Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (175)
Filtruj recenzje
175 wyniki
Oceny podróżnych
103
45
23
2
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
103
45
23
2
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 175 recenzji
Zrecenzowano: 7 maja 2019

Cristal Resort to niesamowite miejsce w Karkonoszach pozwalające wypocząć i naprawdę dobrze zjeść. Obsługa dba o każdy szczegół i tworzy wspaniałą atmosferę. Room service przekroczył nasze oczekiwania, a spokojna okolica sprzyja spacerom bez zgiełku centrum miejscowości turystycznej.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, NorthStar58364670962
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EwelinaM181, Kierownik recepcji, Cristal Resort Szklarska Poręba by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 13 maja 2019

Szanowni Państwo,
dziękujemy za docenienie naszej pracy tą wspaniałą opinią. Takie słowa motywują nas do dalszej pracy :)
Cieszymy się, że wypoczynek był udany i sprzyjał relaksowi.
Zapraszamy ponownie :)

Z poważaniem
Anna Malawska
Kierownik Recepcji Cristal Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 maja 2019

Hotel w bardzo cichej okolicy, może trochę oddalony od centrum miasta. Pokoje przestronne, czyste i dające możliwość odpoczynku. Basen i sauna są ok. Brakuje małego brodzika dla dzieci. Bardzo miła i pomocna obsługa hotelu. Oferta SPA również może zadowolić. Oceniając całość pobytu, byliśmy bardzo zadowoleni.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Connector58424029778
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EwelinaM181, Kierownik recepcji, Cristal Resort Szklarska Poręba by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 7 maja 2019

Szanowni Państwo,
dziękujemy za opinię i czas poświęcony na jej napisanie.
Bardzo się cieszymy, że pobyt u nas Państwa zadowolił oraz odpoczęliście.

Zapraszamy ponownie :)

Z poważaniem
Anna Malawska
Kierownik Recepcji Cristal Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 kwietnia 2019

Duże pokoje z aneksem kuchennym + basen oraz jacuzzi z widokiem na góry + sauna sucha->mokra! Pomocny personel! Pyszne śniadania! Pełna oferta SPA - na zapisy !
Spacerkiem do ścisłego centrum max 10 minut !

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, Marcin T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EwelinaM181, Kierownik recepcji, Cristal Resort Szklarska Poręba by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 7 maja 2019

Szanowny Panie Marcinie,
bardzo dziękujemy za najwyższą ocenę!
Jesteśmy szczęśliwi, że spełniliśmy Pana oczekiwania.
Zapraszamy do ponownych odwiedzin :)

Z poważaniem
Anna Malawska
Kierownik Recepcji Cristal Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 kwietnia 2019

Pobyt nie był zbyt długi, ale udało się nabrać sił na kolejne miesiące. Miejsce fajne by właśnie odpocząć, wyruszyć w góry, z dala od miejskiego zgiełku, pośpiechu. Może jestem mało wymagającą osobą ale obiekt spełnił wszystkie moje oczekiwania i choć rzadko zdarza się byśmy wracali w te same miejsca to przy następnej wycieczce do Szklarskiej chyba również tam trafimy.

Termin pobytu: kwiecień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, GrandTour03429349734
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EwelinaM181, Kierownik recepcji, Cristal Resort Szklarska Poręba by ZdrojowaOdpowiedź udzielona 7 maja 2019

Szanowni Państwo,
bardzo dziękujemy za miłe słowa i cieszymy się, że pobyt u nas był udany.

Serdecznie zapraszamy do ponownych odwiedzin :)

Z poważaniem
Anna Malawska
Kierownik Recepcji Cristal Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 marca 2019

warto przyjechać i korzystać z doskonałego wsparcia Personelu Obiektu; bardzo wygodne i doskonale wyposażone pokoje, komfortowe łóżka, bardzo smaczny i bogaty bufet śniadaniowy, basen i strefa spa całkowicie spełniające oczekiwania

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Pioneer45576725162
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji