Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Hotels.com
82 USD
Wyświetl ofertę
Expedia.com
82 USD
Wyświetl ofertę
Trip.com
81 USD
Wyświetl ofertę
FindHotel82 USD
Travelocity82 USD
CheapTickets82 USD
Wyświetl wszystkie 14 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (456)
Filtruj recenzje
456 wyniki
Oceny podróżnych
338
84
26
5
3
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
338
84
26
5
3
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
110 z 115 wśród 456 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019

Budynek usytuowany w zacisznym miejscu z dużą przestrzenia i zalesieniem w okół budynku. Wiele propozycji dla spędzenia czasu, zaczynając od pokoju zabaw dla dzieci młodszych i osobno starszych, baseny, siłownia itp po organizowane wycieczek pieszych, spa itp .
Obsługa miła i uśmiechnieta, jedzonko pyszne. Wraz z niespełna rocznym dzieckiem spędzilismy miło czas w resorcie. Polecamy odpczynek w tym miejscu.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, gcukie276032
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kinga Z, audytor, Czarny Kamień Resort & SPAOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Szanowni Państwo,

uprzejmie dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty na pobyt w Czarnym Kamieniu Resort&SPA.
Dziękujemy również za opinię, która jest dla nas ważnym źródłem informacji.

Dzieci to najmilej widziani Goście w naszym obiekcie i doskonale wiemy, że ich zadowolenie i udany pobyt to podstawa odpoczynku dla całej Rodziny. Uprzejmie informujemy, że jesteśmy jednym z czterech obiektów na Dolnym Śląsku wyróżnionych Certyfikatem 100% Jakości w finale IX Konkursu - Hotel Przyjazny Rodzinie i cieszymy się, że Państwo również podzielają tę opinię.

Serdecznie zapraszamy na kolejny pobyt u nas.

Z wyrazami szacunku,
Marta Tabaka
Kierownik sprzedaży

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 września 2019

Pobyt w Czarnym Kamieniu uważam za bardzo miły i udany. Będę polecał was innym ludziom. Wszystko podobało się naszej całej rodzinie. Byliśmy gośćmi waszego obiektu już trzeci raz i myślę ze jeżeli zdrowie i inne czynniki pozwolą to jeszcze skorzystam z państwa obiektu.Pozdrawiam.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, pawelfriebe
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kinga Z, audytor, Czarny Kamień Resort & SPAOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Miód na nasze serca.
Ślicznie dziękujemy za miłe słowa oraz docenienie naszych starań.
Życzymy dużo zdrowia i samych pomyślności i kolejnych udanych pobytów w naszym obiekcie.

Z serdecznymi pozdrowieniami
Załoga Czarnego Kamienia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Nowy osrodek z profesjonalna i mila obsluga. Idealne miejsce jako baza wypadowa w gory. Troche maly basen kryty (ale ozonowany). Basen zewnetrzny na cieplejsze dni. Darmowy bilard (pool)!!! Zorganizowane zabawy dla mniejszych dzieci. Pilkarzyki, ping-pong oraz Xbox One w pomieszczeniu dla dzieci, oraz mnostwo klockow Lego dla mniejszych. Niektore pokoje sa wyposarzone w zmywarke i pralke. Naprawde polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, arek20
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kinga Z, audytor, Czarny Kamień Resort & SPAOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Pięknie dziękujemy i serdecznie zapraszamy do nas ponownie :-)

Załoga Czarnego Kamienia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Plusy obiektu (z punktu widzenia rodziców z małym dzieckiem):
- lokalizacja (piękna okolica, na uboczu miasteczka bez gwaru)
- możliwość wybrania różnych pakietów pobytowych (w tym różne opcje wyżywienia)
- basen wewnętrzny z zabawkami wodnymi dla dzieci
- sala zabaw dla dzieci
- animacje dla dzieci
- cała pościel dla dziecka do łóżeczka turystycznego
- bardzo miła obsługa hotelowa, zwłaszcza w restauracji
- przepiękny widok w restauracji

Minusy:
- apartament PREMIUM A7: salon z aneksem z wielkim przeszkleniem i drzwiami tarasowymi wprost na plac zabaw na tym samym poziomie- ciągły hałas i brak intymności (konieczność ciągłego zasłonięcia okien); kanapa - baardzo trzeszcząca i niewygodna, skromne zaplecze aneksu kuchennego; wyczuwalna wilgoć w łazience, sypialnia z balkonikiem nad głównym wyjściem wprost na parking - podczas rezerwacji pobytu nikt nas nie uprzedził o wyżej wymienionych niedogodnościach
- SPA - zarezerwowaliśmy dwa masaże relaksacyjne, z czego jeden musieliśmy odwołać z przyczyn zdrowotnych kilka godzin przed terminem - przy wyjeździe okazało się, że została naliczona opłata za rezygnację aż 40% (podczas rezygnacji nikt nas nie uprzedził - ale zapewne jest to gdzieś zapisane drobnym druczkiem w regulaminie). Co więcej sam regulamin SPA zabrania brania udziału w masażu, jeśli pojawiają się jakieś przeszkody natury medycznej
- obiadokolacje - najlepsze desery dokładane z opóźnieniem lub wcale
- korzystanie ze SPA/ basenu - ze szlafrokami/ ręcznikami przypisanymi do pokoju (wymiana tylko raz na pobyt) - mało wygodne rozwiązanie
- wymiana ręczników na pokój - raz na pobyt powyżej 6 dni - u nas wymiana dopiero po interwencji na recepcji
- bardzo duża liczba schodów do pokonania, żeby dojść w różne miejsca, najdalej do restauracji

Wskazówka dotycząca pokoi: Uwaga na apartamenty od strony parkingu i placu zabaw.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, JoannaJ23Katarzyna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kinga Z, audytor, Czarny Kamień Resort & SPAOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Szanowni Państwo,

uprzejmie dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty na pobyt w Czarnym Kamieniu Resort&SPA.

Dziękujemy również za opinię, która jest dla nas ważnym źródłem informacji. Sugestie naszych Gości służą nam do podnoszenia jakości świadczonych przez nas usług.

Dzieci to najmilej widziani Goście w naszym obiekcie i doskonale wiemy, że ich zadowolenie i udany pobyt to podstawa odpoczynku dla całej Rodziny. Uprzejmie informujemy, że jesteśmy jednym z czterech obiektów na Dolnym Śląsku wyróżnionych Certyfikatem 100% Jakości w finale IX Konkursu - Hotel Przyjazny Rodzinie i cieszymy się, że Państwo również podzielają tę opinię.

Serdecznie zapraszamy na kolejny pobyt u nas.

Z wyrazami szacunku,
Marta Tabaka
Kierownik sprzedaży

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Bardzo ładny hotel w nowoczesnym stylu, utrzymany w czystości w pięknej okolicy z wspaniałymi widokami. Posiłki dobre. W hotelu duża liczba rodzin z dziećmi dla których wiele atrakcji sala zabaw, płac zabaw z piaskiem jak na plaży. Polecam :)

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, nowmonia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kinga Z, audytor, Czarny Kamień Resort & SPAOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Szanowni Państwo,
uprzejmie dziękujemy za opinię i docenienie pracy obsługi naszego obiektu.
Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania.
Serdecznie zapraszamy ponownie na kolejny wypoczynek.

Z wyrazami szacunku,
Marta Tabaka
Kierownik sprzedaży

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji