Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (363)
Filtruj recenzje
363 wyniki
Oceny podróżnych
268
68
22
4
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
268
68
22
4
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
23 z 28 wśród 363 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019

Pobyt w Czarnym Kamieniu uważam za bardzo miły i udany. Będę polecał was innym ludziom. Wszystko podobało się naszej całej rodzinie. Byliśmy gośćmi waszego obiektu już trzeci raz i myślę ze jeżeli zdrowie i inne czynniki pozwolą to jeszcze skorzystam z państwa obiektu.Pozdrawiam.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, pawelfriebe
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kinga Z, audytor, Czarny Kamień Resort & SPAOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Miód na nasze serca.
Ślicznie dziękujemy za miłe słowa oraz docenienie naszych starań.
Życzymy dużo zdrowia i samych pomyślności i kolejnych udanych pobytów w naszym obiekcie.

Z serdecznymi pozdrowieniami
Załoga Czarnego Kamienia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 września 2019

Nowy osrodek z profesjonalna i mila obsluga. Idealne miejsce jako baza wypadowa w gory. Troche maly basen kryty (ale ozonowany). Basen zewnetrzny na cieplejsze dni. Darmowy bilard (pool)!!! Zorganizowane zabawy dla mniejszych dzieci. Pilkarzyki, ping-pong oraz Xbox One w pomieszczeniu dla dzieci, oraz mnostwo klockow Lego dla mniejszych. Niektore pokoje sa wyposarzone w zmywarke i pralke. Naprawde polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, arek20
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kinga Z, audytor, Czarny Kamień Resort & SPAOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Pięknie dziękujemy i serdecznie zapraszamy do nas ponownie :-)

Załoga Czarnego Kamienia

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Plusy obiektu (z punktu widzenia rodziców z małym dzieckiem):
- lokalizacja (piękna okolica, na uboczu miasteczka bez gwaru)
- możliwość wybrania różnych pakietów pobytowych (w tym różne opcje wyżywienia)
- basen wewnętrzny z zabawkami wodnymi dla dzieci
- sala zabaw dla dzieci
- animacje dla dzieci
- cała pościel dla dziecka do łóżeczka turystycznego
- bardzo miła obsługa hotelowa, zwłaszcza w restauracji
- przepiękny widok w restauracji

Minusy:
- apartament PREMIUM A7: salon z aneksem z wielkim przeszkleniem i drzwiami tarasowymi wprost na plac zabaw na tym samym poziomie- ciągły hałas i brak intymności (konieczność ciągłego zasłonięcia okien); kanapa - baardzo trzeszcząca i niewygodna, skromne zaplecze aneksu kuchennego; wyczuwalna wilgoć w łazience, sypialnia z balkonikiem nad głównym wyjściem wprost na parking - podczas rezerwacji pobytu nikt nas nie uprzedził o wyżej wymienionych niedogodnościach
- SPA - zarezerwowaliśmy dwa masaże relaksacyjne, z czego jeden musieliśmy odwołać z przyczyn zdrowotnych kilka godzin przed terminem - przy wyjeździe okazało się, że została naliczona opłata za rezygnację aż 40% (podczas rezygnacji nikt nas nie uprzedził - ale zapewne jest to gdzieś zapisane drobnym druczkiem w regulaminie). Co więcej sam regulamin SPA zabrania brania udziału w masażu, jeśli pojawiają się jakieś przeszkody natury medycznej
- obiadokolacje - najlepsze desery dokładane z opóźnieniem lub wcale
- korzystanie ze SPA/ basenu - ze szlafrokami/ ręcznikami przypisanymi do pokoju (wymiana tylko raz na pobyt) - mało wygodne rozwiązanie
- wymiana ręczników na pokój - raz na pobyt powyżej 6 dni - u nas wymiana dopiero po interwencji na recepcji
- bardzo duża liczba schodów do pokonania, żeby dojść w różne miejsca, najdalej do restauracji

Wskazówka dotycząca pokoi: Uwaga na apartamenty od strony parkingu i placu zabaw.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, JoannaJ23Katarzyna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kinga Z, audytor, Czarny Kamień Resort & SPAOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Szanowni Państwo,

uprzejmie dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty na pobyt w Czarnym Kamieniu Resort&SPA.

Dziękujemy również za opinię, która jest dla nas ważnym źródłem informacji. Sugestie naszych Gości służą nam do podnoszenia jakości świadczonych przez nas usług.

Dzieci to najmilej widziani Goście w naszym obiekcie i doskonale wiemy, że ich zadowolenie i udany pobyt to podstawa odpoczynku dla całej Rodziny. Uprzejmie informujemy, że jesteśmy jednym z czterech obiektów na Dolnym Śląsku wyróżnionych Certyfikatem 100% Jakości w finale IX Konkursu - Hotel Przyjazny Rodzinie i cieszymy się, że Państwo również podzielają tę opinię.

Serdecznie zapraszamy na kolejny pobyt u nas.

Z wyrazami szacunku,
Marta Tabaka
Kierownik sprzedaży

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Bardzo ładny hotel w nowoczesnym stylu, utrzymany w czystości w pięknej okolicy z wspaniałymi widokami. Posiłki dobre. W hotelu duża liczba rodzin z dziećmi dla których wiele atrakcji sala zabaw, płac zabaw z piaskiem jak na plaży. Polecam :)

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, nowmonia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kinga Z, audytor, Czarny Kamień Resort & SPAOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Szanowni Państwo,
uprzejmie dziękujemy za opinię i docenienie pracy obsługi naszego obiektu.
Cieszymy się, że spełniliśmy Państwa oczekiwania.
Serdecznie zapraszamy ponownie na kolejny wypoczynek.

Z wyrazami szacunku,
Marta Tabaka
Kierownik sprzedaży

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Czarny Kamień to znakomite miejsce na wakacje dla rodzin. Podstawowe zalety to: 1. obiekt jest nowy i sprawia wrażenie czystego, świeżego i przytulnego 2. obiadokolacje w formie bufetu (ważne w przypadku alergii, bo jest zawsze co wybrać) 3. Wyposażenie na miejscu: bilard, sala zabaw, baseny, siłownia, stół do ping-ponga, animacje dla dzieci.

Termin pobytu: sierpień 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, panrudzki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Kinga Z, audytor, Czarny Kamień Resort & SPAOdpowiedź udzielona 11 września 2019

Szanowni Państwo,

pięknie dziękujemy za skorzystanie z naszej oferty na pobyt w Czarnym Kamieniu Resort&SPA.
Dziękujemy również za opinię, która jest dla nas ważnym źródłem informacji.
Dzieci to najmilej widziani Goście w naszym obiekcie i doskonale wiemy, że ich zadowolenie i udany pobyt to podstawa odpoczynku dla całej Rodziny. Uprzejmie informujemy, że jesteśmy jednym z czterech obiektów na Dolnym Śląsku wyróżnionych Certyfikatem 100% Jakości w finale IX Konkursu - Hotel Przyjazny Rodzinie i cieszymy się, że Państwo również podzielają tę opinię.

Serdecznie zapraszamy na kolejny pobyt u nas.

Z wyrazami szacunku,
Marta Tabaka
Kierownik sprzedaży

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji