Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (180)
Filtruj recenzje
180 wyniki
Oceny podróżnych
98
58
19
3
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
98
58
19
3
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 180 recenzji
Zrecenzowano: 8 marca 2019

Dziękujemy za wzorową organizację wyjazdu integracyjnego! Poziom pokoi, strefa wellness, pub z bowlingiem oraz lokalizacja sprawiły, że goście byli bardzo zadowoleni. Świetnie zorganizowana kolacja połączona z zabawą w hotelowym pubie. korzystaliśmy również z możliwości gry terenowej - organizacja oraz logistyka po przedstawiciela hotelu. Dziękujemy i będziemy wracać

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, HMarek65
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 marca 2019 z urządzeń przenośnych

W Hotelu Kryształ byliśmy już kilka razy i gorąco polecam. Standard zasługuje na 4 *. W pokojach czysto. Pyszne śniadania z dużym wyborem również dla osób zdrowo się odżywiających (wyciskarka do soków z przygotowanymi warzywami i owocami). Możliwość spędzenia wieczoru grając w bilard lub kręgle. No i żeby nie zapomnieć- rewelacyjne zabiegi w SPA. Wszystko w jednym miejscu

Termin pobytu: marzec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, kurcagnieszka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 lutego 2019

Hotel bardzo nam sie podobał. Pokoje duże, czyste sprzątane codziennie.Miła obsługa, jedzenie bardzo smaczne i różnorodne... Strefa spa czysta i zadbana.. Hotel w centrum jest super miejscem jako baza wypadowa.. gorąco polecam

Termin pobytu: styczeń 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Dream32888112209
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Smaczne jedzenie, mila obsluga, pokoje czyste, zadbane. Fajnie jest usytuowany. Malutki parking, ale taka juz specyfika okolicy. Swietny jako baza wypadowa. Szczegolnie lubimy odwiedzac takie miejsca poza sezonem :)

Termin pobytu: marzec 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marta P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo udany pobyt. Uslugi hotelu, pokoje oraz obsluga spelnila nasze oczekiwania. Polecamy szczegolnie basen przed poludniem - caly do naszej dyspozycji! Kuchnia bardzo dobra. Polecamy i napewno wrocimy!

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Dorrka65
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji