Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zmiany ”
Restauracja Na Szlaku — recenzja

Restauracja Na Szlaku
Get food delivered
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 5 września 2019 z urządzeń przenośnych

A więc, moje recenzja nie jest po 1 wizycie odkąd zmieniło się szefostwo. Pizza jest niedpoieczona, rozlazla i średnio jadalna. Po pizze trzeba schodzi na ulicę po telefonie dostawcy. Kiedyś takich obyczajów nie było-pizza była dostarczana do domu, z uśmiecham dostawcy. Dziś ani smaku, ani dobrego zachowania. Za zapłacony dowóz w małym miasteczku wymagamy jako klienci chociaż minimum.

Termin wizyty: wrzesień 2019
1  Dziękujemy, 513agnieszkao
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmakiNaSzlaku, Marketing, Restauracja Na SzlakuOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2020

Pani Agnieszko,
Bardzo nam przykro, że takie praktyki miały miejsce ze strony naszego dowożącego.
Czy po tym czasie zamawiała Pani jeszcze posiłki do siebie? Czy taka sytuacja była jednorazowa?
Bardzo prosimy o wiadomość: restauracja@smakinaszlaku.pl, gdyż robimy wszystko, co w naszej mocy, aby nasi Goście byli zadowoleni.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (130)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

19 z 23 wśród 130 recenzji

Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

W restauracji byliśmy trzykrotnie podczas pobytu w Polanicy. Wnioski podobne: jedzenie przepyszne, obsługa trochę kuleje.
Zaczęliśmy od dużej imprezy rodzinnej: 20 osób, jedzenie bardzo odbre, goście z zagranicy zachwyceni, ceny przystępne, kelner bardzo miły. Niestety, nie obyło się bez wpadek. Podczas podawania dań nieco się zakręcił. Kilku dodatków brakowało, o napoje trzeba się było upomnieć przy barze. Największa wpadka było podanie tortu podczas posiłku - kelner przyniósł go kiedy goście jedli obiad. Chwila konsternacji i odspiewalismy „sto lat”. Nie wiem dlaczego nie zaczekał aż skończymy... :)
Kolejne dwa obiady również pyszne, kelnerki nieco ospałe.
Minus za brudny kącik dziecięcy i zakurzony przewijak dla dzieci.
Ogólne wrażenie bardzo dobre kulinarnie ale jeśli restauracja nie chce aby wkrótce omijano je szerokim łukiem, proponuję zainwestować w szkolenie kelnerów.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, MartynaC541
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmakiNaSzlaku, Marketing, Restauracja Na SzlakuOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2020

Pani Martyno,
Takie opinie - choć trudne do przełknięcia - dają nam ogrom dobrych wskazówek. Bardzo dziękujemy za Pani opinię i gwarantujemy, że zrobimy wszystko, co w naszej mocy, aby poprawić jakość naszej obsługi.
Zapraszamy ponownie do Smaków Na Szlaku - by mogła Pani ocenić poprawę

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 sierpnia 2019

Niedzielne popołudnie (okolice 16-17) zajęte ok. 25% stolików. Na pozostałych obraz jak po przejściu tsunami. Widać, że obsługa ma ciężki dzień, a to jeszcze nie koniec. Zajmujemy stolik najbliżej kącika dla dzieci, który w miarę sprawnie zostaje posprzątany. Menu się nie doczekaliśmy – wzięliśmy sami.
Zamawiamy: żeberka, kaczkę, nuggetsy i sałatkę. Na tę ostatnią czekamy najdłużej (wyraźnie dłużej niż na dania ciepłe). Kaczka i nuggetsy dają się zjeść, choć to już nie to, co kiedyś. Natomiast żeberka to po prostu skandal. Głównie kości, trochę tłuszczu i śladowe ilości mięsa. Porównując je wielu różnych żeberek zamawianych w innych lokalach to zdecydowanie najgorsza wersja tego dania jaką kiedykolwiek mi zaserwowano. Pytam młodego kelnera o możliwość wyjaśnienia sprawy z managerem, ale okazuje się, że takiej osoby nie ma w lokalu. Po naradzie z pozostałymi kelner zabiera mój talerz do kuchni i za chwilę przynosi mi go na stół stwierdzając, że według szefa kuchni wszystko jest OK. Odmawiam płacenia. Ostatecznie żeberka nie są uwzględnione w rachunku.
Z lokalu wychodzę mocno rozczarowany.
Wygląda na to, że zmiany jakie zaszły od mojej ostatniej wizyty (rok temu) są wyłącznie na gorsze.
Żałuję ogromnie, bo było to jedno z moich ulubionych miejsc w Polanicy.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
2  Dziękujemy, BarteKaras
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmakiNaSzlaku, Kierownik ds. gości, Restauracja Na SzlakuOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za Twoje słowa.

Rzeczywiście, w dzień, o którym wspominasz czuliśmy się jak po przejściu tsunami. Zainteresowanie naszą kuchnią było tak spore, że kompletnie nas to zaskoczyło. W najśmielszych snach nie przewidywaliśmy takiego zainteresowania, aż tu nagle pewnego słonecznego dnia nadeszła fala... głodnych Gości

Zdziesiątkowana obsługa dzielnie walczyła, przygotowała dla Państwa sprawnie stolik. W temacie żeberek - są specyficzne, jednak do tej pory nikt nie zwrócił negatywnych słów w kierunku tego dania. Zazwyczaj te żeberka (a są to żeberka schabowe, które nie są poprzerastane i z natury nie mają wiele tłuszczu) cieszyły się dobrą opinią. To pewnie miał na myśli szef kuchni stwierdzając, że danie jest poprawne.

Bardzo nam przykro, że Twoje oczekiwania nie spotkały się z naszymi żeberkami. Rozumiemy jednak, jakie danie było Twoim wyobrażeniem. Właśnie z tego tytułu anulowaliśmy koszt zamówienia przyznając, że liczyłeś na jedno, otrzymałeś drugie.

Nie do końca rozumiemy aspekt tego, że managera nie było akurat w lokalu. Co prawda, wskazana osoba nie była dostępna, jednak obsługa stanęła na wysokości zadania i spełniła funkcję zarządczą, decydując o usunięciu dania z rachunku i przepraszając za niedogodność, tym samym, cel spotkania z osobą decyzyjną został osiągnięty.

Mamy nadzieję, że będziemy jeszcze mieć okazję do ugoszczenia Państwa/Ciebie. Być może inne danie okaże się bardziej trafione - do innych dań nie było zastrzeżeń.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie ok, choć frytki, które podają są z mączki ziemniaczanej a tego nie lubimy. Bardzo miła obsługa, czysto, świeżo, szybko. Ceny średnie choć na te smaki nieco zawyżone ale porcje dość duże. Obsługa i wystrój nadrabiają.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 993kamilaf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmakiNaSzlaku, Kierownik ds. gości, Restauracja Na SzlakuOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019

Szanowni Goście,

Dziękujemy za opinię, Pragniemy sprostować -nasze frytki nie są "produkowane" z mączki ziemniaczanej, a z prawdziwych ziemniaków.

Cieszymy się, że nasza obsługa, czystość, szybkość i wystrój sprawiły, że czuli się Państwo u nas dobrze.

Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedna z restauracji z najlepszymi ocenami. Kelnerka zapomina o jednej z osób, zamowienie na szybko dorabiane, flaki wołowe w 50% z mięsem z kurczaka suchym i chyba starym, ryba oklejona przyprawami do ryb jakby ktos chciał zabić smak (możliwe że nieświeża). Po zwróceniu uwagi menadżerowi, skwitował to stwierdzeniem, że flaki choć w karcie jest wpisane „wołowe” to są z dodatkiem drobiu, a na przyprawy do ryb nikt nie narzekał. Otrzymaliśmy rabat 30% na rachunku choć nie powinnismy płacić wcale. Gdybym był właścicielem takiej restauracji to spaliłbym się ze wstydu.

Termin wizyty: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, walter_lukasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmakiNaSzlaku, Kierownik ds. gości, Restauracja Na SzlakuOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019

Szanowny Panie Łukaszu,

Dziwi mnie mocno fakt, iż po raz drugi publikuje Pan taką samą recenzję, tyle - że z drobnymi zmianami. Fakt, opinia z dnia 24 marca 2019r opisywała prawdziwą sytuację.

Natomiast ta opinia ma za zadanie obniżyć rating naszej Restauracji i dodać wiele niezdrowego hejtu. Dla jasności - po wielu OBIEKTYWNYCH komentarzach i analizie sytuacji, dokonaliśmy zmian w karcie menu. Tym samym, od początku kwietnia w karcie NIE MA już flaczków. Sandacz jest podawany w zupełnie inny sposób - bez "obklejania przyprawami" jak to Pan ujął.

Proszę więc o wyjaśnienie - jakim cudem w sierpniu raczył się Pan daniami, których od kilku miesięcy nie ma w karcie?

Pozostawiam Pana słowa bez komentarza.
Chylimy czoła obiektywnym i prawdziwym komentarzom. Nawet wtedy, gdy nie są pochlebne. Jednak Pana działania są jawnym naruszeniem zasad portalu i świadomym działaniem na naszą niekorzyść.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Na Szlaku — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Polanica Zdrój, Województwo dolnośląskie
Polanica Zdrój, Województwo dolnośląskie
 
Polanica Zdrój, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Na Szlaku? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem