Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Jedzenie super”
Restauracja Na Szlaku — recenzja

Restauracja Na Szlaku
Zamów online
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 24 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

W restauracji byliśmy trzykrotnie podczas pobytu w Polanicy. Wnioski podobne: jedzenie przepyszne, obsługa trochę kuleje.
Zaczęliśmy od dużej imprezy rodzinnej: 20 osób, jedzenie bardzo odbre, goście z zagranicy zachwyceni, ceny przystępne, kelner bardzo miły. Niestety, nie obyło się bez wpadek. Podczas podawania dań nieco się zakręcił. Kilku dodatków brakowało, o napoje trzeba się było upomnieć przy barze. Największa wpadka było podanie tortu podczas posiłku - kelner przyniósł go kiedy goście jedli obiad. Chwila konsternacji i odspiewalismy „sto lat”. Nie wiem dlaczego nie zaczekał aż skończymy... :)
Kolejne dwa obiady również pyszne, kelnerki nieco ospałe.
Minus za brudny kącik dziecięcy i zakurzony przewijak dla dzieci.
Ogólne wrażenie bardzo dobre kulinarnie ale jeśli restauracja nie chce aby wkrótce omijano je szerokim łukiem, proponuję zainwestować w szkolenie kelnerów.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, MartynaC541
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (110)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 110 recenzji

Zrecenzowano 7 sierpnia 2019

Niedzielne popołudnie (okolice 16-17) zajęte ok. 25% stolików. Na pozostałych obraz jak po przejściu tsunami. Widać, że obsługa ma ciężki dzień, a to jeszcze nie koniec. Zajmujemy stolik najbliżej kącika dla dzieci, który w miarę sprawnie zostaje posprzątany. Menu się nie doczekaliśmy – wzięliśmy sami.
Zamawiamy: żeberka, kaczkę, nuggetsy i sałatkę. Na tę ostatnią czekamy najdłużej (wyraźnie dłużej niż na dania ciepłe). Kaczka i nuggetsy dają się zjeść, choć to już nie to, co kiedyś. Natomiast żeberka to po prostu skandal. Głównie kości, trochę tłuszczu i śladowe ilości mięsa. Porównując je wielu różnych żeberek zamawianych w innych lokalach to zdecydowanie najgorsza wersja tego dania jaką kiedykolwiek mi zaserwowano. Pytam młodego kelnera o możliwość wyjaśnienia sprawy z managerem, ale okazuje się, że takiej osoby nie ma w lokalu. Po naradzie z pozostałymi kelner zabiera mój talerz do kuchni i za chwilę przynosi mi go na stół stwierdzając, że według szefa kuchni wszystko jest OK. Odmawiam płacenia. Ostatecznie żeberka nie są uwzględnione w rachunku.
Z lokalu wychodzę mocno rozczarowany.
Wygląda na to, że zmiany jakie zaszły od mojej ostatniej wizyty (rok temu) są wyłącznie na gorsze.
Żałuję ogromnie, bo było to jedno z moich ulubionych miejsc w Polanicy.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, BarteKaras
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmakiNaSzlaku, Kierownik ds. gości, Restauracja Na SzlakuOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019

Szanowny Gościu,

Dziękujemy za Twoje słowa.

Rzeczywiście, w dzień, o którym wspominasz czuliśmy się jak po przejściu tsunami. Zainteresowanie naszą kuchnią było tak spore, że kompletnie nas to zaskoczyło. W najśmielszych snach nie przewidywaliśmy takiego zainteresowania, aż tu nagle pewnego słonecznego dnia nadeszła fala... głodnych Gości

Zdziesiątkowana obsługa dzielnie walczyła, przygotowała dla Państwa sprawnie stolik. W temacie żeberek - są specyficzne, jednak do tej pory nikt nie zwrócił negatywnych słów w kierunku tego dania. Zazwyczaj te żeberka (a są to żeberka schabowe, które nie są poprzerastane i z natury nie mają wiele tłuszczu) cieszyły się dobrą opinią. To pewnie miał na myśli szef kuchni stwierdzając, że danie jest poprawne.

Bardzo nam przykro, że Twoje oczekiwania nie spotkały się z naszymi żeberkami. Rozumiemy jednak, jakie danie było Twoim wyobrażeniem. Właśnie z tego tytułu anulowaliśmy koszt zamówienia przyznając, że liczyłeś na jedno, otrzymałeś drugie.

Nie do końca rozumiemy aspekt tego, że managera nie było akurat w lokalu. Co prawda, wskazana osoba nie była dostępna, jednak obsługa stanęła na wysokości zadania i spełniła funkcję zarządczą, decydując o usunięciu dania z rachunku i przepraszając za niedogodność, tym samym, cel spotkania z osobą decyzyjną został osiągnięty.

Mamy nadzieję, że będziemy jeszcze mieć okazję do ugoszczenia Państwa/Ciebie. Być może inne danie okaże się bardziej trafione - do innych dań nie było zastrzeżeń.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedzenie ok, choć frytki, które podają są z mączki ziemniaczanej a tego nie lubimy. Bardzo miła obsługa, czysto, świeżo, szybko. Ceny średnie choć na te smaki nieco zawyżone ale porcje dość duże. Obsługa i wystrój nadrabiają.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 993kamilaf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmakiNaSzlaku, Kierownik ds. gości, Restauracja Na SzlakuOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019

Szanowni Goście,

Dziękujemy za opinię, Pragniemy sprostować -nasze frytki nie są "produkowane" z mączki ziemniaczanej, a z prawdziwych ziemniaków.

Cieszymy się, że nasza obsługa, czystość, szybkość i wystrój sprawiły, że czuli się Państwo u nas dobrze.

Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Jedna z restauracji z najlepszymi ocenami. Kelnerka zapomina o jednej z osób, zamowienie na szybko dorabiane, flaki wołowe w 50% z mięsem z kurczaka suchym i chyba starym, ryba oklejona przyprawami do ryb jakby ktos chciał zabić smak (możliwe że nieświeża). Po zwróceniu uwagi menadżerowi, skwitował to stwierdzeniem, że flaki choć w karcie jest wpisane „wołowe” to są z dodatkiem drobiu, a na przyprawy do ryb nikt nie narzekał. Otrzymaliśmy rabat 30% na rachunku choć nie powinnismy płacić wcale. Gdybym był właścicielem takiej restauracji to spaliłbym się ze wstydu.

Termin wizyty: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, walter_lukasz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmakiNaSzlaku, Kierownik ds. gości, Restauracja Na SzlakuOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019

Szanowny Panie Łukaszu,

Dziwi mnie mocno fakt, iż po raz drugi publikuje Pan taką samą recenzję, tyle - że z drobnymi zmianami. Fakt, opinia z dnia 24 marca 2019r opisywała prawdziwą sytuację.

Natomiast ta opinia ma za zadanie obniżyć rating naszej Restauracji i dodać wiele niezdrowego hejtu. Dla jasności - po wielu OBIEKTYWNYCH komentarzach i analizie sytuacji, dokonaliśmy zmian w karcie menu. Tym samym, od początku kwietnia w karcie NIE MA już flaczków. Sandacz jest podawany w zupełnie inny sposób - bez "obklejania przyprawami" jak to Pan ujął.

Proszę więc o wyjaśnienie - jakim cudem w sierpniu raczył się Pan daniami, których od kilku miesięcy nie ma w karcie?

Pozostawiam Pana słowa bez komentarza.
Chylimy czoła obiektywnym i prawdziwym komentarzom. Nawet wtedy, gdy nie są pochlebne. Jednak Pana działania są jawnym naruszeniem zasad portalu i świadomym działaniem na naszą niekorzyść.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 sierpnia 2019

Jeszcze nigdy w życiu nie zdażyło mi się, żebym w restauracji nic nie zjadła i po 1,5 godz wyszła głodna. Pan kelner z 5 zamówionych dań o 2 zapomniał! Dopiero Po 40 minutach oczekiwania okazało się, że mojego dania to w ogóle już nie ma. Bardzo mu było przykro i w ogóle, ale mi też, bo przed sobą miałam 4 godzinną podróży do domu bez obiadu. Dobrze, że chociaż dziecko nie dojadło jednego placka ziemniaczanego.

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Ola F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SmakiNaSzlaku, Kierownik ds. gości, Restauracja Na SzlakuOdpowiedź udzielona 7 sierpnia 2019

Szanowna Pani Olu,

Rzeczywiście, sytuacja, która się Pani przytrafiła w naszej restauracji była - mówiąc krótko - bardzo niepożądana. Kelner nie zapomniał o Pani daniu. Czekał na wydanie potraw z kuchni, jednak błąd jednego z pracowników sprawił, że ostatnie porcje zamówionego dania wyszły do innych Gości, a nie do Państwa.

Rozumiemy, iż było to przyczyną ogromnego dyskomfortu dla Państwa i bardzo nam przykro, że spotkało to właśnie Państwa.
Pracujemy nad tym, aby takie sytuacje nie miały miejsca w naszym lokalu, jednak przy tak sporym zainteresowaniu naszą restauracją, jakie miało miejsce w dniu Pani wizyty, ciężko jest wykluczyć takie wydarzenia. Zainteresowanie nami było ogromne i nie spodziewaliśmy się takiej liczby Gości w najśmielszych snach.

Ta sytuacja będzie dla nas kierunkowskazem wyznaczającym te punkty naszej działalności, które trzeba mocno przeanalizować i wzmocnić.

Jedyne, co możemy zrobić to serdecznie przeprosić. Nikt z nas nie miał złych intencji. Mamy nadzieję, że da nam Pani jeszcze kiedyś szansę i uda nam się poprawić to złe wrażenie.

Pozdrawiamy gorąco ze szczytów sezonu,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Na Szlaku — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Polanica Zdrój, Województwo dolnośląskie
Polanica Zdrój, Województwo dolnośląskie
 
Polanica Zdrój, Województwo dolnośląskie
 
Polanica Zdrój, Województwo dolnośląskie
Polanica Zdrój, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Na Szlaku? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem