pozwalające wypocząć i dobrze zjeść.Obsługa bardzo miła,pokoje czyste z pięknym widokiem na góry.Basen i sauna są ok.Pobyt w hotelu oceniamy na udany byliśmy bardzo zadowoleni.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje jasne i przestronne.
Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Edyta M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EwelinaM181, Kierownik recepcji, Cristal Resort Szklarska Poręba by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Szanowna Pani Edyto,
dziękujemy za miłe słowa i wspaniałą opinię o naszym hotelu.
Bardzo się cieszymy, że spełniliśmy Państwa oczekiwania i pobyt był udany :)

Zapraszamy ponownie!

Z poważaniem

Anna Malawska
Kierownik Recepcji Cristal Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 maja 2019

Cristal Resort to niesamowite miejsce w Karkonoszach pozwalające wypocząć i naprawdę dobrze zjeść. Obsługa dba o każdy szczegół i tworzy wspaniałą atmosferę. Room service przekroczył nasze oczekiwania, a spokojna okolica sprzyja spacerom bez zgiełku centrum miejscowości turystycznej.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, NorthStar58364670962
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EwelinaM181, Kierownik recepcji, Cristal Resort Szklarska Poręba by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Szanowni Państwo,
dziękujemy za docenienie naszej pracy tą wspaniałą opinią. Takie słowa motywują nas do dalszej pracy :)
Cieszymy się, że wypoczynek był udany i sprzyjał relaksowi.
Zapraszamy ponownie :)

Z poważaniem
Anna Malawska
Kierownik Recepcji Cristal Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2019

Hotel w bardzo cichej okolicy, może trochę oddalony od centrum miasta. Pokoje przestronne, czyste i dające możliwość odpoczynku. Basen i sauna są ok. Brakuje małego brodzika dla dzieci. Bardzo miła i pomocna obsługa hotelu. Oferta SPA również może zadowolić. Oceniając całość pobytu, byliśmy bardzo zadowoleni.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Connector58424029778
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EwelinaM181, Kierownik recepcji, Cristal Resort Szklarska Poręba by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 7 maja 2019

Szanowni Państwo,
dziękujemy za opinię i czas poświęcony na jej napisanie.
Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas Państwa zadowolił oraz odpoczęliście.

Zapraszamy ponownie :)

Z poważaniem
Anna Malawska
Kierownik Recepcji Cristal Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 kwietnia 2019

Duże pokoje z aneksem kuchennym + basen oraz jacuzzi z widokiem na góry + sauna sucha->mokra! Pomocny personel! Pyszne śniadania! Pełna oferta SPA - na zapisy !
Spacerkiem do ścisłego centrum max 10 minut !

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, Marcin T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EwelinaM181, Kierownik recepcji, Cristal Resort Szklarska Poręba by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 7 maja 2019

Szanowny Panie Marcinie,
bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę!
Jesteśmy szczęśliwi, że spełniliśmy Pana oczekiwania.
Zapraszamy do ponownych odwiedzin :)

Z poważaniem
Anna Malawska
Kierownik Recepcji Cristal Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji